De Ana Maria Marinescu,

“Suntem plecați de acasă de două luni, dar avem impresia că a trecut mai bine de jumătate de an de când suntem aici. Îmi lipsește mâncarea de acasă, îmi lipsesc baia mea, cada mea, o baie cu spumă, cu lumânări, cu muzica mea preferată și un pahar de vin! Abia aștept să ajung acasă să mă răsfăț cu asta! În ceea ce privește mâncarea… mă gândesc doar la salata orientală făcută de mine și la pâine, pâine de-a noastră”, ne-a mărturisit frumoasa prezentatoare a emisiunii.

Nici nu aș avea spațiu suficient să pun pe listă tot ce vreau să fac și tot ce mi-aș dori să mănânc atunci când mă voi întoarce acasă.

Gina Pistol

Mâncarea asiatică este foarte gustoasă, probabil mulți se gândesc că Gina Pistol se alintă spunând că visează la cea de acasă, însă trebuie să ne gândim că nici ea, nici restul echipei ”Asia Express” nu sunt acolo la relaxare și nu au timp să colinde restaurantele, ci iau micul dejun, prânzul și cina pe fugă, uneori în mașini, iar cateringul nu constă, în cazul lor, din preparate fine și variate, ci în feluri simple.

Gina Pistol și un coleg din echipă la ora mesei, în fața “veșnicei” caserole cu pui și orez

Meniul e repetitiv, tot Gina dezvăluind, în urmă cu puțin timp, că timp de o lună a primit zilnic pui cu orez, de ajunsese să plângă când deschidea caserola și vedea aceeași mâncare!

Tot în Asia, Gina a scăpat în fast-food și nu e deloc mulțumită cu asta.

“Aș vrea, când mă întorc acasă, să-mi reiau regimul meu de viață și să spun nu carbohidraților, pentru că, din păcate, aici nu am avut de ales și am mâncat ce ni s-a dat. De oboseală, de multe ori, aleg să mănânc junk-food, pentru că fix în acele momente îți și cere corpul așa ceva. Nu simt că m-am «împlinit» îmi lipsesc foarte mult sportul și stilul alimentar echilibrat”, ne-a mai spus ea.

Gina filmează deja de două luni pentru “Asia Express”
Citeşte şi:

Povestea din spatele fotografiei cu copiii duși cu căruța la școală: puștii stau fără părinți, școala nu-i ajută cu microbuzul, iar unchiul se descurcă cum poate

Nu IT-iștii produc cei mai mulți bani în România. Află care este cel mai profitabil domeniu

Un tânăr a obținut în instanță recalcularea mediei din liceu. S-a reprezentat singur, a adunat un metru de dovezi și și-a făcut dreptate: „Elevi, cereți-vă drepturile!”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.