Variety preciza recet că filmările la serialul ‘Mr. Robot’, al cărui protagonist este Malek, şi la cele ale noului episod din seria James Bond vor avea loc simultan, astfel încât actorului îi va fi greu să participe la ambele producţii.

Collider semnala, în schimb, că producătorii serialului cu un ‘hacker’ taciturn drept protagonist este pe punctul de a finaliza detaliile pentru ca Malek să apară în ambele proiecte.

Rami Malek, marele favorit pentru „cel mai bun actor principal”, şi-a adjudecat Oscarul. Actorul a fost recompensat şi cu un Glob de Aur şi un premiu Bafta pentru interpretarea rolului legendei rock Freddie Mercury, în pelicula Bohemian Rhapsody.

Actorul de origine egipteană a confirmat pronosticurile duminică câştigând premiul Oscar pentru cel mai bun actor cu rolul lui Freddie Mercury în ‘Bohemian Rhapsody’, impunându-se în faţa lui Bradley Cooper (‘A Star is Born’), Christian Bale (‘Vice’), Viggo Mortensen (‘Green Book’) şi Willem Dafoeegativ  (‘At Eternity’s Gate’), potrivit Agerpres.ro.

Citește și

Peste 500 de elevi învață într-o școală fără acoperiș, în Timișoara. Clădirea distrusă de o furtună, în septembrie 2017, nu a fost reparată nici până acum!