Mergi direct la conținut »
VIDEO / Viorica Dăncilă, o nouă gafă la Zalău. L-a numit pe primar „președintele municipiului”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO / Viorica Dăncilă, o nouă gafă la Zalău. L-a numit pe primar „președintele municipiului”

VIDEO / Viorica Dăncilă, o nouă gafă la Zalău. L-a numit pe primar „președintele municipiului”

Viorica Dăncilă s-a aflat pentru câteva ore în Zalău, unde a vizitat mai multe obiective. Vizita premierului a fost marcată de o nouă gafă.

De Dragoș Tănase,

În cadrul unei conferinte de presă, Viorica Dăncilă l-a numit „președintele municipiului” pe primarul orașului, scrie Ziarul de Sălaj.

Anterior, premierul vizitase cele două fabrici din oraș, Michelin și Tenaris, a trecut și pe la Spitalul Județean de Urgență Zalău, împreună cu ministrul Sănătății, Sorina Pintea (s), dar a avut o întrevedere și cu liderii PSD Sălaj.

Mai mulți locuitori din Zalău au protestat, astăzi, în centrul orașului, împotriva premierului Viorica Dancilă și a Partidului Social Democrat (PSD), nemulțumiți de actualul Guvern, potrivit sursei citate.

Înarmați cu pancarte pe care scria ”Fără Penali”, cu bannere și chiar cu o coroană, aceștia au strigat, aproape trei ore, lozinci anti-Dancilă și anti-PSD. ”Fără penali” și ”Analfabeta” au mai fost cuvintele folosite de protestatri.

”Doar oamenii slabi ies în stradă și jignesc. Acești oameni nu au proiecte pentru România”, a comentat Viorica Dăncilă momentul.

La un moment dat, forțele de ordine au oprit un bărbat care se plimba în zonă cu un cofraj cu ouă.

El a spus că doar a cumpărat ouăle și se îndrepta spre casă, când a văzut multe mașini de poliție, s-a gândit că e un accident și a venit să vadă ce s-a întâmplat.

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?
Recomandări

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?

„Pur și simplu mă plimb cu un cofraj de ouă. (…) Nu protestez sau ceva de genul”, le-a spus el jandarmilor.

Dar, în afară de acest mic incident, protestul a fost pașnic, fără alte intervenții ale jandarmilor sau ale politiștilor.

În schimb, la Topoloveni, zece protestatari au fost ridicați de jandarmi, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea. Vezi explicațiile Jandarmeriei Argeș!

Viorica Dăncilă a făcut o gafă chiar în prima ședință de Guvern din acest an. Premierul a spus cum „România devastează Franța”!

Recent, Viorica Dăncilă a anunțat cu o gafă un proiect în educație: „A fi educator înseamnă ca tu însuși să înveți zi de zi”!

Premierul a făcut o gafă și la mitingul PSD de la Galaţi: „Facem aici Summitul de la Iași”!

Dar și în conferinţa comună cu secretarul general al NATO a existat o gafă a premierului României: „Descurajarea Alianţei, în ansamblul său, rămâne o prioritate”

FOTO & VIDEO: Ziarul de Sălaj


Citește și:

O nouă gafă a Vioricăi Dăncilă: „Cred că cea mai bună caracterizare e bine să ne-o face românii”

VIDEO| Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă! „Vom analiza într-o şedinţă anterioară”

VIDEO | O nouă gafă comisă de Viorica Dăncilă. Cum l-a numit pe premierul Bulgariei


 

Close
Închide
  Close