Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate la adresa Danei Budeanu. În vârstă de 40 de ani, Bianca Drăgușanu se laudă că e o femeie împlinită pe toate planurile. Viața ei se află în lumina reflectoarelor încă de când era o adolescentă îndrăgostită, iar fiecare job al său a fost mereu la vedere. Vedeta nu s-a ascuns niciodată de ochii lumii.

Creatoarea de modă Dana Budeanu a vorbit întotdeauna în termeni laudativi despre Bianca Drăgușanu, iar acum a venit rândul blondinei să o complimenteze. Invitată într-o emisiune online, vedeta a vorbit despre designerul de modă și și-a spus părerea despre ea.

Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate la adresa Danei Budeanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc. De-a lungul anilor a avut relații cu numeroși bărbați celebri, iar în prezent trăiește o poveste de dragoste alături de Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Invitată în emisiunea online Zig-Zag, moderată de George Tănase, Bianca Drăgușanu a fost supusă unui joc. Blondina a trebuit să aleagă diverse personaje cu care ar petrece o vacanță în Bali. Dintre acestea, Bianca Drăgușanu a ales-o pe Dana Budeanu.

Cum se pregătesc ucrainenii de cea mai grea iarnă: dorm îmbrăcați, își fac rezerve de hrană și apă, stau la lumânare. „Dar va veni și primăvara”
Recomandări
Cum se pregătesc ucrainenii de cea mai grea iarnă: dorm îmbrăcați, își fac rezerve de hrană și apă, stau la lumânare. „Dar va veni și primăvara”

Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu.

Bianca Drăgușanu

Ce a declarat Dana Budeanu despre Bianca Drăgușanu de-a lungul timpului

Dana Budeanu este un creator de modă foarte cunoscut și apreciat în România. Se știe că vedeta nu se abține atunci când trebuie să își spună punctul de vedere. Dana Budeanu i-a luat mereu apărarea Biancăi Drăgușanu atunci când vedeta a fost aspru criticată pentru relațiile ei amoroase. Designerul i-a luat întotdeauna apărarea fostei asistente tv.

Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut.

Dana Budeanu, în emisiunea ei de pe Youtube

Bianca Drăgușanu: „Am fost întotdeauna o fată inteligentă”

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre primii pași în lumea reflectoarelor. Vedeta a recunoscut că și-a dorit mereu să fie cunoscută, fiind extrem de mândră chiar și de prima imagine ca model pe care a postat la acea vreme pe Hi5.

,Carcasa era mișto de pe atunci, dar acum am îmbunătățit-o.(…) Cu totul îmbunătățită! Upgrade! Am fost întotdeauna o fată inteligentă și am știut ce să fac ca să fiu bine!

Bianca Drăgușanu.

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL VIVA.RO

Urmărește-ne pe Google News
Comentarii (4)

unfake   •   21.09.2022, 17:31

Piți1 despre piți2 si invers. Vorbe cu greutate, memorabile.

User șters   •   20.09.2022, 23:30

Nu mia placut nici odata de ele.

JojolinaM   •   20.09.2022, 21:58

Bianca Drăgușanu: „Am fost întotdeauna o fată inteligentă” hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhhhhhahahahah Moor! Femeie nu stii sa legi doua vorbe elevate in limba Romana, nu mai zic de alte limbi straine ca deja te ia flama!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.