Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cristina Șișcanu a fost eliminată de la Survivor România. Primele imagini cu soția lui Mădălin Ionescu, la întoarcerea în țară. “Ați crucificat-o”

Cristina Șișcanu a fost eliminată de la Survivor România. Primele imagini cu soția lui Mădălin Ionescu, la întoarcerea în țară. “Ați crucificat-o”

Cristina Șișcanu este prima concurentă de la Survivor România, care a părăsit competiția. Soția lui Mădălin Ionescu a fost votată să plece acasă, iar Duminică, aceasta a ajuns în țară alături de familia ei.

De Livia Lixandru,

Alături de Cristina Șișcanu au mai fost nominalizate Elena Ionescu și Asiana Peng, însă telespectatorii au decis, așa că fosta prezentatoare tv a fost nevoită să părăsească Republica Dominicană și echipa Faimoșii.

Cristina a fost întâmpinată pe Aeroportul de la Otopeni de soțul ei, Mădălin Ionescu, împreună cu fetița lor, Petra, potrivit Wowbiz.

Elena Ionescu, Asiana Peng și Cristina Șișcanu au fost cele trei concurente propuse spre eliminare. Publicul a decis, iar cea mai puțin votată concurentă de la Survivor, dintre cele trei propuse spre eliminare, a fost Cristina Șiscanu. „Primul eliminat din competiția Survivor România este: Cristina Șișcanu”, a spus Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România.

„A fost o experiență interesantă, foarte intensă. Într-adevar, pe partea sportiva, pe trasee, nu prea m-am descurcat la nivelul la care ar trebui și ceilalți colegi nu au reușit să acumuleze puncte în favoarea echipei”, a spus Cristina Sișcanu.

Mădălin Ionescu a răbufnit

Mădălin Ionescu a făcut public un video pe contul de Instagram al Cristinei Șișcanu, pe care l-a șters în cele din urmă, potrivit Cancan.  Acesta a avut o reacţie surprinzătoare cu privire la eliminarea soţiei sale.

“Ați crucificat-o din nou”, iar printre declarațiile făcute, fostul prezentator a spus că: “Sunt foarte mândru de soția mea, de ceea ce a făcut și până unde a ajuns în competiție”.

Close
Închide
  Close