UPDATE 15 octombrie: Joi seară, show-ul „Masked Singer România” a avut o nouă demascare. Albina, Fluturele, Oul Dragon, Steaua, Monstrulica și Pisica s-au luptat pentru un loc în etapa următoare și au pus în scenă momente impresionante. În urma votului detectivilor și al publicului, Steaua a părăsit competiția, cântărețul Mihai Trăistariu fiind cel care s-a ascuns în mască. Ediția din această săptămână a fost lider de audiență.

Săptămâna viitoare, toate cele 10 celebrități vor lupta față-n față, fără să mai beneficieze de avantajele echipelor din care provin. Măștile se vor reuni într-o singură mare grupă și vor lupta în cea mai încrâncenată etapă a show-ului. Două vedete vor fi eliminate joia viitoare

UPDATE 14 octombrie: În această seară, de la ora 21.30, Steaua, Oul Dragon, Albina, Fluturele, Pisica și o nouă mască, Monstrulică, vor urca pe scena Masked Singer România într-un regal de muzică, dans și mister. Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor încerca să deslușească și în această săptămână indiciile pe care vedetele ascunse în măști le oferă.

UPDATE 8 octombrie: O nouă demascare a avut loc în ediția de joi seară în emisiunea de la PRO TV. Cleopatra Stratan se afla sub masca Gheișei de la „Masked Singer România”. Mihaela Rădulescu și-a dat seama cine este vedeta care se ascunde în spatele costumului.

UPDATE 1 octombrie: Șarpele și Robotul s-au demascat aseară în cel mai secretos show de televiziune: Masked Singer România. În urma deciziei publicului, cele două personaje au părăsit competiția, iar vedetele care s-au ascuns în cele două costume impresionante, Radu Vâlcan și Marian Drăgulescu, au renunțat la mască. Show-ul a fost lider de audiență.

demascare-sarpe-radu-valcan-masked-singer-romania-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

„Nu, nu pot să cred! Nu pot să cred!”, a spus Horia Brenciu imediat după demascare. „Mie mi s-a dat lumea peste cap. Tu erai în Oul dragonului cu Adela Popescu, eu așa credeam. Eram absolut sigură!”, a spus INNA. „Mie mi-a fost teamă să nu mă fac de râs. Adelei i-a plăcut, m-a încuraja foarte mult. Pe copii i-am pregătit, dar cred că va trebui să vorbesc cu fetele de la costume să iau costumul ăsta cu mine”, a spus Radu Vâlcan.

„M-am simțit foarte bine la voi, aici. Sincer, eu mă bazam mai mult pe mișcările Roboțelului decât pe voce, dar mă bucur că v-a plăcut”, a spus Marian Drăgulescu după demascare.

UPDATE 30 septembrie: Astăzi, de la ora 21.30, la Masked Singer România, măștile vor urca pe scenă și vor oferi un spectacol grandios în încercarea de a face tot ce le stă în putere pentru a-și păstra ascunsă identitatea. Gheișa, Steaua, Șarpele, Pinguinul, Oul Dragon, Robotul și Pisica se vor duela pentru un loc în etapa următoare a competiției. 

„Masked Singer România”, sezonul 2. În următoarea ediție, două vedete vor fi eliminate din competiție

Pinguinul va fi cel care va aduce emoție pe scena Masked Singer România și va cânta o melodie dedicată unei persoane care nu a știut niciodată cât de mult este iubită de acesta. „Deși v-ați obișnuit să mă vedeți tot timpul vesel, cu multă energie și cu zâmbetul pe buze, în realitate am un suflet fragil. Trăiesc emoțiile cu o intensitate foarte mare și sunt un pinguin foarte vulnerabil. Melodia pe care am ales-o în această seară îi este dedicată persoanei care nu a știut niciodată cât de mult o iubesc: tata!”, va spune Pinguinul înainte de a urca pe scenă.

UPDATE 24 septembrie: Ieri seară, Pufosul și Cameleonul și-au dat măștile jos la „Masked Singer România”. Emoțiile au fost mari și pentru detectivi, dar și pentru telespectatori.

Corina Caragea a fost sub masca Pufosului de la „Masked Singer România”. Aceasta a făcut și câteva declarații după show pentru PRO TV. „Mi-ar fi plăcut să continui aventura, însă nici înapoi la rutina mea nu a fost rău. Filmările au venit într-o perioadă foarte aglomerată în viața mea profesională, căci eram cu Euro 2020 în plină desfășurare, dar și personal. Așa că mi-a fost greu să mă împart, mai ales că la filmări eram ca în cantonament, fără ora de final”.

„Masked Singer România”, sezonul 2. În următoarea ediție, două vedete vor fi eliminate din competiție

Tot aseară s-a aflat și că faimosul Cătălin Zmărăndescu era Cameleonul de la „Masked Singer România” sezonul 2.

„Masked Singer România”, sezonul 2. În următoarea ediție, două vedete vor fi eliminate din competiție

UPDATE 23 septembrie: În această seară, de la ora 21.30, la „Masked Singer România”, vedetele pun pe masă cea mai valoroasă carte în încercarea de a avansa în competiția care a lăsat România mască! Șaorma, Albina, Fluturele, Muma Pădurii, Cameleonul, Pufosul și Papagalul vor cânta, vor dansa și vor face tot ce le stă în putere ca identitatea lor să nu fie descoperită de detectivi.

În ediția din această săptămână, miza este dublă: două vedete vor părăsi competiția. Pentru a le întinde o mână de ajutor, măștile vor oferi un extra indiciu: un secret neștiut din viața lor. Un personaj de poveste le-a dat mari bătăi de cap detectivilor edițiile trecute: Muma Pădurii.

UPDATE 17 septembrie: Aseară a avut loc a doua ediție a emisiunii „Masked Singer România”, sezonul 2, iar una din demascări a fost o surpriză totală pentru detectivi. Carla’s Dreams se afla în spatele măștii EMOJI.

UPDATE 16 septembrie: În această seară, opt măști noi vor urca pe scena „Masked Singer România” cu intenția clară de a-și păstra ascunsă identitatea.

emojiIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

De la ora 21.30, în cel mai secretos show al momentului, Pavel Bartoș și cei 4 detectivi vor întâlni Pinguinul, Steaua, Șarpele, Emoji, Oul Dragon, Pisica, Robotul și Gheișa.

În premieră, una dintre noile măști va surprinde audiența încă de la primele note cântate, dar nu prin voce, ci prin felul în care arată. „Vă jur că nu m-am așteptat la așa ceva”, va spune INNA.

Albina, Fluturele, Muma Pădurii, Papagalul, Șaorma, Pufosul, Cameleonul și Bufnița au fost primele 8 măști care au intrat săptămâna trecută în show-ul „Masked Singer România” și vor face tot ce le stă în putere pentru a-i induce în eroare pe detectivi.

UPDATE 9 septembrie: Începând din 9 septembrie, „Masked Singer România” revine cu cel de-al doilea sezon, prezentat de Pavel Bartoș. 

Mai intens, mai neașteptat, cu mult mai multe măști și cu patru detectivi gata să descopere ce vedete își ascund identitatea sub măștile impresionante.

Când se difuzează „Masked Singer România” sezonul 2

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor căuta indicii, vor pune cap la cap informații și vor încerca să demaște cât mai multe vedete, în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

„Este cel mai provocator proiect la capitolul challenge mental, adică îți dă de lucru, nu doar în timpul orelor de lucru, ci mai ales acasă. Visez măștile, sunt cu mine peste tot. Mă obsedează. Este o căutare neobosită. M-a cucerit proiectul ăsta”, spune Mihaela Rădulescu. 

UPDATE 25 august: Anul trecut, cel mai secretos show de televiziune a ținut cu sufletul la gură o întreagă țară. Începând din 9 septembrie, „Masked Singer România” revine cu cel de-al doilea sezon, prezentat de Pavel Bartoș.

Mai intens, mai neașteptat, cu mult mai multe măști și cu patru detectivi gata să descopere ce vedete își ascund identitatea sub măștile impresionante.

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor căuta indicii, vor pune cap la cap informații și vor încerca să demaște cât mai multe vedete, în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

„Masked Singer România” 2021. Cine sunt cei patru detectivi

4 detectivi vor încerca și în acest an să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: cine sunt vedetele ascunse în show-ul „Masked Singer România”?

Mihaela Rădulescu, INNA, Alex Bogdan și Horia Brenciu vor analiza în detaliu fiecare prestație a măștilor, fiecare indiciu, dar și fiecare element din costum, pentru a afla cine este cel/cea care se ascunde în mască.

Cine prezintă „Masked Singer România” – sezonul 2

Pavel Bartoș prezintă „Masked Singer România”, sezonul 2. El spune că așteaptă cu nerăbdare să fie surprins de vedetele care își vor ascunde identitatea. „Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările.

«Masked Singer România» este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș.

„Masked Singer România”, sezonul 2. În următoarea ediție, două vedete vor fi eliminate din competiție

Primul sezon al emisiunii a fost prezentat de George Papagheorghe, cunoscut cu numele de scenă Jorge.

12 vedete au intrat anul trecut în emisiunea fenomen mondial, produsă în peste 20 de țări, de pe 4 continente, și au reușit să-și țină ascunsă identitatea timp de opt săptămâni.

Anul acesta, „Masked Singer România” revine la PRO TV cu un nou sezon mai intens, în care mai multe măști și cele mai neașteptate vedete din România vor impresiona prin abilitatea lor de a-i încurca pe detectivi și a-și ține adevărata identitate ascunsă.

Cântăreți, actori, sportivi, influenceri sau oameni de afaceri – oricine se poate ascunde în costumele desprinse din poveștile cu personaje fantastice.

Mugur Mihăescu a câștigat primul sezon „Masked Singer România”

Primul sezon al show-ului „Masked Singer România”, difuzat în toamnă, a creat un adevărat fenomen în mediul online. Din juriu a făcut parte Horia Brenciu, Codin Maticiuc, Ana Morodan și Irina Rimes.

Marea demascare „Masked Singer România” a adus o mulțime de surprize, în primul sezon.

„Masked Singer România”, sezonul 2. În următoarea ediție, două vedete vor fi eliminate din competiție

Ultimele patru măști și-au arătat adevărata identitate, iar în urma votului venit din partea detectivilor și publicului, Corbul a câștigat primul sezon al celui mai secretos show de televiziune, actorul Mugur Mihăescu fiind cel care s-a aflat sub această mască.

Citeşte şi:

REPORTAJ din România unei pandemii seculare: sărăcia. Doi oameni fără adăpost au fost uitați de autorități într-un salon de la Urgențe

Patronul incineratorului de la Smârdan, trimis în judecată pentru furt de curent

Premierul nu mai poate revoca miniștri fără informarea partidelor din care fac parte. Ce mai prevede noul acord de funcționare a coaliției

Anamaria Prodan, comunicat ciudat după ce Reghecampf a apărut cu iubita nouă: „Greșelile lui sunt omenești”
PARTENERI - GSP.RO
Anamaria Prodan, comunicat ciudat după ce Reghecampf a apărut cu iubita nouă: „Greșelile lui sunt omenești”
Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot
Playtech.ro
Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot
S-a apucat de videochat la 20 de ani. Reacția mamei după ce vecinii au aflat și i-au zis "Uite-o pe Miruna, e dezbrăcată"
Observatornews.ro
S-a apucat de videochat la 20 de ani. Reacția mamei după ce vecinii au aflat și i-au zis "Uite-o pe Miruna, e dezbrăcată"
Horoscop 19 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să iasă din propria minte, cea care acum le condiționează deciziile
HOROSCOP
Horoscop 19 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să iasă din propria minte, cea care acum le condiționează deciziile
Doi tineri bolnavi de Covid-19 au murit în curtea spitalului din Craiova. Nu aveau comorbidități
Știrileprotv.ro
Doi tineri bolnavi de Covid-19 au murit în curtea spitalului din Craiova. Nu aveau comorbidități
Frumoasa sportivă a ţării, şocată după ce şi-a făcut analizele. Ce rezultat a citit: "Homosexualitate, risc ridicat". "Diagnosticul" medicului a bulversat-o
Telekomsport
Frumoasa sportivă a ţării, şocată după ce şi-a făcut analizele. Ce rezultat a citit: "Homosexualitate, risc ridicat". "Diagnosticul" medicului a bulversat-o
Lasă-ți cardul acasă! Cum să plătești cu telefonul mobil și la ce te ajută
PUBLICITATE
Lasă-ți cardul acasă! Cum să plătești cu telefonul mobil și la ce te ajută