MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 07:57

Polițistul pedofil, decorat de președintele Traian Băsescu cu ordinul ”Bărbăție și Credință”

Distribuie

Polițistul pedofil a fost decorat de președintele României. Polițistul-pedofil a fost decorat în 2012 cu ordinul ”Bărbăție și Credință”, după ce a fost recomandat de ministru de Interne de atunci, pentru participarea la deszăpezire, precizează Antena 3.

Informația a fost prezentată la „Sinteza zilei”, emisiune în care a fost arătat și decretul respectiv:

Decretul nr. 472/2012 privind conferirea unor decorații

Text publicat în M.Of. (Monitorul Oficial – n.r.) al României.

În vigoare de la 09 iulie 2012

În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, ale art. 4 alin. (1), ale art. 8 și ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, cu modificările și completările ulterioare,
având în vedere propunerea ministrului administrației și internelor,

în semn de apreciere pentru implicarea directă în combaterea efectelor provocate de condițiile meteorologice excepționale din iarna 2011-2012, prin salvarea de vieți omenești, deblocarea drumurilor și ajutarea populației sinistrate, pentru îndeplinirea exemplară a misiunilor încredințate de-a lungul întregii lor cariere,

Președintele României decretează:

Art. 10. –

Se conferă Medalia Bărbăție și Credință clasa a III-a, cu însemn pentru civili: domnului agent șef principal de poliție Stan Ion Eugen”, potrivit Monitorul Oficial/ 09 iulie 2012.

În perioada 6 iulie 2012 – 27 august 2012, președintele Senatului de atunci, Crin Antonescu, a exercitat funcția de președinte interimar, ca urmare a votului Parlamentului de suspendare a președintelui Traian Băsescu.

Referendumul în această privință a avut loc pe 29 iulie 2012, având o prezență sub cvorumul necesar validării.

Însă, decretul a fost semnat de Traian Băsescu și contrasemnat de premierul Victor Ponta, pe 5 iulie 2012, cu o zi înainte ca Antonescu să preia interimatul.

Vineri dimineață, pe 5 ianuarie, în jurul orei 10.00, agentul Eugen Stan e acuzat că a urmărit doi copii în cartierul Drumul Taberei, pe care i-a urmărit într-o scară de bloc.

Camerele de supraveghere au surprins în imagini momentul în care agentul i-a sărutat și i-a mângâiat pe cei doi copii de 5, respectiv 9 ani.

Ajunși acasă, copiii le-au povestit părinților despre grovăzie. Oamenii au verificat imaginile de supraveghere din lift și, astfel, au descoperit că cei doi minori au fost abuzați.

Luni seara, polițistul Eugen Stan a fost reținut. Judecătoria Sectorului 6 a dispus marţi, 9 ianuarie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Stan, acuzat că ar fi agresat sexual doi copii într-un bloc din cartierul bucureştean Drumul Taberei.

În fața anchetatorilor, bărbatul a recunoscut fapta, dar și o altă agresiune comisă în 2012 asupra unei fetițe, tot în Sectorul 6 al Capitalei.

Mai mult, bărbatul a mai agresat sexual o fetiță în 2009. Victima agresiunii: „Am încercat să uit, dar îmi amintesc toate detaliile'.

Mai nou, este suspect și într-un caz de pedofilie din 2015. Atunci, ar fi agresat trei fetițe. Poliţistul pedofil a spus acum de ce iubea copiii: Nu mai simţeam plăcere când vedeam femei'

Acum, Parchetul General a preluat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti ancheta în dosarul în care poliţistul Eugen Stan este acuzat că a agresat sexual doi copii.


CITEȘTE ȘI…

RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeua a ajuns 'ciur', avariile sunt tot mai dese

EXCLUSIV/Primul turneu, prima lovitură. Băieții de la Voltaj și-au negociat un contract bănos peste Ocean


 

Loading...
Comentarii