Mergi direct la conținut »
Fiica lui Florin Salam și Cătălin Vișănescu, detalii despre botez.  “La meniu am lucrat mai mult”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fiica lui Florin Salam și Cătălin Vișănescu, detalii despre botez. “La meniu am lucrat mai mult”

Fiica lui Florin Salam și Cătălin Vișănescu, detalii despre botez. “La meniu am lucrat mai mult”

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu se pregătesc de zor pentru cel mai fumos evenimemt din viața lor. În primăvara acestui an, cei doi își vor boteza băiețelul și au dat toate detaliile în cadrul emisiunii "Vorbește lumea".

„La botez vor fi prieteni, cunoștințe. Bunicul întotdeauna se implică, mai ales că atunci când am nevoie de el, este tot timpul în picioare. Nu a fost niciodată problema să îl sun și să nu fie lângă mine. El nu este în țară, are concerte pe afară și îl așteptăm și pe el. Înainte de a mă reapuca de muzică, vreau să fac o mică-mare schimbare. Vreau să cânt doar ce simt eu și ce vor cei de acasă, cei care mă plac și să fiu mult mai organizată. Să dau totul! La botez vreau să mă distrez. Tatăl meu cred că va cânta”,  a spus Betty Stoian la Pro tv.

„Am zis să fie organizat botezul, să nu fie haos. Este un botez destul de mare, 200 și ceva de invitați. La meniu eu am lucrat mai mult, vom avea un meniu mai spre tradițional.Ținutele le-am ales, eu voi avea 2 costume de zi și unul de seară”, a spus și Cătălin Vișănescu. Betty a devenit pentru prima oară mamă, în luna octombrie a anului trecut. Artista a născut un băiețel perfect sănătos, căruia i-a pus numele, Matthias.

Citește și

VIDEO/ Viața unui operator la 112: de la fetița de 10 ani care și-a salvat mama, la românii care sună ca să-şi încarce cartelele telefonice

 

Close
Închide
  Close