În cea mai recentă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”, Maria Ilioiu, care pare decisă să intre cu toate concurentele în conflict, a reușit să o enerveze până și pe Raluca de la Bambi, o concurentă deloc vocală în cadrul competiției.

„Diva de mahala a mai bifat un adversar”

În încercarea de a se compara cu ea, fosta ispită a jignit-o pe Raluca de la Bambi, afirmând că a scos o singură melodie care a devenit hit în toată cariera ei, iar asta a pus capac.

În cele din urmă, artista nu a mai rezistat și i-a dat Mariei o replică usturătoare pe contul ei de socializare.

„Știti vorba aia cu hoțul strigă hoțul? Și uite așa, diva de mahala a mai „bifat” un adversar. Cu ghilimelele de rigoare, pentru că niciodată trotuarul nu poate fi înlocuit cu platoul de filmare. Crești pe trotuar, îl iei după ține oriunde ai merge.

Revenind la acuzele divei, mă declar înțelegătoare. Și câinele meu Bubu atunci când vede un copac ridică piciorul să facă pipi, așa că pot înțelege de ce diva de mahala atunci când aude de Dubai consideră că și eu „vorbesc limba ei”?‍♀️

Noroc cu faptul că sunt sub lumina refectoarelor de 28 de ani, noroc cu emisiunile și proiectele muzicale în care mi am demonstrat valorile, educația, studiile, reușitele actoricești și muzicale pentru că altfel, nu știam cum să combat ? Peace, a scris Raluca Tănase, spre satisfacția fanilor de pe Instagram.

Citeşte şi:

Au scos gărzile de la avizier și rezidenții din tabelul de pe site! Cum încearcă Spitalul Municipal Timișoara să acopere cazul medicului care a fentat rezidențiatul

Alertă meteo: Ploi și ninsori abundente! Nouă județe, sub cod portocaliu. Harta zonelor vizate

Petrece majoratul în România, pe scenă! “Micuța” Laura Bretan împlinește 18 ani în aprilie și se va afla în plin turneu national

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente