Horoscop 30 martie 2020 – Berbec:

Este important să ții cont de prieteni, rude sau orice altă persoană apropiată pentru că fiecare va acționa în funcție de locul și rolul pe care îl au în viața ta.

Horoscop 30 martie 2020 – Taur:

Incepi să te simți important, poate că ai și motive pentru asta, dar chiar și așa, va trebui să fii atent la tentația de a exagera cu această autoritate.

Horoscop 30 martie 2020 – Gemeni:

Există riscul să pierzi timp prețios cu tot felul de discuții care nu duc nicăieri. Mai bine te ocupi de tine, de nevoile tale reale și de alte chestiuni serioase.

Horoscop 30 martie 2020 – Rac:

Vei fi tentat, în perioada următoare, să cauți asigurări, prin orice mijloace, că vei fi ferit de dificultăți, mai ales de cele financiare.

Horoscop 30 martie 2020 – Leu:

Incepe să devină mai dinamic sectorul parteneriatelor, semn că de acolo vor veni cele mai multe provocări. Riscul este să devii mai nervos și să reacționezi exagerat.

Horoscop 30 martie 2020 – Fecioară:

Munca, dar și starea de sănătate vor fi principalele motive de preocupare în perioada următoare. Ambele domenii îți vor aduce provocări, dar nu unele cărora să nu le poți face față.

Afaceri păguboase. Cum a pierdut România 4 miliarde de euro
Recomandări
Afaceri păguboase. Cum a pierdut România 4 miliarde de euro
 

Horoscop 30 martie 2020 – Balanță:

Incepând de astăzi vei reuși să le acorzi celor dragi importanța cuvenită, să le respecți drepturile și libertățile și să îi ajuți să se dezvolte frumos. 

Horoscop 30 martie 2020 – Scorpion:

Atmosfera din familie începe să devină războinică, dar poți transforma această situație în ceva bun, folosindu-ți voința ca să faci lucruri bune.

Horoscop 30 martie 2020 – Săgetător:

Deplasările, de orice fel, devin mai riscante, pot duce la numeroase complicații. La fel și discuțiile, negocierile pe orice subiect.

Horoscop 30 martie 2020 – Capricorn:

Ești foarte motivat să faci tot ce ține de tine pentru cei dragi. Vei culege și roadele acestei atitudini, cu condiția să nu te victimizezi din acest motiv.

Horoscop 30 martie 2020 – Vărsător:

 Există riscul să te lași cucerit de motivele de revoltă pe care consideri că le găsești la tot pasul și să te lași consumat de această stare mult timp de acum încolo.

Horoscop 30 martie 2020 – Pești:

Vei reuși, în perioada următoare, să te mobilizezi mai ușor, să faci eforturi de voință fără probleme și să pui în aplicare multe idei dintre cele restante sau cele mai noi.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 28 martie – 3 aprilie 2020. Marte va intra în zodia Vărsătorului. Venus va intra în zodia Gemenilor | VIDEO URANISSIMA

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite