MENIU CAUTĂ

Maurice Munteanu a picat de patru ori examenul la Actorie

Distribuie

Maurice Munteanu, unul dintre jurații emisiunii “Bravo, ai stil!” vine la “Vulturii de noapte”, într-o ediție de colectie, cu invitați de seama, unde va face dezvăluiri neașteptate.

Maurice Munteanu rememorează unele dintre momentele din adolescenta care l-au marcat profund. Din dorința de a alege cariera de actor, vedeta a avut multiple încercări de a lua examenul la Facultatea de Actorie, însă de fiecare dată acesta a fost picat de profesorii examinatori.

”M-a picat nu o dată, nu de două ori, nu de trei ori, ci de patru ori. În primul an am picat cu 1.27, în al doilea cu 1.47, a treia oară cu 2.20, iar în al patrulea an cu 2.15. Apoi, am întrebat care ar fi problema, iar profesorul mi-a zis ca sunt anacronic. Dar aveam 18 și nu am înțeles la acea vârstă ce însemnă (…) În al doilea an mi-au zis că aș fi un factor disturbator pentru ceilalți cetățeni, colegi ai mei. Nu am înțeles-o nici pe asta”, povesteste Maurice Munteanu.

”In al doilea an în care am picat, au intrat doua fete, ceva splendid; și surori, și gemene: trupa Indiggo, ambele cu 10”, punctează vedeta.

Citește și

Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Semnificaţia fiecărei zile din ultima săptămână din Postul Paştelui

 

 

Citește mai multe despre maurice munteanu pe Libertatea.

Comentarii