De Florian Gheorghe,

În conformitate cu clarificările aduse de organizatori, țările participante la concurs au libertatea de a păstra reprezentantul desemnat pentru ediția din acest an sau pot alege un alt artist. Prevederile Regulamentului cu privire la melodia interpretată rămân însă aceleași, astfel încât respectiva melodie va trebui să fie lansată public după data de 1 septembrie 2020.

“Televiziunea Română a așteptat confirmarea oficială din partea organizatorilor cu privire la posibilitatea participării interpreților selectați pentru ediția din acest an, a discutat cu partenerul Global Records și a decis ca Roxen să rămână reprezentanta României la acest concurs pentru ediția din 2021. Ne bucurăm să putem valoriza organizarea selecției naționale 2020 și să respectăm, totodată, votul de încredere acordat deja lui Roxen. Vom găsi alt cântec pe care să îl iubim sau nu, dar pe care să nu îl poată ignora nici un ascultător de muzică bună!”, este punctul de vedere al delegației TVR la Eurovision Song Contest.

“Îmi pare rău că regulamentul nu-mi va permite să cânt «Alcohol You», o piesă la care țin foarte tare, pe care însă o voi cânta ori de câte ori voi avea ocazia. Abia aștept să ne întoarcem la treabă și să producem cea mai bună melodie pentru Eurovision 2021!”, declară Roxen.

La ora actuală, organizatorii Eurovision Song Contest și orașul Rotterdam mențin dialogul cu privire la posibilitatea găzduirii concursului din 2021 și au în plan lansarea unui CD oficial, care să includă toate piesele selectate pentru ediția din 2020.

Eurovision Song Contest 2020 urma să aibă loc la Rotterdam, Olanda, cu semifinalele pe 12 şi 14 mai şi finala pe 16 mai. La ediţia cu numărul 65 a concursului, urmau să participe – alături de România – alte 40 de țări. Ediția din acest an a Eurovision Song Contest a fost anulată de organizatori, conform anunțului făcut de aceștia în data de 18 martie, în contextul pandemiei de coronavirus.

Citeşte şi:

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.