Mergi direct la conținut »
Avertisment pentru tinerii convocați de Iordănescu: ”Vreau să știu exact unde sunt!”
Sport Libertatea > Sport > Avertisment pentru tinerii convocați de Iordănescu: ”Vreau să știu exact unde sunt!”

Avertisment pentru tinerii convocați de Iordănescu: ”Vreau să știu exact unde sunt!”

Selecționata divizionară a României întâlnește sâmbătă Moldova, ora 17:00, într-un amical care va fi transmis în direct de Digi Sport 1 și LIVE text de sportnews.ro. Selecționerul Anghel Iordănescu așteaptă ca jucători tineri să aibă o prestație superioară celei din precedentele amicalele disputate în stagiul din Antalya, cu Bulgaria (0-0) și cu Sioni Bolnisi (1-0).

„Aş dori să văd jucătorii noştri tineri, să vedem perspectiva, cine ne dă speranţe pentru viitor. Aş prefera ca aceste nominalizări să le fac la sfârşitul turneului, pentru că mai e un joc, aşa cum am spus, vreau să-i văd pe toţi, vreau să ştiu exact unde sunt şi mă refer aici în general la jucătorii tineri, pe care i-am adus în acest turneu”, a declarat Iordănescu, la Digi Sport.

Cristian Bălgrădean speră să revină în atenția lui Iordănescu, în ciuda concurenței serioase cu Tătărușanu și Pantilimon.

Următoarea partidă a României din preliminariile Euro 2016 va fi împotriva Feroe, pe teren propriu, pe 29 martie.

„Suntem pe primul loc, avem toate atuurile să jucăm fotbal şi să mergem la Euro, depinde doar de noi. Important e să începem bine cu Feroe, apoi Irlanda de Nord, în deplasare. Cu un rezultat bun acolo, am luat o opţiune mare”, a spus Mihai Pintilii, pentru același post de televiziune.

Close
Închide
  Close