De Cristian Anton,

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, suspectul a fost reţinut în urma unei percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti la domiciliul său din judeţul Braşov, informează Agerpres.

”Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii informatice şi procurorii DIICOT din Constanţa au depistat un bărbat bănuit că ar fi şantajat o minoră pentru a obţine de la aceasta imagini compromiţătoare.

La data de 28 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Informatice din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorul DIICOT – ST Constanţa, au efectuat o percheziţie, în judeţul Braşov, la domiciliul unei persoane bănuite de pornografie infantilă şi şantaj”, a comunicat IPJ Constanţa.

S-au cunoscut prin intermediul unui joc online

Conform DIICOT, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, inculpatul A.N.B. i-a solicitat unei minore, în vârstă de 10 ani, cunoscută prin intermediul unui joc online, să se fotografieze în ipostaze indecente şi să-i trimită acestuia fotografiile.

”În momentul în care victima a refuzat să îi mai trimită inculpatului materialele solicitate, acesta a ameninţat-o că va posta pe internet fotografiile pe care persoana vătămată i le trimisese anterior”, a menţionat DIICOT.

În urma percheziţiei domiciliare efectuate în judeţul Braşov, anchetatorii au ridicat două telefoane mobile, cercetările urmând a fi continuate.

Citeşte şi:

Prima măsură a companiei farmaceutice KRKA, care a plătit medicii pentru prescripții: azi și-a demis directorul general din România!

România, audiată de CEDO pentru că nu recunoaște cuplurile de același sex

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor