De Livia Lixandru,

Faimoșii și Războinicii au luptat umăr la umăr, asemenea gladiatorilor, pentru imunitate în față eliminărilor, într-un ring amenajat pe plajă din Republica Dominicană. Deși Faimoșii au pornit jocul cu un avans considerabil în față adversarilor, conducandu-i cu scorul de 3 la 0, Războinicii s-au mobilizat și au reușit să câștige aseară, cu scorul de 10 la 5.

Tensiunea și încărcătură emoțională și-au spus cuvântul, duelul între Cristina Siscanu și Lola Crudu le-a dat emoții colegilor de echipa. În urmă altercatiei între cele două concurente, Cristina Siscanu a abandonat jocul, după o ieșire nervoasă.

Cele două concurente au fost penalizate cu cartonaș galben, la prima abatere. Dar acele două au continuat jocul, punctul fiind adjudecat de către Războinici. În urmă înfrângerii, între Faimoși s-a jucat meciul individual de protecție, în urmă căruia Ruby și Lino Golden au ieșit victorioși.

Odată cu protecția, celor doi Faimoși protejați în față eliminărilor le-a revenit și misiunea dificilă de a-și nominaliza doi coechipieri spre eliminare, aceștia fiind Asiana Peng și Elena Ionescu.

A treia concurență Faimoasa propusă de echipa, aproape în unanimitate de către colegi, a fost Cristina Siscanu. Cei trei Faimoși propuși spre eliminare au fost votați, prin SMS, de către telespectatori, pe parcursul a 60 de minute.

 În ediția de sâmbătă “Survivor România”, difuzată începând cu ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor putea află cine este primul Faimos eliminat din competiție. În cadrul ediției de aseară a reality-ului, Dan Cruceru, prezentatorul “Survivor România” a anunțat retragerea lui Augustin Viziru din concurs, acesta urmând să se întoarcă în România pentru îngrijiri medicale, conform indicațiilor medicilor.

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX: Răzvan Cuc, despre banii „rătăciți” între guverne pentru lucrările de la Cumpăna. „Trebuia să fie dați imediat”

România nu înscrie Roşia Montană în patrimoniul UNESCO de teama Gabriel Resources. Localnicii spun că zona este pe moarte: „E un loc al plângerii”

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre vizita ministrului Educației la școală: „Descind ca mascații, ca să facă niște spectacol”

Gigi Becali a interpretat conferința lui Iohannis, despre relaxarea de la 1 iunie. Ce a înțeles patronul FCSB
GSP.RO
Gigi Becali a interpretat conferința lui Iohannis, despre relaxarea de la 1 iunie. Ce a înțeles patronul FCSB
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși