Mergi direct la conținut »
Valentina Pelinel a născut! Blonda a adus pe lume gemenele lui Cristi Borcea în această dimineață
Entertainment Libertatea > Entertainment > Valentina Pelinel a născut! Blonda a adus pe lume gemenele lui Cristi Borcea în această dimineață

Valentina Pelinel a născut! Blonda a adus pe lume gemenele lui Cristi Borcea în această dimineață

Valentina Pelinel a devenit din nou mămică. Vedeta a născut vineri dimineață și a adus pe lume gemenele provenite din mariajul pe care îl are cu omul de afaceri Cristi Borcea, aflat la închisoare în prezent.

De Dana Aramă, Eduard Apostol,

În vârstă de 38 de ani, Valentina Pelinel a născut gemene azi, de Mărțișor. Micuțele au venit pe lume într-o clinică privată din București.

Valentina Pelinel a născut la ora 8:30. Fiecare dintre gemene va purta numele Maria, dar va avea și un alt prenume, diferit.

„Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (…). Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”, spunea Valentina Pelinel într-un interviu.

Potrivit unor surse apropiate familiei, Cristi Borcea a scos din buzunar, pentru nașterea gemenelor lui, 10.000 de euro. Imediat după ce a născut soția sa, Cristi Borcea i-a trimis soției sale un buchet imens de trandafiri roșii, prin intermediul șoferului său.
Cristi Borcea a spus, fericit, că de 1 martie a primit două mărțișoare.

Fostul model mai are un copil cu omul de afaceri Cristi Borcea, care se află la închisoare. Este vorba de un băiețel care se numește Milan, care a venit pe lume tot când tatăl său se afla după gratii. Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea:  Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.  De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Corespondență din Siria | În mijlocul războiului pentru a ajuta! Românca Roxana Diaconescu se luptă să salveze viețile oamenilor prinși în conflictul din Siria
Recomandări

Corespondență din Siria | În mijlocul războiului pentru a ajuta! Românca Roxana Diaconescu se luptă să salveze viețile oamenilor prinși în conflictul din Siria

Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. Fostul acţionar dinamovist se întoarce în spatele gratiilor la jumătate de an după ce a fost eliberat condiţionat. În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016.  În data de  30 septembrie a anului trecut, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.

Citește și: CAMERA ASCUNSĂ | Nemiloasa economie de piață. Ceramica de Bulgaria oprește roata olarilor din Horez

 

 

Close
Închide
  Close