MENIU CAUTĂ
21 Ian. 2016 11:46

Au venit din Filipine ca să facă plajă în România, la -20 de grade!

Distribuie

Doi tineri din Filipine, aflați la Sibiu pentru studii, au fost atât de uimiți de zăpadă, dar și de frigul din ultimele zile că primul gând care le-a venit a fost să... facă plajă!

Pocholo Espina, student la Calculatoare, şi Jeffrel Hermias, masterand la Sisteme Integrate, ambii veniţi prin programul EMMA la Sibiu, au fost absolut uluiți de ce au găsit în țara noastră. „Noi nu am mai văzut zăpadă până să ajungem în România. Ne-am mirat„, spun cei doi foarte încântați. La așa o experiență în premieră, tinerii au vrut să facă și niște fotografii care să le rămână penru totdeauna, însă ședința foto nu putea fi una banală. Așa că Pocholo și Jeffrel şi-au luat costumele de baie, prosoapele şi au ieşit să se bronzeze la soarele cu dinţi al lunii ianuarie.

plaja (2)

Studenții au transformat, pentru câteva minute aleea de lângă Căminul 3, unde sunt cazaţi, într-o mini-plajă și în ciuda celor -20 de grade, au mai găsit putere să și glumească la final. „Am şi transpirat, la un moment dat, în faţa aparatului de fotografiat. A fost o şedinţă plăcută. Nu am simţit degetele de la picioare cam două zile, dar în rest, ne simţim foarte bine„, a povestit Pocholo râzând.

Comentarii