Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, se vor menține predispozițiile astrale instaurate odată cu intrarea planetei Marte în Scorpion, care alimentează conflictele, îndoielile, bănuielile sau relațiile complicate prin intențiile ascunse ale celor cu care nativii vor intra în dialog sau cu care vor fi obligați să coopereze pentru a rezolva o chestiune materială.

Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie va influența sectorul comunicării, accentuând disponibilitatea interioară a acestor nativi pentru dialog, schimb de impresii, acceptare a noului, progres prin lectură, studiu sau cursuri de specializare. Uneori, orizontul lor de cunoaștere se va putea îmbogăți și lărgi în urma unei călătorii care îi va impresiona profund, obligându-i să mediteze la propria lor condiție.

Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, eveniment care poate privi relația nativilor cu străinătatea sau cu o instituție ce patronează “schimburile” (comerț, transport, turism) ori cu structurile de învățământ, provocat sau grăbit de Luna Plină în Gemeni, care se va produce pe 12 decembrie.

Din 13 decembrie, după ora 1:23, abordare principială, dar rigidă, în chestiunile de serviciu: nativii se vor arăta riguroși, exigenți și autoritari. Influxurile cumulate ale celor patru planete aflate în tranzit prin casa a IV-a sunt un indiciu astral pentru eforturilor menite să limpezească o chestiune de familie, care vine din trecut și care este greu de abordat din cauza grijilor, scrupulelor sau menajamentelor față de atitudinea celor din familie, mai ales față de părinți, care nutresc intenții și interese greu de împăcat cu ale nativului.

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor