Mergi direct la conținut »
Traian Băsescu spune că nu ar fi numit-o pe Dăncilă premier „pentru nimic în lume”: „A avut păpușarul în spate, s-a lăsat mânată de Dragnea”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Traian Băsescu spune că nu ar fi numit-o pe Dăncilă premier „pentru nimic în lume”: „A avut păpușarul în spate, s-a lăsat mânată de Dragnea”

Traian Băsescu spune că nu ar fi numit-o pe Dăncilă premier „pentru nimic în lume”: „A avut păpușarul în spate, s-a lăsat mânată de Dragnea”

Prezent în studioul Libertatea, într-un dialog cu jurnalistele Maria Andrieș și Adriana Nedelea, fostul președinte Traian Băsescu a declarat că nu ar fi numit-o niciodată pentru Viorica Dăncilă în funcția de premier.

„Șă știți că e o femeie pe care o respect. E un politician modest, de bun simț, în viața ei de până la momentul numirii. Pe urmă a avut păpușarul în spate și o bună perioadă de vreme s-a lăsat mânată de Dragnea, dar n-aș fi numit-o, pentru nimic în lume”, a declarat Traian Băsescu, la Interviurile Libertatea LIVE.

El și-a argumentat declarațiile spunând că „nimic n-o recomanda, cum de altfel nu-l recomanda nici pe Grindeanu, nici pe Tudose”.

„A treia încercare a lui Dragnea de a-și pune un premier marionetă absolută aș fi respins-o categoric”, a întărit fostul șef de stat.

Traian Băsescu a mai spus că, dacă ar fi fost președinte, ar fi ales să numească un premier din Opoziție. „Aș fi avut curaj să dau funcția de premier Opoziției pentru că aveam toată justificarea. Măcar de dragul jocului politic. Chiar dacă nu trecea guvernul. Dar după ce tu, Dragnea, ți-ai pus doi premieri și i-ai schimbat după 6 luni, ia tu de aici un premier de la Opoziție. Măcar pentru frumusețea jocului politic”, a spus fostul președinte.

Invitatul jurnalistelor Maria Andrieș și Adriana Nedelea, Traian Băsescu a declarat că disputa electorală din acest an nu se axează pe soluții legate de UE, „ceea ce e jalnic și poate duce la ce a dus dezinformarea populației în Marea Britanie și te trezești cu un Brexit”. Fostul președinte a mai afirmat că în acest moment „disputa electorală este pe justiție și pe Dragnea”.

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă
Recomandări

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă

Urmăriți interviul integral AICI


Citeşte și:

Băsescu, despre Kovesi: „A făcut rău justiției prin spectacolele regizate în 2015, dar sper să ajungă procuror-șef european”

Traian Băsescu despre mandatul lui Klaus Iohannis: ”Meritul lui cel mai mare este că a ținut linia pro-europeană. Nu are adversar viabil”

Traian Băsescu, despre Darius Vâlcov: ”Până se clarifică situația ta definitivă în instanță, ieși tu din Palatul Victoria!”

Traian Băsescu, despre acuzațiile la adresa lui Augustin Lazăr: „Dacă abordăm lucrurile așa, toți procurorii de la Revoluție trebuiau dați afară”

Close
Închide
  Close