EXCLUSIV / Corina Chiriac este la mare căutare la nunți și petreceri private

15 februarie 2017 23:30

La 67 de ani, Corina Chiriac este la mare căutare, are trecere la miri, dar și în cluburile private. Chiar dacă este una dintre cele mai experimentate artiste, aceasta are unul dintre cele mai mici onorarii. 

Corina Chiriac nu-și arată sub nicio formă vârsta. Artista nu doar că se ține foarte bine, ci este și cât se poate de activă.

Ea petrece foarte mult timp pe scenă, la cele mai înalte cote. Motiv pentru care este tare iubită de viitorii miri. Și, cum s-a dus vorba în târg că face show la nunți, și pe bani puțini, Corina Chiriac este la mare căutare printre însurăței. Hit-ul său, ”Strada speranței”, răsună și acum în localurile de lux și nu numai. Artista dansează împreună cu mirii și invitații și interacționează foarte bine cu publicul. Asta în ciuda faptului că are, totuși, 67 de ani! Mai mult, la această vârstă, artista are joburi chiar și-n cluburi, la diverse petreceri cu circuit închis! În prezent, tariful său per spectacol este de 1.000 de euro, onorariu care diferă însă în funcție de durata spectacolului. Artista are și o emisiune de succes, pe care o prezintă de ani buni la Național TV.

Concerte peste hotare

Corina va începe foarte bine și luna martie. Ea are deja antamate mai multe concerte. Va sărbători Ziua Femeii peste hotare, mai precis la Torino. Organizatorii și-au dorit să aibă la evenimentul lor o artistă de talia acesteia, care cu siguranță va umple sala.

Citește și: Corina Chiriac, complet singură la 67 de ani! Motivul este surprinzător

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro