MENIU CAUTĂ

Şi-a ucis copilul de 4 ani şi apoi s-a spânzurat şi el cu băiatul mort în braţe

Distribuie

Este fapta cumplită pe care a făcut-o Marcel Datcu, un bărbat în vârstă de 37 de ani, care locuia cu soţia şi cu cei patru copii în comuna brăileană Movila Miresei.

Autorităţile au început o anchetă coordonată de un procuror criminalist dar deocamdată sunt mai multe ipoteze. Cert este că fapta s-a comis după ce bărbatul şi-a luat copilul de la grădiniţă.

”Bărbatul a lăsat un bilet de adio, care acum este analizat grafologic. Din primele cercetări reiese că că ar fi vorba de o asfixie mecanică prin spânzurare în ambele cazuri, dar urmează ca necropsia să stabilească clar care este cauza morţii”, ne-a spus Mihaela Leu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Vecinii familiei Datcu sunt în stare de şoc! Nimeni nu înţelege de ce tatăl a avut inima să îşi omoare fiul. Bărbatul este la a doua căsătorie şi aveau un copil cu actuala soţie şi alţi trei din prima căsnicie.

”Indiferent ce probleme a avut, ce a avut cu copilul? Era un om harnic, mă ajuta. Nu făceau scandaluri”, a spus Ştefana Orzanu, vecina familiei Datcu.

Se pare că omul avea o rată de 400 de lei pe lună, dar vecinii nu l-ar fi ştiut cu alte datorii mai mari.

Comentarii