Mesaje de La Mulți Ani pentru sora mai mică (sau mai mare)

Toată familia, surorile, frații care vor să-și surprindă sora vor găsi mesaje potrivite pentru orice sărbătoare, care pot fi transmise printr-un SMS, pe WhatsApp, scrise pe Facebook sau spuse la masa festivă.

 • Sora mea draga, vreau sa te felicit si sa-ti doresc bunastare la serviciu, fericire și bucurie in casa ta, dragoste, bani si intelegere in inima ta. Niciun nor să nu indrazneasca sa-ti tulbure liniștea sufleteasca. La multi ani, surioara!
 • Surioară! Îți doresc o dispozitie festivă și o zi fericită! Să ai o atitudine pozitivă față de viață și încredere în ziua următoare! Fă ceea ce crezi că este necesar și nu privi înapoi!
 • Draga mea soră, vreau să te felicit cu Ziua de Naștere și să-ți doresc bunăstare la serviciu, fericire și bucurie în casa ta, dragoste și înțelegere în inima ta. La Mulți Ani!
mesaje la multi ani pentru sora mea
 • Rade fericita si tare! Primeste zilnic bucurie in viata ta sub forma de buchete de flori, dulciuri sau dragoste. Lasa lumina sa straluceasca in ochii tai si sa ai o inima fericita. La multi ani, draga surioara!
 • Iubita mea soră, îți doresc să nu numeri anii, pentru că sufletul rămâne mereu tânăr, să nu regreți ceea ce a trecut, pentru că există multe lucruri interesante înainte, să nu te temi de nou, pentru că riscul este o cauză nobilă!
 • Astăzi, toate felicitările sunt pentru tine! Dragă soră, ai deja propria familie și un cuib confortabil, ai obținut multe în viață, dar te așteaptă încă atâtea înainte! Îți doresc să păstrezi și să mărești ceea ce ai deja și să obții ceea ce cauți încă. Bucură-te în fiecare clipă și de fiecare zi!
 • Azi ridic un pahar pentru sora mea iubită! În această sărbătoare luminoasă plină de bucurie, vreau să-ți doresc să-ți găsești fericirea! Lasă în viața ta să existe o mulțime de noi, interesante, fascinante evenimente!
 • Soră, draga mea, îți doresc o aniversare fericită! Lasă totul să funcționeze exact așa cum ți-ai propus. Îți doresc ca viața ta să nu fie plictisitoare, iar surprizele să fie plăcute și să-ți aducă beneficii!
 • Vreau sa-ti urez, sora mea, sa traiesti o viata dulce, fara tristete sa fii sanatoasa, bucuroasa, sa iubesti si sa fii iubita asa cum iti doresti. Sa ai parte doar de evenimente frumoase, zambete luminoase si iubirea sa gaseasca intotdeauna un culcus in inima ta!
 • Soră! Vreau să-ți doresc prieteni adevărați, zâmbete, bucurie, pozitivism, întotdeauna să fii într-o stare de spirit excelentă. Să știi că voi fi întotdeauna alături de tine și de ajutor în orice moment!
 • Să știi că bogăția nu se află numai în portofel, ci și în realizările vieții. Te iubesc, draga mea! Îți doresc fericire și dragoste, atât de multă, încât capul să se rotească.
 • Soarele meu, sora mea! Mă bucur foarte mult că suntem atât de prietenoase! Îți doresc să găsești o mare dragoste pe care o vei purta până la sfârșitul vieții! Sunt sigură că vei fi o mamă și soție fericită!
 • Dragă, iubită soră! Îți trimit un buchet imens de felicitări în onoarea nașterii tale! Fiecare zi să fie fericită, noaptea să fie liniștită, noroc să fie în fiecare clipă!
 • Draga mea! Soră iubită! A mai trecut un an, dar pentru mine vei fi întotdeauna copil! Tandru și amabil, frumos și receptiv! Toate florile să fie la picioarele tale astăzi!
Fostul sindicalist Liviu Luca, partenerul lui Vântu, eliberat din închisoare după 6 ani. A achitat „o sumă infimă” din prejudiciul de milioane de euro
Recomandări
Fostul sindicalist Liviu Luca, partenerul lui Vântu, eliberat din închisoare după 6 ani. A achitat „o sumă infimă” din prejudiciul de milioane de euro

Dacă e și ziua unuia dintre părinți, alege ceva pe gustul tău dintre mesajele de la mulți ani pentru tata sau scrie o felicitare pentru mama ta!

Cele mai frumoase urări de La Mulți Ani pentru sora

 • Soră! Să întâlnești la orice pas oameni atât de buni ca tine! La mulți ani! Îți mulțumesc că te-ai născut și ne-ai făcut fericiți.
 • Soră minunată! Vreau să-ți spun că o astfel de persoană ca tine nu mai există pe întreaga planetă! Îți doresc sănătate puternică, iar entuziasmul tău să poată inspira mereu pe alții, așa cum mi se întâmplă mie! Felicitări!
mesaj la multi ani pentru sora in engleza
 • Surioara, pastreaza intotdeauna copilaria din tine, farmecul tau aparte, frumusetea si feminitatea. Necazurile sa te ocoleasca, oamenii sa-ti zambeasca sincer, dorintele sa se implineasca. Sunt sigura ca vei fi cea mai fericita. Te iubesc, sora mea! La multi ani!
 • După părinți, ești persoana mea cea mai apropiată și mai dragă! Îți urez la mulți ani! De multe ori ne-am certat cu tine în copilărie, nu ne puteam înțelege și nu puteam multe împărtăși. Dar totuși sunt mândră de tine, scumpa mea! Fii fericită nu numai astăzi, ci întotdeauna!
 • Știu că ai trecut prin atât de multe momente dificile și totuși nu ai cedat niciodată. Ești cea mai puternică femeie din lume și idolul meu. Continuă să ne inspiri pe toate în continuare. La mulți ani, draga mea!
 • Draga mea! Îmi doresc să fii ca o lumânare, să arzi și să strălucești pentru alții, să arăți calea în întuneric și să luminezi întunericul nopții.
 • La fiecare pas descoperi cate o minune, am aflat acest lucru traind impreuna cu tine. Iti voi fi mereu recunoscatoare pentru tot ce mai invatat, iubirea pe care mi-ai aratat-o si intelegerea pe care mi-ai oferit-o. La multi ani, sora mea!
 • Soră, azi e Ziua ta de Naștere! Te iubesc și îți doresc toate cele bune! Sănătate, fericire, noroc, bucurie, succes, bogăție. Viața să-ți fie frumoasă ca-n povești!
 • Surioară! Ești o inspirație pentru ceilalți. Ești farul nostru. Îți doresc mult optimism, râsete, zâmbete și bucurie.
 • Ești cea mai magică și uimitoare femeie. La mulți ani, soră! Lasă sărbătoarea să îți aducă impresii uimitoare, cadouri plăcute, mărturisiri calde și urări de bine
 • Te iubesc, sora mea ințelegatoare care e mereu alaturi de mine si ma sustine oricand. Tot ce am in viața, vreau să impart cu tine si sa ne bucuram de multe zile frumoase impreuna. La multi ani, surioara!
 • Felicitări pentru sora ta – mesaje emoționante pentru surioară
  Iubito, ai grijă de tine și mergi cu mândrie prin viață! La mulți ani!
 • Poate ca nu știi asta, dar mereu spun cu mândrie celor din jur că tu ești sora mea. Iar ție îți spun La Mulți Ani cu speranța că tot ceea ce-ți dorești se va îndeplini.
 • Visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani, sora mea draga!
 • Draga sora, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de voie buna si sanatate si cele mai frumoase flori ale lumii in cel mai frumos buchet. La multi ani, sora mea mult iubita!
Mircea Geoană despre răspunsul NATO și al României la faptul că „Rusia alege civilii ca victime”: „Răspundem cu voința proprie și un destin comun”
Recomandări
Mircea Geoană despre răspunsul NATO și al României la faptul că „Rusia alege civilii ca victime”: „Răspundem cu voința proprie și un destin comun”
felicitari pentru sira - doua surori lipite una de cealalta
 • Poate că sunt sute de milioane de surori în lume, dar, pentru mine, tu ești cea mai bună! La mulți ani!
 • La multi ani, draga mea soră! Nu ești doar o soră minunată, dar și cea mai bună prietenă! Și știu că orice mi-ar pregăti viața, mă pot baza pe tine. Oriunde te-ar duce viața și orice drum ai alege, voi fi întotdeauna alături de tine. Te iubesc din tot sufletul!
 • La mulți ani, dragă surioară! Vreau să-ți doresc ca fiecare zi nouă să-ți umple sufletul cu fericire, bucurie, bunătate și inspirație. Să rămâi la fel de frumoasă, amuzantă și veselă.
 • Astăzi, pentru tine, dragă soră, transmit cele mai calde și minunate urări. Deși ești mai mică, ești sprijinul meu, sfătuitorul meu. Ești o parte integrantă a vieții mele. Îți doresc o aniversare fericită și o adevărată bucurie. La fel de pură și frumoasă ca tine!

Dacă ai un frate care își aniversează ziua de naștere, poți să alegi din suita de mesaje de la mulți ani pentru frate și să îl surprinzi cu o felicitare!

CAZUL DIN DROBETA. Preotul s-a opus ca fiul să participe la consilierea psihologică de la școală, băiatul de 13 ani s-a sinucis și vina a fost aruncată pe „despărțirea de prietenă”. Ce a urmat
Recomandări
CAZUL DIN DROBETA. Preotul s-a opus ca fiul să participe la consilierea psihologică de la școală, băiatul de 13 ani s-a sinucis și vina a fost aruncată pe „despărțirea de prietenă”. Ce a urmat

Mesaje de La Mulți Ani pentru cea mai bună soră

Dacă ai o soră minunată, nu ezita să îi trimiți cele mai inspirate mesaje de la mulți ani din cele de mai jos!

 • Soră, îți doresc cântar magic care arată greutatea ideală, o oglindă magică care reflectă frumusețea și o baghetă magică care îndeplinește toate celelalte vise mici.
 • Sora mea, cand alte prietenii nu mai rezista, relatia noastra va ramane mereu la fel de puternica. Timpul trece, anotimpurile vin si trec, dar tu surioara, oricat de departe ai fi, intotdeauna vei ramane sora mea. La multi ani, draga mea!
 • La mulți ani, minunata mea soră! În această zi specială și în toate celelalte zile, îți doresc toată dragostea și fericirea din lume și tot ce poate fi mai frumos pe lume!
 • Surioară! Voi fi mereu alături. Sunt gata să împărtășesc cu tine toate momentele amare și bune. La mulți ani!
 • Surioara mea iubită, îți urez în această zi specială o dragoste pură, multă bucurie, prieteni sinceri, sănătate cât un munte și înțelegere reciprocă cu jumătatea ta! Ești prietena mea cea mai bună, o parte din sufletul meu, de aceea pentru mine este important ca toate visele și dorințele tale să se adeverească.
 • Dragă, iubită, cea mai bună soră din lume, îți doresc o aniversare fericită. Îți mulțumesc că ești mereu alături, că mă susții și mă ajuți întotdeauna!
 • Soră, îți doresc un cântar magic care arată greutatea ideală, o oglindă miraculoasă care reflectă doar frumusețe și o baghetă magică care îndeplinește toate visele. Să nu ți se rupă unghiile niciodată, iubiții să nu fie geloși, sănătatea să fie în prim-plan, iar dragostea vieții tale să fie una fermecătoare. La mulți ani, draga mea!
urari la multi ani soea - fata impletind parul sorei sale
 • La mulți ani, îngerul nostru, dragă soră! În fiecare zi să fii veselă, să te bucuri de toate farmecele vieții și de darurile sorții. Îți doresc toate cele mai bune, amabile, frumoase. Fie ca sufletul să fie întotdeauna tânăr, indiferent de vârstă. Până la urmă, anii noștri sunt averea noastră.
 • La multi ani, surioara mea dragă! Fie ca Domnul să te binecuvânteze cu toată bucuria și fericirea din lume! Să te așezi la casa ta și să îți întemeiezi o familie frumoasă și iubitoare, așa ca tine!
 • Chiar dacă astăzi este aniversarea ta, eu sunt cel care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou: iubirea și prietenia ta. La Mulți ani, sora mea dragă!
 • Soră! Ești frumoasă, deșteaptă și pentru mine ești un exemplu. Mă ajuți întotdeauna, trăim împreună și ne distrăm, fapt pentru care îți sunt foarte recunoscător. Îți doresc fericire, să nu fii niciodată tristă, să-ți împlinești toate visele!
 • De ziua ta, vreau să sărbătorim toate motivele pentru care ești cea mai tare soră din lume! Să sărbătorim că ții așa de mult la noi, că ești așa iubitoare, așa haioasă și faptul că am norocul că ești sora mea! La mulți, mulți ani, îți doresc!
 • Soră, dragă, la mulți ani! Tu ești soarele meu senin, fii mereu atât de luminoasă. Păstrează-ți forța în pumn, atinge înălțimi și menține-ți sănătatea! Lasă-ți inima să fie întotdeauna încălzită de prințul chipeș. Rămâi mereu o frumusețe atât de distractivă cu suflet de copil!
 • Soră! Îți mulțumesc sincer pentru că ai fost mereu alături, ești și îmi vei fi prietenă. Îți mulțumesc pentru sfaturi! La mulți ani!
 • La mulți ani frumoasei mele surori! Îți doresc prosperitate, avansare în carieră și perspective bune. Îi doresc creierului tău să genereze noi idei creative, iar mâinile să le întruchipeze. Să ai un scop și să mergi mereu către visele tale.

Vezi aici ce mesaje de dragoste poți trimite persoanei iubită, învață să o trezești cu mesaje de buna dimineata sau fă pe cineva drag să aibă un somn mai liniștit după ce îi trimiți mesaje de noapte buna.

Ce mesaje de multumire poți trimite când primești urări de ziua ta.

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Un român aflat în Cipru, șocat de telefonul primit: „O doamnă venită din România mi-a spus: «În camera de hotel te așteaptă ceva»…”
GSP.RO
Un român aflat în Cipru, șocat de telefonul primit: „O doamnă venită din România mi-a spus: «În camera de hotel te așteaptă ceva»…”
Bomba zilei despre Traian Băsescu! Idila pe care a avut-o fostul preşedinte, abia acum a recunoscut femeia: 'Puteam fi Prima Doamnă...
Playtech.ro
Bomba zilei despre Traian Băsescu! Idila pe care a avut-o fostul preşedinte, abia acum a recunoscut femeia: 'Puteam fi Prima Doamnă...
O recunoști? E o mare actriță a României. Dureros ce se întâmplă cu ea la 86 de ani
Viva.ro
O recunoști? E o mare actriță a României. Dureros ce se întâmplă cu ea la 86 de ani
Ieftinire masivă a carburanţilor azi. Cât costă benzina şi motorina pe 30 noiembrie 2022 la staţiile din ţară
Observatornews.ro
Ieftinire masivă a carburanţilor azi. Cât costă benzina şi motorina pe 30 noiembrie 2022 la staţiile din ţară
Mascații au descins acasă la femeia din Vaslui care și-a batjocorit vecina. Tot satul s-a adunat la poarta agresoarei. S-au luat măsuri | VIDEO
Știrileprotv.ro
Mascații au descins acasă la femeia din Vaslui care și-a batjocorit vecina. Tot satul s-a adunat la poarta agresoarei. S-au luat măsuri | VIDEO
Cele trei zodii pentru care luna decembrie începe perfect. Vor fi în al nouălea cer
FANATIK.RO
Cele trei zodii pentru care luna decembrie începe perfect. Vor fi în al nouălea cer
Ucraineanul devenit inamicul nr. 1! Ce a făcut cu 3 rusoaice aflate în grija sa în Ucraina: "S-a ocupat personal"
Orangesport.ro
Ucraineanul devenit inamicul nr. 1! Ce a făcut cu 3 rusoaice aflate în grija sa în Ucraina: "S-a ocupat personal"
Horoscop 30 noiembrie 2022. Taurii au parte de o zi bună pentru a se apropia de prieteni cu căldură, de a topi gheața din aceste relații
HOROSCOP
Horoscop 30 noiembrie 2022. Taurii au parte de o zi bună pentru a se apropia de prieteni cu căldură, de a topi gheața din aceste relații
Povestea unui ofițer care s-a întors pe mare la doar două luni după operația care l-a salvat de cancer
PUBLICITATE
Povestea unui ofițer care s-a întors pe mare la doar două luni după operația care l-a salvat de cancer