Intervenția și spitalizarea au fost extrem de scurte; am stat 24 de ore în spital cu totul și deja mi se pare totul ca un vis îndepărtat, atât de bine mă simt acum. A fost o intervenție de urgență, după o succesiune de crize atroce într-un interval foarte scurt, care m-au convins, alături de medici, că operația nu mai poate fi amânată sub nicio formă. Erau riscuri prea mari de pancreatită, icter și altele. Din fericire, medicul chirurg a reușit o operație laparoscopică, iar recuperarea postoperatorie a fost de-a dreptul miraculos de rapidă.

Amalia, pentru Tvmania.ro

De ce nu a căutat nume celebre de medici

Deși este o persoană celebră, Amalia Enache (45 de ani) nu a apelat la nicio cunoștință și nu a fluturat statutul de vedetă pentru a-și rezolva problema de sănătate, alegând un spital de stat pentru operație.

Am ales conștient Spitalul Universitar, pentru că, ajunsă într-o noapte de urgență acolo, cu dureri de nedescris și convinsă că fac un infarct, am fost foarte repede ajutată și diagnosticată corect. Eu nu puteam să respir sau să vorbesc în momentul ăla, voiam doar să supraviețuiesc, nu am avut timp să mă documentez sau să aleg pe mâinile cui ajung.

Amalia Enache

La Spitalul Universitar am fost operată de un chirurg tânăr, mai tânăr ca mine, dr. Cătălin Alius, care pur și simplu a fost primul care a putut să mă vadă când am ajuns din nou în criză. Nu m-am apucat să caut nume celebre de medici, pentru mine a fost suficient de convingător medicul la care m-a purtat destinul.”

Asistentele de la Spitalul Universitar, vechi cunoștințe

Din păcate însă, de același spital se leagă amintiri triste pentru Amalia Enache. Asistentele de acolo au recunoscut-o pe știrista de la Pro TV nu doar de la televizor, ci și de acum mulți ani, când venise la spital cu mama ei. Citește continuarea pe tvmania.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL TVMANIA

Pentru cine a părăsit-o Ilie Dumitrescu pe Nela, mama primilor 2 copii: „Semăna cu Monica Belucci, i-a dat un tablou de Grigorescu”
GSP.RO
Pentru cine a părăsit-o Ilie Dumitrescu pe Nela, mama primilor 2 copii: „Semăna cu Monica Belucci, i-a dat un tablou de Grigorescu”
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.