Mergi direct la conținut »
Ultimele clipe din viața lui Răzvan Ciobanu, povestite de un prieten: "Nu era Răzvan pe care-l știu eu!"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ultimele clipe din viața lui Răzvan Ciobanu, povestite de un prieten: "Nu era Răzvan pe care-l știu eu!"

Ultimele clipe din viața lui Răzvan Ciobanu, povestite de un prieten: „Nu era Răzvan pe care-l știu eu!”

Sorin Oprea (foto stânga), un partener de afaceri al lui Răzvan Ciobanu și prieten al acestuia, a stat de vorbă cu celebrul designer, cu puțin timp înainte de accidentul auto care i-a curmat viața. Acesta a declarat, pentru CanCan.ro, că Răzvan nu mai era așa cum îl știa el.

De Dragoș Tănase,

„Ne-am întâlnit întâmplător, la mare, pe terasa unui local din Mamaia. A apărut de nicăieri și era destul de debusolat. Era obosit şi deloc încântat de ce se întâmpla la mare. A spus că venise cu o zi în urmă la mare cu nişte prieteni. Ideea e că a cerut un pahar de apă, am stat puțin de vorbă. Nu era Răzvan pe care-l știu eu. Rămăsese fără baterie, avea şi telefonul spart, crăpat. Mi-a spus că şi-a spart telefonul, că nu mai are baterie. Mi-a cerut cheia de la maşină să-şi încarce telefonul, dar a zis că-l încarcă în drum spre Bucureşti. Urma să se întoarcă cu noi la București. I-am spus că mai stăm câteva ore să facem niște poze cu drone și după plecăm împreună. Părea destul de neliniștit și era confuz. La un moment dat, a spus că se duce să-şi cumpere ţigări şi nu s-a mai întors. L-am aşteptat o oră, dar nu s-a mai întors. L-am sunat, dar avea telefonul închis”, a declarat Sorin Oprea, pentru cancan.ro.

Acum, Sorin Oprea, partenerul de afaceri și prietenul lui Răzvan Ciobanu, se simte vinovat de tragedia care a șocat o țară întreagă.

„Mă simt responsabil pentru moartea lui! Poate că trebuia să acționez cu mai multă băgare de seamă. Nu trebuia să-l las să plece. Sunt șocat de ce s-a întâmplat. Îmi reproșez faptul că trebuia să mă gândesc mult mai serios la situația în care se afla Răzvan și să încerc să-l ajut’, a mai spus el, pentru sursa citată.

În urmă cu aproximativ un an, Sorin Oprea l-a invitat pe Răzvan Ciobanu să creeze linia pentru femei a brandului de haine pe care îl deține. Răzvan era foarte încântat de această colaborare, linia pentru fete – desenată și construită de el – fiind pusă la vânzare anul trecut, în septembrie.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe Drumul Național 226 (DN 226), în județul Constanța. Din cauza vitezei, mașina a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat după ce a lovit mai mulți copaci.

Între timp, anchetatorii au anunțat oficial cauza morții lui Răzvan Ciobanu și au spus cine a schimbat poziția cadavrului.

Răzvan Ciobanu a fost depus la capela cimitirului Progresul din București. Află când va avea loc înmormântarea.

FOTO – Facebook.com/SORIN-OPREA


Citește și… Educatoarea lui Răzvan Ciobanu, în lacrimi la priveghi. „Mi-a promis că mă va ajuta să-mi fac ținuta de soacră”

Prietena lui Răzvan Ciobanu: „L-am îmbrăcat cu hainele lui preferate”

Cu cine s-a întâlnit Răzvan Ciobanu cu câteva zile înainte de Paște. „Când a intrat la mine în casă, m-a pufnit plânsul”


 

Close
Închide
  Close