Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ioana Ginghină a vorbit despre noul iubit, la șase luni de la divorț. „A avut grijă de mine”

Ioana Ginghină a vorbit despre noul iubit, la șase luni de la divorț. „A avut grijă de mine”

Ioana Ginghină are un nou iubit, la şase luni de la divorţul de Alexandru Papadopol. Ioana nu dă detalii despre bărbatul din viaţa ei, însă a mărturisit că a avut grijă de ea când a fost bolnavă.

Deşi nu spune negru pe alb că respectivul este, în mod oficial, iubitul ei, Ioana Ginghină dezvăluie că un bărbat o poate cuceri uşor dacă îi oferă atenţie şi flori.

După ce a ieşit din căsnicia de 12 ani cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină şi-a schimbat radical aspectul fizic şi se pare că este gata să o ia de la capăt şi cu viaţa amoroasă.

La aproape 43 de ani, Ioana Ginghină arată excelent! A slăbit câteva kilograme bune, s-a relaxat în câteva vacanţe împreună cu fiica ei şi, analizând ultimele postări din social media, i-a revenit zâmbetul pe buze. Iar asta se poate datora bărbatului apărut în viaţa ei, despre care actriţa nu recunoaşte că îi este iubit.

Invitată recent într-o emisiune TV, Ioana a povestit că și-a petrecut sărbătorile de iarnă cu familia, dar și cu un ‘prieten’ foarte bun care locuiește în Oradea și care tinde să-i devină… iubit!

„Am fost răcită, iar el a avut grijă de mine. Cu flori și cu atenție un bărbat mă poate cuceri. Este frumos să știi că ai pe cineva acolo care are grijă de tine atunci când ai nevoie”, a declarat Ioana Ginghină. „O să vedem ce va fi”, a mai spus actrița, potrivit VIVA!

Close
Închide
  Close