Mergi direct la conținut »
VIDEO | O nouă gafă comisă de Viorica Dăncilă. Cum l-a numit pe premierul Bulgariei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | O nouă gafă comisă de Viorica Dăncilă. Cum l-a numit pe premierul Bulgariei

VIDEO | O nouă gafă comisă de Viorica Dăncilă. Cum l-a numit pe premierul Bulgariei

Premierul Viorica Dăncilă i-a greșit numele premierului Bulgariei, Boiko Borisov, la conferința de presă ținută după întâlnirea la nivel înalt, între România – Bulgaria – Serbia – Grecia.

Șefa executivului de la București l-a numit pe omologul său din Bulgaria „Boris Boiosov” – o combinație între numele Boiko și Boriscov.

„Am discutat cu domnul prim-ministru Boris Boisov (n.r. – Boiko Borisov) despre o reuniune a celor două guverne, între România şi Bulgaria, pentru a pune în aplicare multe dintre proiectele  pe care azi le-am discutat. Ne-am referit la poduri peste Dunăre, ne-am referit la Dunăre ca un fluviu navigabil”, a spus premierul României.

Momentul poate fi urmărit la minutul 10:45.

Viorica Dăncilă participă, sâmbătă, la Belgrad, la reuniunea la nivel înalt în format cvadrilateral România-Bulgaria-Serbia-Grecia.

Cu doar două zile în urmă, Viorica Dăncilă a mai comis o gafă. Ea a folosit cuvântul „anterioară”, în loc să spună „viitoare”, referindu-se la o viitoare ședință de guvern în care se va dezbate amenajarea râurilor Argeș și Dâmbovița pentru navigație.

În această vară, pe 17 iunie, Viorica Dăncilă a făcut o gafă asemănătoare. Ea i-a uitat numele premierului estonian, în timpul unei conferințe comune.

Corespondență din Milano. Reporterul Libertatea a ajuns în zona afectată de coronavirus în Italia
Recomandări

Corespondență din Milano. Reporterul Libertatea a ajuns în zona afectată de coronavirus în Italia

 

Aceasta a fost ajutată de consilieri pentru a-i pronunța numele omologului său, în timpul declarației de presă susținută la Constanța, cu prilejul inaugurării primului zbor direct între Estonia și România.

„Am avut onoarea să-l am lângă mine pe prim-ministrul eston, Jüri…”, a spus premierul Dăncilă. Ea s-a oprit și, cu ajutorul consilierilor, a continuat să spună întregul nume al premierului Estoniei, Jüri Ratas.


CITEȘTE ȘI: Răzvan Burleanu riscă să aibă soarta lui George Cosac. Napoleon Spartacus a pus tunurile pe conducerea FRF


Foto: Gov.ro

Close
Închide
  Close