Mesaje de La Mulți Ani pentru soțul meu iubit

Chiar dacă abia v-ați luat sau aveți deja nunta de argint, ori abia mai vedeți tastele pentru că sunteți la nunta de diamant (75 de ani de căsătorie), un mesaje de la mulți ani pentru soțul tău este mereu o surpriză plăcută pentru acesta.

Soțul meu, dragostea mea! Te iubesc ca la-nceput, te ador și te doresc. Îți vreau numai binele și sper să fim la fel de fericiți ca și până acum. Să-mi trăiești, la mulți ani!

La mulți ani, soțul drag, tu ești comoara mea cea mai valoroasă. Mă motivezi mereu la provocări. În ochii tăi domină permanent optimismul. Astăzi toate cuvintele frumoase îți sunt adresate doar ție.

Îți doresc, dragul meu soț, să ai o dispoziție minunată pe tot parcursul anului. În primăvară să ai parte de dragoste și romantism, în vară – de flacăra fierbinte a pasiunii, în toamnă – de intimitatea de aur, iar în timpul iernii – de tandrețe și fericire!

mesaje de la multi ani pentru sot - felicitare cu rege si regina pentru sot
Planul de atac al Israelului împotriva Iranului. Cele cinci scenarii luate în calcul
Recomandări
Planul de atac al Israelului împotriva Iranului. Cele cinci scenarii luate în calcul

La mulți ani, dragule! Chiar și în ciuda anilor, sentimentele noastre sunt de neclintit!

Ai adeverit visele mele din copilărie și ai adus în lumea mea ceea ce se numește iubire! Astăzi este ziua ta de naștere! Fie ca sentimentele noastre să dureze pentru totdeauna, iar cărarea vieții tale să fie plină de bunătate și victorii! Fii fericit, omul meu scump, eroul meu, soțul meu!

Toate femeile au soți ca soții, iar eu am un adevărat bărbat-superman! Ești șeful meu, prietenul meu, amantul și soțul. Suntem un cuplu de invidiat și îți doresc să petreci azi frumos alături de familie și prieteni! La mulți ani glorioși!

Soțul meu! Tu știi să rezolvi orice problemă cu pricepere! De ziua ta îți urez succes în toate începuturile. Să fii cel mai bun nu în cuvinte, ci în fapte. Să ai grijă de mintea, demnitatea și corpul tău.

Ești cavalerul meu. Dar unde îți este calul alb? Nu ai cal? Dar azo nu voi merge pe principiu și-ți voi spune că de ziua ta te poți considera un adevărat prinț! Ești incomparabil, un erou din basm, gata mereu de a sări în ajutor. Eu, prințesa ta, voi fi mereu a ta, pentru că așa scrie în povestea vieții noastre!

Scumpule, felicitări cu această sărbătoare specială! În această zi plăcută și minunată, să ai momente magice, iar eu te voi săruta și îmbrățișa necontenit. Vreau să-mi văd soțul fericit.

Analiză. Ce spun specialiștii despre sondajele online folosite în precampanie: „Instrumente de manipulare a populației”
Recomandări
Analiză. Ce spun specialiștii despre sondajele online folosite în precampanie: „Instrumente de manipulare a populației”

La mulți ani, soțul meu! Eu, soția ta credincioasă, îți doresc cu desăvârșire să-ți realizezi ideile îndrăznețe. Promit să te înconjor cu tandrețe și să-ți fac fiecare zi unică.

Mesaje de La Mulți Ani pentru scumpul soț și tătic

Nu uita de ziua tatălui copiilor tăi și felicită-l și printr-un SMS, sau printr-o postare pe Facebook. Pînă la urmă, e soțul tău și merită un semn de iubire, chiar și printr-unul dintre aceste simple mesaje de la mulți ani.

Eu și copilul nostru scump îți gângurim la mulți ani de ziua ta. Te iubim și ne mîndrim cu tine!

Familia al cărei stîlp și ocrotitor ești îți dorește tot binele din lume, putere de muncă și răbdare cu noi, cei care te asaltăm cu pupici în fiecare seară cînd vii de la muncă. Te iubim, la mulți ani, soțul perfect și tăticul ideal!

Ah, ce zi! Soarele strălucește, aerul este plin de prospețime, iar păsările cântă sub geam. Dar ce s-a întâmplat? S-a întâmplat o adevărată sărbătoare – ziua de naștere a celui mai iubit și dorit soț, care nu are egal pe această planetă și în întregul Univers! Felicitări, sărutări cu pasiune și multe îmbrățisări!

Soțul meu iubit, te ador! Felicitări și la mulți ani! Îți doresc soarele și liniștea, căldură pentru sufletul tău. Nu fi trist, dragul meu, și să trăiești fără griji.

Raport CSAT: Spioni ruși au încercat să se infiltreze printre refugiații ucraineni. Ce a urmărit spionajul Moscovei în România
Recomandări
Raport CSAT: Spioni ruși au încercat să se infiltreze printre refugiații ucraineni. Ce a urmărit spionajul Moscovei în România

Ești cel mai minunat, unic și iubit soț! Îți spun cu drag: La mulți ani! Ești atât de blând, mă bucur că putem tăcea împreună, mă faci fericită când mă ții ușor și tandru de mână, mă amuzi cu umorul tău simplu și nepăsător și îmi dai încrederea în ziua de mâine. Vreau mereu să rămâi așa cum ești! Te felicit!

Dragostea mea, tu ești viața mea, sufletul și voința mea. Când dorm te visez și când mă trezesc sunt cea mai fericită că ești lângă mine. Îți doresc un lucru: fericire mare, mare. Nu ai nevoie mai mult de nimic! Acum vreau doar să te sărut.

Blândul și iubitul, dragul meu soț, vreau să te felicit cu această minunată zi! Sunt fericită știind că ești soțul meu și mereu zbor pe aripile iubirii către tine. Vreau să stabilești corect obiectivele și să atingi înălțimi! Nu-mi mai pot imagina viața dacă nu ești în preajmă. La mulți ani!

Soț și tată ca tine nu mai există, sau dacă există sigur e o clonă a ta. La mulți ani soțul meu, te pupăm de la mic la mare!

mesaje de la multi ani pentru sot si tatic - felicitare pentru sot si tata

Cel mai bun soț și tătic, merită și un pupic! La mulți ani de ziua ta!

Dacă e ziua sorei tale, o poți felicita folosind aceste mesaje de la mulți ani pentru sora!

Mesaje de La Mulți Ani pentru soț de ziua numelui

Azi, de ziua onomastică, îți doresc să ai parte de tot ce vrei și să fii mereu fericit cu mine și familia noastră. La mulți ani de ziua numelui, soțul meu!

Numele tău mi-a plăcut din prima și îmi place și acum. La mulți Ani de onomastică, dragul meu!

La mulți ani, să fii iubit (doar de mine, negreșit)! Te pupăm de ziua numelui tati!

Știu că nu îți plac festivitățile, dar tocmai de aceea vreau să știi că te iubesc soțul meu și ia un La Mulți Ani de ziua numelui!

Mesaje amuzante de La Mulți Ani pentru soț

Dacă aveți o relație pigmentată cu jocuri și surprize pe care vi le faceți reciproc, un mesaj de la mulți ani haios o să prindă la fix de ziua soțului tău.

Dragul meu, e ziua ta, însă nu uita să cumperi pâine. Șampania am băut-o deja, a fost minunat de ziua ta. Te iubesc, la mulți ani!

Din clipa în care te-am întâlnit am știut că îmi ești sortit. Asta este, nu toți avem noroc în viață :)) La mulți ani, nesuferitule! Ești cel mai bun soț (pe care sper să îl am)!

Se spune că cine nu are bătrâni să-și cumpere. Eu te-aș putea vinde, să-mi iau unul nou, însă m-am obișnuit cu tine de cînd erai flăcău! Te iubesc nespus soțul meu!

Mi-au adus aminte copiii că e ziua ta, așa că acum ma uit cum se coace blatul de tort în cuptor. Știu că ești departe, dar o să mâncăm o felie și pentru tine. Te iubim mult!

Ori cu tine, ori fără tine, habar n-am de îmi era mai bine. Dar de când ne-am căsătorit am învățat să spun DA. Chit că am uitat imediat după biserică. Daaaaar, te iubesc ca în prima zi și te pup până te albesc. La mulți ani, soțiorul meu bun și drag!

Dacă e și ziua unuia dintre părinți, alege ceva pe gustul tău dintre mesajele de la mulți ani pentru tata sau scrie o felicitare pentru mama ta!

SMS cu urări de La Mulți Ani pentru soț

Astăzi este ziua ta, soțul meu iubit, afectuos. Îți doresc tot ce este mai bun. Tu ești mereu la înălțime, așa că îți doresc doar sănătate și veselie în continuare.

Dragostea mea, te felicit. Îți doresc tot binele din lume, niciodată să nu fii trist. Măsoară-ți cuvintele cu acțiunile. Întotdeauna fii tu însuți și râde cu bucurie, din toată inima.

Am vrut să-ți spun multe, iubitul meu soț, dar îți voi spune doar cuvinte principale: Te iubesc, iubesc, iubesc! De ziua de naștere îți doresc o viață cât mai frumoasă!

Iubitul meu soț, familia să-ți aducă bucurie, prietenii respect, iar eu îți voi aduce doar iubire!

Felicitări interminabile! Să nu ai niciun motiv de tristețe! Meriți respectul celor din jur, pentru că mereu îi ajuți pe toți cu sfaturi și-i încurajezi în momentele dificile. Ești cel mai bun dintre bărbați! Pentru asta te ador!

La mulți ani! Îți doresc să-ți dezvolți toate talentele, să găsești secretul vieții și să îl transmiți și nepoților!

În această zi de naștere, soțul meu iubit, îți doresc răbdare, calea vieții să fie lungă, să ții razele de soare în palmă și să rămâi la fel de puternic. Crede în tine!

Îți doresc o viață cinstită! Eu cred în tine și te iubesc! La mulți ani!

Dragostea mea te-a ținut când erai în depărtare, dragul meu. Știu că mai avem multe drumuri înainte, dar vreau să depășim cu brio toate grijile și tristețile. De ziua ta, îți doresc ca lumina călăuzitoare să fie mereu cu tine!

Sunt recunoscătoare vieții și destinului că mi te-a oferit. Când mă gândesc la tine, toate îndoielile și nemulțumirile dispar. Iar această zi este o mare zi de bucurie. Te felicit! Mă bucur că ai intrat în viața mea!

Soțul meu scump! Sufletul meu este deschis mereu pentru tine! Sunt fericită. Vreau să-ți doresc să-ți găsești calea printre multe drumuri de viață! Dragostea noastră să nu se topească niciodată și să știi că în orice circumstanțe – tu nu ești singur.

Te iubesc, cred în tine, chiar dacă mă enervezi uneori! Dar inima mea este deschisă numai pentru tine și știu că tu ești destinul meu! Îți doresc, soțul meu iubit, fericire, viață lungă, bucurie, victorie! Lasă starea de spirit să fie veselă și succesul să te aștepte mereu!

Vezi aici ce mesaje de dragoste poți trimite persoanei iubită, învață să o trezești cu mesaje de buna dimineata sau fă pe cineva drag să aibă un somn mai liniștit după ce îi trimiți mesaje de noapte buna.

Ce mesaje de multumire poți trimite când primești urări de ziua ta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (1)

jJZeW   •   23.05.2023, 22:46

***

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să facă
FANATIK.RO
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să facă
Ți-o mai amintești pe Marina Florea? Cele mai recente imagini cu frumoasa artistă a anilor 1980 au stârnit un val de reacții
Viva.ro
Ți-o mai amintești pe Marina Florea? Cele mai recente imagini cu frumoasa artistă a anilor 1980 au stârnit un val de reacții
Poză rară cu Ileana Lazariuc în costum de baie. Și-a sărbătorit ziua la plajă, cu băieții ei. Cum arată azi nepoții lui Țiriac
Libertateapentrufemei.ro
Poză rară cu Ileana Lazariuc în costum de baie. Și-a sărbătorit ziua la plajă, cu băieții ei. Cum arată azi nepoții lui Țiriac
Născută în Elveția, spaniolă 100%, mutată la București. Cum s-a adaptat în România
GSP.RO
Născută în Elveția, spaniolă 100%, mutată la București. Cum s-a adaptat în România
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se iau banii importanți
FANATIK.RO
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se iau banii importanți
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Știrileprotv.ro
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
INTERVIU EXCLUSIV. Cum se simte Elena Cârstea la un an după ce a suferit un AVC. Dezvăluiri despre fiice și soțul american
Unica.ro
INTERVIU EXCLUSIV. Cum se simte Elena Cârstea la un an după ce a suferit un AVC. Dezvăluiri despre fiice și soțul american
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Cum au descoperit poliţiştii că Mirela a fost ucisă de suspectul turc. Bărbatul a povestit crima, dar vrea o pedeapsă redusă cu aproape jumătate
Observatornews.ro
Cum au descoperit poliţiştii că Mirela a fost ucisă de suspectul turc. Bărbatul a povestit crima, dar vrea o pedeapsă redusă cu aproape jumătate
Horoscop 17 aprilie 2024. Săgetătorii au șansa de a trece la nivelul următor în comunicarea, schimbul de idei și cooperarea cu cei dragi
HOROSCOP
Horoscop 17 aprilie 2024. Săgetătorii au șansa de a trece la nivelul următor în comunicarea, schimbul de idei și cooperarea cu cei dragi
RECOMANDĂRI