De Dragoș Tănase,

UPDATE ora 16.05: Salvamont România a publicat pe Facebook imagini de la intervenția elicopterului MAI în Munții Făgăraș.

„Crestele munților și alpinismul românesc sunt mai sărace și mai triste de acum. A plecat dintre noi, răpus de marea sa pasiune, unul dintre marii alpiniști ai țării, un caracter deosebit, un prieten al Salvamont România, un OM… În munca noastră, încărcarea psihică este mare în fiecare situație în care intervenim, dar, sunt momente în care această depășește și puterea noastră de înțelegere și de acceptarea a cruntei realități. Condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au cunoscut, i-au admirat și apreciat performanțele. Rămas bun prieten drag!”, este mesajul publicat de Salvamont România pe Facebook.

UPDATE ora 14.40: Alpinistul Zsolt Torok, care a murit astăzi în Munţii Făgăraş. cucerise Alpii și Himalaya!

„Alpinistul român în vârstă de 45 de ani a fost localizat în zona vârfului Negoiu şi se pare că este decedat. Se încearcă evacuarea pe calea aerului a acestuia şi în zonă sunt mai multe echipe salvamont care încearcă să ajungă la locul accidentului”

Șeful Salvamont Sibiu, Adrian David:

În operaţiune de căutare a fost implicat şi un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Dispariţia bărbatului a fost semnalată în această dimineaţa de soţia acestuia, potrivit reprezentanţilor Salvamont Sibiu.

„Nu sunt foarte multe informaţii despre acesta. Echipele terestre sunt ajutate la căutare de un elicopter al Ministerului de Interne”

Reprezentanţii Salvamont Sibiu:

Sursele citate au precizat că alpinistul ar fi dispărut în Munţii Făgăraş, în zona Vârfului Negoiu.

FOTO: Facebook.com

Citeşte şi:

Șeful Salvamont Sibiu, despre accidentul în care a murit Zsolt Török: „Cred că s-a desprins o stâncă cu el. Este o zonă foarte instabilă, puțin frecventată de alpiniști”

Alpinistul Zsolt Török a murit sâmbătă în Munţii Făgăraş. Cucerise cele mai înalte vârfuri din lume

Biciclist grav rănit în masivul Ceahlău, coborât de salvamontiști din zona Izvorul Muntelui

Doi turişti cehi, rătăciţi şi în prag de hipotermie, recuperaţi la timp de salvamontiştii din Caraș-Severin

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă
HOROSCOP
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă