MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

Rami Malek va juca în următorul film din seria „James Bond”. Ce rol va avea actorul premiat cu Oscar

Distribuie

Actorul Rami Malek, recompensat recent cu premiul Oscar pentru interpretarea lui Freddie Mercury în "Bohemian Rhapsody", figurează în distribuţia noului film din seria "James Bond", a anunţat, joi, regizorul filmului, Cary Fukunaga, aflat în Jamaica.

Aceasta va fi prima apariţie a lui Rami Malek, care a lăsat să se înţeleagă faptul că va deţine rolul personajului negativ ce îl va confrunta pe Daniel Craig în producţia din seria cu agentul 007, care ajunge la num[rul 25 al seriei.

Din distribuţia peliculei, al cărei nume nu a fost încă divulgat, mai fac parte actriţa franceză Léa Seydoux, în rolul dr. Madeleine Swann, şi britanicul Ralph Fiennes, în rolul „M”. Premiera va fi pe 8 aprilie 2020.

Zvonul că Rami Malek se află în negocieri pentru un rol în viitorul film James Bond a apărut încă de la sfârșitul lunii februarie, imediat după ce actorul american a primit premiul Oscar pentru interpretarea lui Freddie Mercury în „Bohemian Rhapsody”.

Actorul Rami Malek a căzut de pe scenă după ce a câștigat Oscarul. A fost nevoie de intervenția medicilor.

FOTO – EPA


Citește și… OSCAR 2019. Cea mai mare surpriză: „Green Book” câştigă Oscarul pentru „cel mai bun film”, în faţa peliculei „Roma”, considerată marea favorită

PREMIILE OSCAR 2019 | Lista completă a câştigătorilor. „Bohemian Rhapsody”, cele mai multe premii – patru

Câştigătorul ediţiei de anul acesta a Globurilor de Aur face senzație în ,,Papillon”


 

Citește mai multe despre freddie mercury, rami malek, Bohemian Rhapsody, Premiile Oscar și Premiile Oscar 2019 pe Libertatea.

Comentarii