De Daria Maria Diaconu,

Connect-R a lansat o piesă nouă, în care vorbește despre dependența de substanțe interzise. În cadrul emisiunii La Măruță, artistul a recunoscut că a avut și el astfel de probleme.

„Independenta (n.r. se numește piesa), dar ideea e că e un joc de cuvinte, se poate citi și În dependență. Era să trec printr-o capcană. Am trecut printr-o capcană cumva. Lumea asta a showbiz-ului este o lume în care și se pot oferi armele perfecte pentru a te sinucide, să zic așa. Adică pentru a te distruge. Ce se întâmplă de fapt? Piesa asta vine să tragă un semnal de alarmă în rândul puștilor. Acolo sunt experiențe de ale mele expuse prin verusri, doar că trebuie citite mesajele printre rânduri. Am consumat și eu, la vremea mea, niște treburi nasoale…

… Tinerii trebuie să aibă grijă în ceea ce se bagă și pe cine iubesc cu adevărat. Eu vă spun doar atât: lumea asta eu o cunosc foarte bine, lumea starurilor, lumea showbiz-ului. Din punctul meu de vedere este o lume plină de copii care n-au primit atenție, plină de copii traumatizați, care și-au găsit modul în care să primească aplauze. E o lume în care mai toți încercăm să ne izolăm mintea, să ne creăm o mască, care să ne scotă din traumele noastre. iar drogurile vin să completeze tabloul cumva…”, a declarat artisul.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

„… Asta am văzut în jurul meu, s-a consumat foarte mult. Eu am consumat ceva substanțe și mi-am dat seama că e posibil să intru într-o capcană. Norocul meu… M-am oprit… Norocul meu a fost că iubesc sportul foarte mult și mă oprea din a face sport. Pentru că nu mai ești bun de sport. Credința într-adevăr o am în mine și vreau să ajung acolo în a cunoaște îndumnezeirea, dar că…

… Poveștilea astea nu mi-au afectat căsnicia cu Misha, nu are niciun fel de legătură, erau înainte, în vremea house, club. Cred că aveam 20 și un pic de ani, 23, când aveam impresia că sunt nemuritor și nimic nu mă poate afecta și că totul e permis și că totul e ok. Nu e nicio șmecherie, copii, nu vă mai drogați. Omul învață din greșeliu, problema e că nu avem timp să facem toate greșelile. Trebuie să înțelegi sensul tău aici, după care trebuie să vină bucuria, să te bucuri. Dacă tu ești într-o luptă continuă și într-un haos total, nu ai timp să te bucuri, despre asta este vorba. Mi-am dat seama că e o prostie și că nu e bine ce fac și că nu mai pot să fac sport și așa mai departe”, a mai spus Connect-R la emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

Citeşte şi:

Fața plânsă a satului românesc. Cum sunt ignorate de poliție micile furturi care devin crime

Golgota imigrantului. Era director când a decis să plece în Germania: ”Am dormit în parcări și primii bani i-am câștigat săpând grădina unui fost subaltern din România”

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 ani. Era internat în spital de aproape 6 luni

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile