MENIU CAUTĂ
29 Ian. 2018 15:09

Reacția lui Adrian Enache după ce i-a pus mâna pe sâni Danielei Gyorfi. „E groaznic”

Distribuie

Cântărețul Adrian Enache a ajuns să-i pună mâna pe sâni colegei lui de breaslă după ce aceasta și-a pus silicoane, însă reacția artistului a fost una nu prea plăcută.

Daniela Gyorfi, care formează un cuplu cu George Tal, s-a numărat printre primele vedete din România care și-a făcut operație de mărire a sânilor.

Colegul ei de breaslă, Adrian Enache, a mărturisit că, la acea vreme, că i-a pus mâna pe sânii siliconați Danielei Gyrofi, însă ce a simțit nu i-a fost deloc pe plac.

„Încă de când a apărut siliconul,  am zis că e o tâmpenie. Își pusese Daniela Gyorfi atunci silicoane și stăteam, odată, și vorbeam despre asta, și i-am pus și eu mâna pe sâni, să văd cum se simt. Și am zis: „Doamne, e plastic! E groaznic!””, povestea Adrian Enache, care trăiește o poveste de dragoste cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc.

„Cred că ea a fost prima care și-a pus silicoane și încă de atunci mi s-a părut o greșeală. Bine, eu oricum sunt un naturist convins, eu sunt un mare iubitor al naturii și consider că ce e lăsat de ea, de Dumnezeu așa trebuie lăsat. Nu e bine să intervii, pentru că îl mânii pe Dumnezeu și e păcat. În schimb, fac sport, dar foarte mult, chiar în exces, aș putea spune”, mai afirma cântărețul în revista Tango.


Citește și: VIDEO/Poveste de viață. Cristian Dumitrescu a ajuns la vârf, dar s-a întors la rădăcini: din laboratorul secret al IBM, la ograda cu găini!


 

Comentarii