Mergi direct la conținut »
Mașina în care a murit Răzvan Ciobanu ar fi fost împrumutată. Vehiculul off-road, între cele mai sigure din lume
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Mașina în care a murit Răzvan Ciobanu ar fi fost împrumutată. Vehiculul off-road, între cele mai sigure din lume

Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase.

De Răzvan Mihalașcu,

Răzvan Ciobanu a făcut accident, în timp ce se afla la volanul unui Range Rover, fabricat în 2014. Autoturismul de 2,3 tone, din categoria off-road de mari dimensiuni, a obținut cinci stele la testele de siguranță Euroncap și oferă o protecție a pasagerilor adulți în proporție de 91 la sută în cazul unui accident rutier.

CITEȘTE ȘI: Povestea cutremurătoare a românului ucis de doi adolescenți în Suedia, care au rămas nepedepsiți!

Airbag-urile s-au declanșat în moment în care Răzvan Ciobanu s-a ciocnit cu mașina de copacii de pe marginea drumului. Deși concepute pentru a atenua șocul în momentul impactului, airbag-urile nu i-au salvat viața lui Răzvan Ciobanu.

Din cauza impactului violent, autoturismul a fost distrus în zona portbagajului, a plafonului și a părții lateral dreapta.

Potrivit imaginilor de după impact, cel puțin patru arbori au fost culcați la pământ de monstrul de oțel. Așa cum arată epava mașinii de teren, este foarte posibil să se fi răsturnat și răsucit de mai multe ori, fiind avariată pe toate părțile. Cel mai probabil, Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranța, și a fost aruncat din mașină. Geamul dreapta dislocat indică faptul că pe acolo ar fi fost proiectat din autoturism. Cadavrul său a fost găsit întins pe spate, pe jos, în dreapta mașinii. Ciobanu avea mâinile împreunate, ca pentru rugăciune.

O nouă fotografie cu Ludovic Orban circulă pe Facebook. Premierul, cu masca în bărbie și cu țigara în mână, în sala de ședințe a Guvernului
Recomandări
O nouă fotografie cu Ludovic Orban circulă pe Facebook. Premierul, cu masca în bărbie și cu țigara în mână, în sala de ședințe a Guvernului
 

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier produs la intrare în localitatea Săcele din județul Constanța.

Conform IPJ Constanța, accidentul s-a produs din cauza neatenției conducătorului auto, care rula cu o viteză foarte mare și a pierdut controlul volanului la intrarea în localitatea Săcele.

„În data de 29.04.2019, în jurul orelor 07.15 am fost sesizați de producerea unui accident mortal. Un bărbat, de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. A rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto”, transmite IPJ Constanța.

Accidentul s-a petrecut la intrarea în localitatea Săcele din județul Constanța, pe drumul vechi către Tulcea, aflat la o distanță de aproape 20 de km de Năvodari.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Cum s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Mașina a rulat pe câmp aproape un kilometru

Imaginile înfiorătoare de la locul accidentului designerului Răzvan Ciobanu. Cum a fost găsit | FOTO & VIDEO

Reacția lui Jojo după ce Răzvan Ciobanu a murit. „Sunt complet zdruncinată și șocată”

Răzvan Ciobanu, momente de cumpănă din viață. Fostul iubit l-a mutilat cu o bară metalică, iar un prieten l-a acuzat de furtul unui ceas scump

Codin Maticiuc, după moartea lui Răzvan Ciobanu. „M-am simțit prost că am văzut…”

Ultima postare pe Facebook a lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă a murit în a doua zi de Paște, într-un accident rutier

Viața lui Răzvan Ciobanu, în lumina reflectoarelor. Și-a recunoscut public orientarea sexuală

Cum s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Mașina a rulat pe câmp aproape un kilometru


 

Close
Închide
  Close