MENIU CAUTĂ
23 Noi. 2017 11:36

Ce sexy e fiica Andreei Esca. Ar putea face oricând o carieră în modelling | FOTO

Distribuie

Alexia, fiica celebrei prezentatoare de televiziune Andreea Esca, este pe zi ce trece mai seducătoare și ar putea oricând să fie model.

Vedeta de televiziune Andreea Esca are toate motivele să fie mândră de familia pe care o are.

Este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram și are doi copii foarte reușiți, Alexia și Aris.

Alexia, fiica prezentatoarei de televiziune, are o relație cu Mario Fresh, de care este îndrăgostită lulea.

Alexia, despre care celebra sa mamă a vorbit de curând referitor la apariția în presa tabloidă, este pe zi ce trece mai frumoasă și mai senzuală.

Tânăra ar putea oricând să se îndrepte spre o carieră în modelling și ar face-o cu mare scces.

Alexia arată bine în orice fel de ținute, de la cele casual la cele elegante sau în costum de baie.

Una dintre cele mai apreciate apariții ale fiicei Andreei Esca a fost una în care tânăra s-a afișat în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare într-un outfit care i-a venit de minune. Îmbrăcată cu un hanorac supradimensionat și cu o vestă din blană, Alexia a accesorizat ținuta cu o pereche de cizme peste genunchi, foarte sexy. Fotografia a adunat mii de like-uri de la internauții care s-au întrecut în a o complimenta pentru felul în care arată.

La 17 ani, Alexia Eram face furori pe rețelele de socializare atât cu frumusețea sa, cât și cu ținutele pe care le adoptă și pe care le poartă mai ceva ca un model.

„Cred că e mai rebelă decât mine. Seamănă cu mine în sensul că e în stare să danseze non-stop, e o trăsătură pe linie maternă la noi. Seamănă cu mine pentru că atunci când își dorește ceva e foarte tenace, dar cred că eu eram un pic mai blândă și mai cuminte, dar pentru că așa era perioada aceea. Acum au mai multa libertate, sunt un pic mai răzvrătiți ca noi”, spunea Andreea Esca despre fiica sa, într-un interviu acordat pentru perfecte.ro.


Citește și: EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel s-a dus într-un suflet la teatru când a auzit că a luat foc. 'Nu doresc nimănui să treacă prin așa momente de panică'


 

Citește mai multe despre alexia eram și modelling pe Libertatea.

Comentarii