De Ciprian Iana,

Asta după ce peste 2,5 milioane de persoane au semnat o petiție online în acest sens, în trei zile!

Change.org a precizat că petiţia, care a fost semnată de celebrităţi precum Snoop Dogg, Justin Bieber şi Usher, a înregistrat cea mai rapidă creştere pe site-ul său, fiind prima petiţie din 2020 care a adunat peste un milion de semnături oriunde pe glob.

„După moartea prematură şi neaşteptată a marelui Kobe Bryant, vă rugăm să semnaţi această petiţie, în încercarea de a-l imortaliza pentru totdeauna în noul logo al NBA”, se poate citi în petiţie, iniţiată de Nick Moghtader din Vancouver, un fan în vârstă de 16 ani al lui Bryant.

Actualul logo al NBA, introdus în 1969, conţine silueta legendarului Jerry West, fostul jucător al lui Lakers inclus în Hall of Fame, în timp ce acesta efectuează un dribling cu mingea în mâna stângă.

Conducea NBA nu a făcut pentru moment nici un comentariu în legătură cu petiţia respectivă, care adunase 1,9 milioane de semnătură marţi la prânz, notează Agerpres.

Kobe Bryant, retras din baschetul profesionist în 2016, a disputat toate cele 20 de sezoane ale sale din NBA alături de Los Angeles Lakers, echipă cu care a câştigat cinci titluri de campion.

Bryant, unul dintre cei mai mari jucători din istoria NBA, şi fiica sa Gianna, în vârstă de 13 ani, se numără printre cele nouă persoane care şi-au pierdut viaţa duminică, după ce elicopterul în care călătoreau s-a prăbuşit pe colinele din apropierea localităţii Calabasas (California).

Citeşte şi:

Kobe Bryant, indentificat cu ajutorul amprentelor digitale printre victimele accidentului de elicopter

O ziaristă a amintit despre un presupus viol al lui Kobe Bryant, la puțin timp după moartea acestuia. Ce a pățit

Elicopterul în care și-a pierdut viața Kobe Bryant nu avea cutie neagră. Probele, adunate de anchetatori

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare