Mergi direct la conținut »
Donald Trump, la vederea unei fetițe: “Voi merge cu ea la întâlniri peste zece ani” | VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Donald Trump, la vederea unei fetițe: “Voi merge cu ea la întâlniri peste zece ani” | VIDEO

Donald Trump, la vederea unei fetițe: “Voi merge cu ea la întâlniri peste zece ani” | VIDEO

Donald Trump a făcut mai multe afirmații scandaloase privind femeile, însă acum a ieșit la iveală o declarație uluitoare făcută la adresa unei fetițe. Miliardarul republican aflat în cursa pentru șefia Casei Albe se află în centrul unui scandal uriaș, după ce o înregistrare din 2005 cu el a fost publicată de jurnaliști.

Acum, noi filmulețe cu magnatul în domeniul imobiliar apar în presă. Într-o înregistrare din 1992, publciată de CBS News, Donald Trump, care avea atunci 46 de ani, întreabă o fetiță dacă urcă pe scările rulante. După ce ea răspunde afirmativ, Donald Trump se întoarce la cameră și spune: “Mă voi întâlni cu ea peste 10 ani. Poți să crezi asta?”.

Nu este clar ce vârsta avea fetița, însă Donald Trump deja se gândea să o scoată la întâlniri.

Citește și: Donald Trump, acuzat de agresiuni sexuale de două femei: „Era ca o caracatiţă peste mine”

Republicanul Donald Trump a fost acuzat recent de două femei de agresiune sexuală, a transmis The New York Times. Jessica Leeds îi reproşează lui Trump că a pipăit-o după ce s-a aşezat alături de el într-un avion, iar Rachel Crooks afirmă că Trump a sărutat-o împotriva voinţei ei, în 2005, pe când lucra ca recepţioneră în Trump Tower, care-i aparţine magnatului în domeniul imobiliar.

Close
Închide
  Close