Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Capricorn pentru perioada 20-26 aprilie 2019
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Capricorn pentru perioada 20-26 aprilie 2019

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Capricorn pentru perioada 20-26 aprilie 2019

Între 20 și 21 aprilie seara, stări de spirit provocate de acei cunoscuți care încalcă niște principii de comunicare sau de colaborare. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și va introduce, până pe 21 mai a. c., în sectorul sentimentelor, o nevoie acută de seriozitate și stabilitate, motiv pentru care nativii nu vor mai tolera bănuielile, îndoielile sau nedumeririle cu privire la o persoană dragă lor.

Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 15 mai a. c., va influența sectorul casei, al gospodăriei și al patrimoniului legat de elementul pământ (terenuri intravilane, bunuri funciare din categoria păduri, grădini, livezi, curți, anexe gospodărești construite la sol).

Între 21 aprilie, după ora 19:00′, și noaptea de 24 aprilie, posibile probleme de sănătate, resimțite diferit, în funcție de vârstă și de tablou clinic general, care privesc aparatul loco-motor, funcțiile ficatului, circulația sangvină, sistemul arterial, aparatul respirator. Unii Capricorni s-ar putea confrunta cu probleme de muncă, generate de contestări, acuzații sau chestiuni privitoare la legalitate, legitimitate ori corectitudine.

Conflictul declanșat acum poate dura până la sfârșitul acestui an dacă argumentele care îl susțin au apărut pe fondul descoperirii unor nereguli. Între 24 aprilie, după ora 01:50′, și 26 aprilie, la prânz, tendința de a ține totul sub control. Din 26 aprilie, după ora 12:28′, noutăți în plan financiar, fiscal, bănesc sau în planul relațiilor de tipul muncă/(răs)plată.

În cea din urmă ipostază, pot apărea motive de dialog răspicat ori chiar inedit prin replicile care vor „zbura” prin aer ori prin argumentele și soluțiile lansate. Pe fond, este vorba de tentativa de a opera un artificiu. Dacă „va fi pe vorbe” – mai e, cum e!-, dacă însă, la mijloc, va fi vorba de acte, documente, semnături, angajamente oficiale, sfatul astrologului este să se abțină ori să mai aștepte.

Citește și previziunile Uraniei pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close