Mergi direct la conținut »
Sabrina Ionescu, acceptată de văduva lui Kobe Bryant să vorbească la ceremonia de comemorare a fostului star din NBA. Românca a stat lângă Michael Jordan Galerie foto
6imagini
Ştiri Libertatea > Ştiri

Sabrina Ionescu, acceptată de văduva lui Kobe Bryant să vorbească la ceremonia de comemorare a fostului star din NBA. Românca a stat lângă Michael Jordan

Sabrina Ionescu, o jucătoare de baschet la nivel de colegiu, legitimată la formația Oregon Ducks, a vorbit la evenimentul de comemorare al lui Kobe Bryant și al fiice sale Gianna, dispăruți,, în fața unei săli arhipline, în care s-a aflat și văduva celui care a fost ”The Black Mamba”.

Lista cu cei care au vorbit pe scenă, care a cuprins doar nume unul și unul, în frunte cu Michael Jordan (cel mai mare baschetbalist din istorie a plâns în hohote în timp ce a vorbit despre ”fratele său mai mic”), a fost întocmită de Vanessa Bryant.

Pe 24 februarie, Sabrina Ionescu, a urcat pe un podium amplasat în mijlocul arenei Staples Center din Los Angeles și a vorbit despre ce-a însemnat Kobe Bryant pentru ea, în cadrul unei ceremonii de comemorare a vieții fostului baschetbalist și a fiicei sale, Gianna, la o lună după ce aceștia au murit, alături de alte șapte persoane, într-un accident de elicopter. În sală s-au aflat și actuale vedete din NBA, precum Stephen Curry, de la Golden State Warriors.

Înaintea Sabrinei urcaseră pe aceeași scenă soția lui Bryant, Vanessa, fosta jucătoare Diana Taurasi, numită de Jimmy Kimmel, gazda evenimentului, „The White Mamba”, și cântăreața Beyonce, care a cântat în deschidere. După Sabrina au urmat Rob Pelinka, managerul general al lui Lakers și cel mai bun prieten al lui Bryant, Geno Auriemma, antrenorul principal al Universității Connecticut, unde Gigi visa să joace, fostele staruri NBA Michael Jordan și Shaquille ONeal, și cântărețele Alicia Keys și Christina Aguillera.

Maddie a dispărut în 2007 și nu a fost niciodată găsită. Ce s-a întâmplat acum, după 13 ani
Recomandări
Maddie a dispărut în 2007 și nu a fost niciodată găsită. Ce s-a întâmplat acum, după 13 ani
 

Sabrina era acolo, între foste legende ale sportului, vedete din showbiz și apropiați ai familiei, pentru că Bryant îi devenise un mentor apropiat în ultimele luni. Kobe pregătea o echipă de fete și promova baschetul feminin.

View this post on Instagram

I miss you guys more than I could ever put into words ? Kobe, thank you for being a source of light in the midst of darkness.You were and always will be my sanctuary. You brought me the peace and guidance that I had been searching, and praying so long for. You were my mentor, idol, inspiration, and close friend. A part of me was lost Sunday, a void that can never be filled, because you are one of one. You took me under your wing and believed in me more than I believed in myself. I only have one choice. To live out your legacy. ? You will forever live through me, and be watching over me every step of the way, because you have the best seat in the house. I can still hear you telling me, “Sab, real sharpness comes without effort,” and thats a voice I will never forget. Love you boss. Always. Gigi, Alyssa and Pay Pay- Never stop shining your light! I was blessed to have been apart of your lives and to inspire you, but now you inspire me. Keep working on those fade away jumpers up in heaven. RIP little mambas❤️? I pray for everyone who lost a loved one on Sunday, may God heal your broken hearts?? Legends never die! #mambamentality?

A post shared by Sabrina Ionescu (@sabrina_i) on

Sfaturi de la ”Mamba”

”Viziunea lui pentru mine era mai mare decât ce-mi imaginam eu”, a spus în timpul discursului.

Vorbeam des, îmi dădea sfaturi, venea la meciuri, îmi scria după: Yo, beast mode, sau Încă o triple-double. Am simțit presiune la începutul sezonului și mi-a scris: Fii tu însăți, a fost suficient până acum și la fel va fi în continuare.

Sabrina Ionescu:

Cine este Sabrina Ionescu

În SUA, Sabrina doboară recorduri pentru baschetul feminin, în care Bryant investise atât de mult în anii de după retragere.

View this post on Instagram

God is in control??Year 4!? #onelastdance

A post shared by Sabrina Ionescu (@sabrina_i) on

Sabrina Ionescu are 22 de ai şi a reuşit o performanţă unică în istoria baschetului de colegiu: a depăşit, pe 24 februarie, bornele de 2.000 de puncte, 1.000 de pase decisive şi 1.000 de recuperări în NCAA, într-o noapte în care a urcat pe aceeaşi scenă cu văduva legendarului Kobe Bryant, pentru a-i aduce acestuia un omagiu.

În plină criză de sănătate publică, premierul Orban are mesaje liniștitoare. Nu neapărat pentru pacienți, cât pentru industria pharma
Recomandări
În plină criză de sănătate publică, premierul Orban are mesaje liniștitoare. Nu neapărat pentru pacienți, cât pentru industria pharma
 

Sabrina evoluează acum cu ghete pe care stă scris ”Mamba Mentality“ şi ”Forever 24“, ca un tribut pentru cel care i-a influenţat decisiv ascensiunea.Aparatul de zbor în care se aflau Kobe și fiica lui, Gigi, s-a prăbușit pe 26 ianuarie. La bordul elicopterului se aflau atât fostul baschetbalist, cât şi fiica sa, alături de şapte persoane.

În contextul tragicei dispariții, Tracy McGrady, fost și jucător în NBA și prieten cu Bryant, a declarat la postul ESPN că ”Mamba” și-a dorit să moară ”tânăr și să fie mai bun ca Michael Jordan”.


Close
Închide
  Close