Mergi direct la conținut »
Rami Malek se află în negocieri pentru un rol în viitorul film James Bond
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Rami Malek se află în negocieri pentru un rol în viitorul film James Bond

Rami Malek se află în negocieri pentru un rol în viitorul film James Bond

Laureat cu Oscar pentru 'Bohemian Rhapsody', Rami Malek ar putea primi un rol negativ în viitorul film James Bond. Actorul se află deja în negocieri,  potrivit site-ului de specialitate Collider, citat joi de EFE. Numele lui Malek a apărut pentru prima dată în discuţia despre filmele cu agentul 007 în decembrie.

Variety preciza recet că filmările la serialul ‘Mr. Robot’, al cărui protagonist este Malek, şi la cele ale noului episod din seria James Bond vor avea loc simultan, astfel încât actorului îi va fi greu să participe la ambele producţii.

Collider semnala, în schimb, că producătorii serialului cu un ‘hacker’ taciturn drept protagonist este pe punctul de a finaliza detaliile pentru ca Malek să apară în ambele proiecte.

Rami Malek, marele favorit pentru „cel mai bun actor principal”, şi-a adjudecat Oscarul. Actorul a fost recompensat şi cu un Glob de Aur şi un premiu Bafta pentru interpretarea rolului legendei rock Freddie Mercury, în pelicula Bohemian Rhapsody.

Actorul de origine egipteană a confirmat pronosticurile duminică câştigând premiul Oscar pentru cel mai bun actor cu rolul lui Freddie Mercury în ‘Bohemian Rhapsody’, impunându-se în faţa lui Bradley Cooper (‘A Star is Born’), Christian Bale (‘Vice’), Viggo Mortensen (‘Green Book’) şi Willem Dafoeegativ  (‘At Eternity’s Gate’), potrivit Agerpres.ro.

Citește și

Peste 500 de elevi învață într-o școală fără acoperiș, în Timișoara. Clădirea distrusă de o furtună, în septembrie 2017, nu a fost reparată nici până acum!

 

Close
Închide
  Close