De Bobi Neacșu,

Preşedintelui executiv al Asociaţiei Române a Băncilor, Florin Dănescu, precizează că termenul-limită pentru depunerea cererilor este jumătatea lunii mai, însă clienţii au început să depună cereri de când băncile au oferit soluţii, iar volumul a crescut foarte mult în ultimele zile, după apariţia normelor de aplicare pentru Ordonanţa 37, scrie Agerpres.

Dacă ritmul de creştere a numărului de solicitări se menţine, se consumă portofoliul de clienţi. „Nu ştiu dacă ar fi bine, că nu e vorba de resurse sau că nu ar vrea băncile. Doamne fereşte! Ci de faptul că înseamnă că oamenii nu ar face selecţia între cei care chiar au nevoie sau pur şi simplu ar cere toată lumea fără să aibă nevoie. Ar fi o greşeală, pentru că şi-ar încărca nota de plată fără rost”, a declarat Florin Dănescu.

Reprezentantul ARB a menţionat că volumul este foarte mare pe comunicare nu numai despre credite, dar şi pentru restul produselor. Clienţii ar putea să folosească şi e-mail-ul pentru a solicita amânarea plăţii ratelor.

Citeşte şi:

Cum ajung românii să plătească dublu pe măștile simple, iar spitalele, să dea de patru ori pe cele pentru corpul medical

Medicul Hurmuzache, cercetat disciplinar pentru că a spus că managerul de la Spitalul de Infecțioase din Iași refuză cazurile din restul Moldovei, calamitată de COVID. ”E adevărul”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite