Mesaje de La Mulți Ani pentru soțul meu iubit

Chiar dacă abia v-ați luat sau aveți deja nunta de argint, ori abia mai vedeți tastele pentru că sunteți la nunta de diamant (75 de ani de căsătorie), un mesaje de la mulți ani pentru soțul tău este mereu o surpriză plăcută pentru acesta.

Soțul meu, dragostea mea! Te iubesc ca la-nceput, te ador și te doresc. Îți vreau numai binele și sper să fim la fel de fericiți ca și până acum. Să-mi trăiești, la mulți ani!

La mulți ani, soțul drag, tu ești comoara mea cea mai valoroasă. Mă motivezi mereu la provocări. În ochii tăi domină permanent optimismul. Astăzi toate cuvintele frumoase îți sunt adresate doar ție.

Îți doresc, dragul meu soț, să ai o dispoziție minunată pe tot parcursul anului. În primăvară să ai parte de dragoste și romantism, în vară – de flacăra fierbinte a pasiunii, în toamnă – de intimitatea de aur, iar în timpul iernii – de tandrețe și fericire!

mesaje de la multi ani pentru sot - felicitare cu rege si regina pentru sot
OFICIAL. Generalul Cristian Radu, adjunctul șefului IGSU, s-a pensionat la 49 de ani. Klaus Iohannis a semnat decretul. Generalul este inculpat într-un caz scos la lumină de Libertatea acum o lună
Recomandări
OFICIAL. Generalul Cristian Radu, adjunctul șefului IGSU, s-a pensionat la 49 de ani. Klaus Iohannis a semnat decretul. Generalul este inculpat într-un caz scos la lumină de Libertatea acum o lună

La mulți ani, dragule! Chiar și în ciuda anilor, sentimentele noastre sunt de neclintit!

Ai adeverit visele mele din copilărie și ai adus în lumea mea ceea ce se numește iubire! Astăzi este ziua ta de naștere! Fie ca sentimentele noastre să dureze pentru totdeauna, iar cărarea vieții tale să fie plină de bunătate și victorii! Fii fericit, omul meu scump, eroul meu, soțul meu!

Toate femeile au soți ca soții, iar eu am un adevărat bărbat-superman! Ești șeful meu, prietenul meu, amantul și soțul. Suntem un cuplu de invidiat și îți doresc să petreci azi frumos alături de familie și prieteni! La mulți ani glorioși!

Soțul meu! Tu știi să rezolvi orice problemă cu pricepere! De ziua ta îți urez succes în toate începuturile. Să fii cel mai bun nu în cuvinte, ci în fapte. Să ai grijă de mintea, demnitatea și corpul tău.

Ești cavalerul meu. Dar unde îți este calul alb? Nu ai cal? Dar azo nu voi merge pe principiu și-ți voi spune că de ziua ta te poți considera un adevărat prinț! Ești incomparabil, un erou din basm, gata mereu de a sări în ajutor. Eu, prințesa ta, voi fi mereu a ta, pentru că așa scrie în povestea vieții noastre!

Scumpule, felicitări cu această sărbătoare specială! În această zi plăcută și minunată, să ai momente magice, iar eu te voi săruta și îmbrățișa necontenit. Vreau să-mi văd soțul fericit.

SURSE: Niculae Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. Vicepreședintele Curții de Conturi, dus încătușat la Curtea de Apel București
Recomandări
SURSE: Niculae Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. Vicepreședintele Curții de Conturi, dus încătușat la Curtea de Apel București

La mulți ani, soțul meu! Eu, soția ta credincioasă, îți doresc cu desăvârșire să-ți realizezi ideile îndrăznețe. Promit să te înconjor cu tandrețe și să-ți fac fiecare zi unică.

Mesaje de La Mulți Ani pentru scumpul soț și tătic

Nu uita de ziua tatălui copiilor tăi și felicită-l și printr-un SMS, sau printr-o postare pe Facebook. Pînă la urmă, e soțul tău și merită un semn de iubire, chiar și printr-unul dintre aceste simple mesaje de la mulți ani.

Eu și copilul nostru scump îți gângurim la mulți ani de ziua ta. Te iubim și ne mîndrim cu tine!

Familia al cărei stîlp și ocrotitor ești îți dorește tot binele din lume, putere de muncă și răbdare cu noi, cei care te asaltăm cu pupici în fiecare seară cînd vii de la muncă. Te iubim, la mulți ani, soțul perfect și tăticul ideal!

Ah, ce zi! Soarele strălucește, aerul este plin de prospețime, iar păsările cântă sub geam. Dar ce s-a întâmplat? S-a întâmplat o adevărată sărbătoare – ziua de naștere a celui mai iubit și dorit soț, care nu are egal pe această planetă și în întregul Univers! Felicitări, sărutări cu pasiune și multe îmbrățisări!

Soțul meu iubit, te ador! Felicitări și la mulți ani! Îți doresc soarele și liniștea, căldură pentru sufletul tău. Nu fi trist, dragul meu, și să trăiești fără griji.

Cazul bebelușului mort după botez la Suceava: INML reface expertiza, după ce la nivel local s-a stabilit că a murit de pneumonie. Ce acuză familia
Recomandări
Cazul bebelușului mort după botez la Suceava: INML reface expertiza, după ce la nivel local s-a stabilit că a murit de pneumonie. Ce acuză familia

Ești cel mai minunat, unic și iubit soț! Îți spun cu drag: La mulți ani! Ești atât de blând, mă bucur că putem tăcea împreună, mă faci fericită când mă ții ușor și tandru de mână, mă amuzi cu umorul tău simplu și nepăsător și îmi dai încrederea în ziua de mâine. Vreau mereu să rămâi așa cum ești! Te felicit!

Dragostea mea, tu ești viața mea, sufletul și voința mea. Când dorm te visez și când mă trezesc sunt cea mai fericită că ești lângă mine. Îți doresc un lucru: fericire mare, mare. Nu ai nevoie mai mult de nimic! Acum vreau doar să te sărut.

Blândul și iubitul, dragul meu soț, vreau să te felicit cu această minunată zi! Sunt fericită știind că ești soțul meu și mereu zbor pe aripile iubirii către tine. Vreau să stabilești corect obiectivele și să atingi înălțimi! Nu-mi mai pot imagina viața dacă nu ești în preajmă. La mulți ani!

Soț și tată ca tine nu mai există, sau dacă există sigur e o clonă a ta. La mulți ani soțul meu, te pupăm de la mic la mare!

mesaje de la multi ani pentru sot si tatic - felicitare pentru sot si tata

Cel mai bun soț și tătic, merită și un pupic! La mulți ani de ziua ta!

Dacă e ziua sorei tale, o poți felicita folosind aceste mesaje de la mulți ani pentru sora!

Mesaje de La Mulți Ani pentru soț de ziua numelui

Azi, de ziua onomastică, îți doresc să ai parte de tot ce vrei și să fii mereu fericit cu mine și familia noastră. La mulți ani de ziua numelui, soțul meu!

Numele tău mi-a plăcut din prima și îmi place și acum. La mulți Ani de onomastică, dragul meu!

La mulți ani, să fii iubit (doar de mine, negreșit)! Te pupăm de ziua numelui tati!

Știu că nu îți plac festivitățile, dar tocmai de aceea vreau să știi că te iubesc soțul meu și ia un La Mulți Ani de ziua numelui!

Mesaje amuzante de La Mulți Ani pentru soț

Dacă aveți o relație pigmentată cu jocuri și surprize pe care vi le faceți reciproc, un mesaj de la mulți ani haios o să prindă la fix de ziua soțului tău.

Dragul meu, e ziua ta, însă nu uita să cumperi pâine. Șampania am băut-o deja, a fost minunat de ziua ta. Te iubesc, la mulți ani!

Din clipa în care te-am întâlnit am știut că îmi ești sortit. Asta este, nu toți avem noroc în viață :)) La mulți ani, nesuferitule! Ești cel mai bun soț (pe care sper să îl am)!

Se spune că cine nu are bătrâni să-și cumpere. Eu te-aș putea vinde, să-mi iau unul nou, însă m-am obișnuit cu tine de cînd erai flăcău! Te iubesc nespus soțul meu!

Mi-au adus aminte copiii că e ziua ta, așa că acum ma uit cum se coace blatul de tort în cuptor. Știu că ești departe, dar o să mâncăm o felie și pentru tine. Te iubim mult!

Ori cu tine, ori fără tine, habar n-am de îmi era mai bine. Dar de când ne-am căsătorit am învățat să spun DA. Chit că am uitat imediat după biserică. Daaaaar, te iubesc ca în prima zi și te pup până te albesc. La mulți ani, soțiorul meu bun și drag!

Dacă e și ziua unuia dintre părinți, alege ceva pe gustul tău dintre mesajele de la mulți ani pentru tata sau scrie o felicitare pentru mama ta!

SMS cu urări de La Mulți Ani pentru soț

Astăzi este ziua ta, soțul meu iubit, afectuos. Îți doresc tot ce este mai bun. Tu ești mereu la înălțime, așa că îți doresc doar sănătate și veselie în continuare.

Dragostea mea, te felicit. Îți doresc tot binele din lume, niciodată să nu fii trist. Măsoară-ți cuvintele cu acțiunile. Întotdeauna fii tu însuți și râde cu bucurie, din toată inima.

Am vrut să-ți spun multe, iubitul meu soț, dar îți voi spune doar cuvinte principale: Te iubesc, iubesc, iubesc! De ziua de naștere îți doresc o viață cât mai frumoasă!

Iubitul meu soț, familia să-ți aducă bucurie, prietenii respect, iar eu îți voi aduce doar iubire!

Felicitări interminabile! Să nu ai niciun motiv de tristețe! Meriți respectul celor din jur, pentru că mereu îi ajuți pe toți cu sfaturi și-i încurajezi în momentele dificile. Ești cel mai bun dintre bărbați! Pentru asta te ador!

La mulți ani! Îți doresc să-ți dezvolți toate talentele, să găsești secretul vieții și să îl transmiți și nepoților!

În această zi de naștere, soțul meu iubit, îți doresc răbdare, calea vieții să fie lungă, să ții razele de soare în palmă și să rămâi la fel de puternic. Crede în tine!

Îți doresc o viață cinstită! Eu cred în tine și te iubesc! La mulți ani!

Dragostea mea te-a ținut când erai în depărtare, dragul meu. Știu că mai avem multe drumuri înainte, dar vreau să depășim cu brio toate grijile și tristețile. De ziua ta, îți doresc ca lumina călăuzitoare să fie mereu cu tine!

Sunt recunoscătoare vieții și destinului că mi te-a oferit. Când mă gândesc la tine, toate îndoielile și nemulțumirile dispar. Iar această zi este o mare zi de bucurie. Te felicit! Mă bucur că ai intrat în viața mea!

Soțul meu scump! Sufletul meu este deschis mereu pentru tine! Sunt fericită. Vreau să-ți doresc să-ți găsești calea printre multe drumuri de viață! Dragostea noastră să nu se topească niciodată și să știi că în orice circumstanțe – tu nu ești singur.

Te iubesc, cred în tine, chiar dacă mă enervezi uneori! Dar inima mea este deschisă numai pentru tine și știu că tu ești destinul meu! Îți doresc, soțul meu iubit, fericire, viață lungă, bucurie, victorie! Lasă starea de spirit să fie veselă și succesul să te aștepte mereu!

Vezi aici ce mesaje de dragoste poți trimite persoanei iubită, învață să o trezești cu mesaje de buna dimineata sau fă pe cineva drag să aibă un somn mai liniștit după ce îi trimiți mesaje de noapte buna.

Ce mesaje de multumire poți trimite când primești urări de ziua ta.

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Giani Kiriță, despre interlopi, jocuri de noroc și aventuri sexuale: „Andreea Tonciu a zis că am fost cel mai slab la pat. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul!”
GSP.RO
Giani Kiriță, despre interlopi, jocuri de noroc și aventuri sexuale: „Andreea Tonciu a zis că am fost cel mai slab la pat. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul!”
Imagini BOMBĂ de la NUNTA lui Reghe cu Anamaria Prodan! Ce făcea impresara, detalii INCREDIBILE
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ de la NUNTA lui Reghe cu Anamaria Prodan! Ce făcea impresara, detalii INCREDIBILE
Incredibil, unde a fost surprins Gabi Bădălău după ce tatăl lui a fost reținut de DNA! Nu, nu era singur!
Viva.ro
Incredibil, unde a fost surprins Gabi Bădălău după ce tatăl lui a fost reținut de DNA! Nu, nu era singur!
Descoperire îngrijorătoare despre maşinile second hand cumpărate din străinătate. La ce trebuie să fim atenţi
Observatornews.ro
Descoperire îngrijorătoare despre maşinile second hand cumpărate din străinătate. La ce trebuie să fim atenţi
Accident grav în Italia. O româncă și fiica sa au murit pe loc. Cine se afla la volan și cum s-a produs tragedia. VIDEO
Știrileprotv.ro
Accident grav în Italia. O româncă și fiica sa au murit pe loc. Cine se afla la volan și cum s-a produs tragedia. VIDEO
Maria Lucia Hohan, acuzată că a dus o viață dublă timp de 11 ani. Detalii picante din proces despre creatoarea de modă: “Au fost cel puțin 10 aventuri…”
FANATIK.RO
Maria Lucia Hohan, acuzată că a dus o viață dublă timp de 11 ani. Detalii picante din proces despre creatoarea de modă: “Au fost cel puțin 10 aventuri…”
Ce li s-a întâmplat unor bucureşteni după ce s-au dus în zona etnicilor maghiari! "Ne-am speriat, am fost avertizaţi. Lumea asta ne-a spus". Uluit, unul dintre ei a spus ce s-a petrecut
Orangesport.ro
Ce li s-a întâmplat unor bucureşteni după ce s-au dus în zona etnicilor maghiari! "Ne-am speriat, am fost avertizaţi. Lumea asta ne-a spus". Uluit, unul dintre ei a spus ce s-a petrecut
Horoscop 28 noiembrie 2022. Leii ar fi bine să țină în trecut toate situațiile care au lăsat urme adânci asupra lor și să le dea uitării
HOROSCOP
Horoscop 28 noiembrie 2022. Leii ar fi bine să țină în trecut toate situațiile care au lăsat urme adânci asupra lor și să le dea uitării
Povestea unui ofițer care s-a întors pe mare la doar două luni după operația care l-a salvat de cancer
PUBLICITATE
Povestea unui ofițer care s-a întors pe mare la doar două luni după operația care l-a salvat de cancer