MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 00:31

Ce afacere pune la cale Gică Popescu. ”Mi-a spus că vrea să cumpere”

Distribuie

Ce afacere pune la cale Gică Popescu. Proaspătul consilier al premierului Mihai Tudose a făcut o vizită neoficială la Zalău, unde își va cumpăra un teren pe care vrea să deschidă o societate comercială, informează sportulsalajean.ro.

Gică Popescu a efectuat o vizită neoficială în Zalău, fiind interesat să cumpere un teren pe care îşi doreşte să construiască o societate comercială. Nu se cunosc încă prea multe detalii, însă internaţionalul a avut şi o discuţie cu primarul Ionel Ciunt căruia i-a spus despre planurile sale în urbea de la poale de Meseş.

Internaţionalul este interesat de un teren în zona Brădet, mai exact la ieşirea din Zalău spre Cluj în apropiere de Hanul Drumeţilor, după cum a relatat Ionel Ciunt.

Nu este prima dată când Gigă Popescu ajunge în Sălaj. În anul 2016 a fost prezent la Ip, alături de alte nume grele din sportul românesc printre care şi Ilie Năstase, unde au tăiat panglica unui grandios complex sportiv.

Gică Popescu a mai fost prezent în Zalău şi în 2014, în campania pentru alegerile de la Federaţia Română de Fotbal. Atunci s-a întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc.

Citiți și Ce spune Burleanu despre numirea lui Gică Popescu în funcția de consilier al premierului. 'Așteptăm să vedem ce rol are domnul Popescu' | VIDEO

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii