Între 24 noiembrie, după ora 8:00, și dimineața zilei de 26 noiembrie, ideile și convingerile vor fi răscolite de evenimentele de dată recentă sau de o situație ieșită din comun care îi va obliga să se confrunte cu o realitate neplăcută.

Unii vor constata că s-au înșelat, alții, că oamenii și structurile ori programele de activitate în care s-au implicat conțin derapaje pe care nu le pot tolera. De aici și nevoia de a se hotărî dacă procedează la o renunțare definitivă și imediată sau optează pentru o retragere diplomatică, pentru a nu stârni mânia celor care stau la baza acelei disfuncții. Dezamăgire în convingerile esențiale care i-au motivat în ultimii doi ani.

Între 26 noiembrie, după ora 10:11, și 28 noiembrie la prânz, moment favorabil pentru locul și rolul lor în societate, pentru imaginea publică pe care și-o construiesc, pentru succesul sau afirmarea la care lucrează. În acest context, Luna Nouă în Săgetător, care se va produce în ziua de 26 noiembrie, poate avea rolul de catalizator, fie el și întârziat, al unor situații favorabile lor, care îi pot motiva, încânta, flata sau reașeza într-un alt proiect de viață.

Între 28 noiembrie, după ora 14:33, și 29 noiembrie, regimul relațiilor de prietenie ar putea să se destindă ca efect al impactului pozitiv pe care l-ar putea avea planeta Venus, din 26 noiembrie, când va intra în acest sector, și până pe 20 decembrie. Teoretic, ea nu le va modifica concluziile, deciziile, impresiile sau convingerile față de una sau mai multe persoane apropiate lor, ci îi va îndemna să accepte dialogul necesar cooperării sau menținerii unei comunicări decente.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile