Când am spus că ești un luptător, m-am referit și la debutul tău în carieră. Erau anii 2000 când ai devenit cunoscut alături de trupa Simplu, dar sunt convinsă că numai… simplu n-a fost. Așadar, cât de dificil a fost drumul tău spre succes?

– Experiența mea cu scena a început în 1994, dar am reușit să mă afirm în 2000, alături de trupa Simplu. Simplu nu înseamnă și ușor. Un drum foarte greu, dar și foarte frumos în același timp. Nu aș schimba nimic dacă aș putea, pentru că așa am ajuns să evoluez pe toate planurile. În trupa Simplu eram dansator, cântăreț, șofer pe microbuzul personal luat în leasing, ca să nu fiu nevoit să mai dau bani și pe transport când mergeam la concerte, dar eram și coregraf, textier, „tour manager“ etc.

Făceam multe lucruri în același timp, pentru că voiam să evoluez. Am învățat în acești ani să fac tot ce ține de showbiz, de la a învăța legea dreptului de autor, pentru a înțelege contractele și pentru a-mi proteja drepturile de autor, până la a compune o piesă de la 0, a face clip, campanii de promovare, turnee etc. Deci, se poate, atât timp cât îți dorești cu adevărat, să reușești în ceea ce îți propui.

CRBL, despre greutățile de la începutul carierei

LIVE | Rusia anexează oficial cele patru teritorii ocupate din Ucraina – Donețk, Luhansk, Zaporojie și Herson. Vladimir Putin: „Ne vom apăra teritoriul cu toată puterea și cu toate mijloacele”
Recomandări
LIVE | Rusia anexează oficial cele patru teritorii ocupate din Ucraina – Donețk, Luhansk, Zaporojie și Herson. Vladimir Putin: „Ne vom apăra teritoriul cu toată puterea și cu toate mijloacele”

Ai cunoscut cu adevărat ceea ce înseamnă lipsurile, sărăcia, trăitul de pe o zi pe alta?

– Pentru mine, să ajung să n-am bani, să dorm de foame, geanta să îmi fie șifonier, să dorm în frig, toate acestea nu sunt o dramă, pentru că eu am mai fost acolo. Oricând o pot lua de la capăt. Cred că doar așa poți să reușești în viață și să te reinventezi când ai nevoie. Educația dată de părinți în vremuri comuniste plus educația dată de al treilea părinte, anturajul, la care se adaugă autoeducația din showbiz m-au făcut să fiu cine sunt acum.

Dar invers… A fost vreun moment în care ți s-a urcat celebritatea la cap și în care ai cheltuit banii pe tot felul de lucruri inutile?

– Au fost momente în care celebritatea m-a făcut să îmi pierd mințile, dar nu în ceea ce implică cheltuitul banilor, ci în plinul de sine. O lecție luată la timpul potrivit. Nu pun preț pe lucrurile scumpe sau pe trending. Am 100 de perechi de încălțări sport pe care le-am cumpărat tot pentru că nu am avut în copilărie, iar ăsta este doar un exemplu.

Ce planuri mărețe are CRBL

Care sunt planurile tale pentru viitorul apropiat, atât pe plan personal, cât și profesional?

– Vreau să scot acest album și să plec în turneu prin țară „călare pe motocicletă“, vreau să fac un documentar despre România văzută de mine, vreau să mă apuc să îmi construiesc casa visată, vreau multe. O să vă țin la curent, dar asta înseamnă să mă urmăriți peste tot: TV, YouTube, Instagram, Tik-Tok, radio, pentru că nu sunteți pregătiți pentru ce urmează. Acum, la final, dragii mei posesori de cerebel, vă doresc să nu fiți cuminți, pentru a aduna cât mai multe amintiri. Voi decideți definiția cuvântului cuminte.

Articol preluat de pe site-ul Viva.ro

Urmărește-ne pe Google News
Comentarii (1)

VictorMirea   •   17.08.2022, 10:58

N-am avut onoarea! Acea insiruire de litere reprezinta inceputul unei serii de sasiu, sau nume de om? Si cariera p-asta, da care? Piatra, marmura, sare? Vedeti? In timp ce orice parere a mea trece plina de stelute prin sita exigentilor la faina, taratele astuia sunt etalate in toata splendoarea lor: semidoct, cliseist, impropriu, unul ca asta devine factor de opinie, va modeleaza cititorii, in timp ce mie imi strergeti contul ca sa nu, ce? Sa il dau in gat pe un astfel de impostor, care se crede in visele lui si cosmarurile noastre artist? Pai daca asta cu gesturile lui de rap la mana-a paispea ciupite din Bronx dupa ureche e artist, atunci Bob Dylan ce e? Imi pare rau ca dau de lucru cenzurii dormitande, ca nu prea scrie lumea pe aici, dar citind articolul reactionez reflex la impostura si va pornesc involuntar fabrica de asterixuri presarate peste ce scriu. Necazul e ca in drumul lor spre textul meu, multe se opresc si pe cortexul vostru...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.