Nativii zodiei Balanță pot realiza multe lucruri frumoase în 2024 și vor avea parte de sprijinul unor astre puternice precum Jupiter, Venus și Mercur. Prima eclipsă din anul 2024 va fi în zodia Balanței, pe data de 25 martie, iar ea va marca un succes, o transformare, un câștig personal deosebit, care va deschide noi orizonturi, arată horoscopul pentru zodia Balanță în 2024.

Pe de altă parte, anul 2024 este benefic relaţiilor de prietenie şi de afaceri, deoarece zodia Balanței va fi influențată benefic de Mercur și de Jupiter. Situaţiile tensionate sau conflictele vor fi mult mai rare, ba chiar vor lipsi din viața multor nativi, iar cei mai tineri vor avea ocazia să își consolideze poziţia socială datorită câştigurilor bune din vară sau datorită unei căsătorii reuşite. 

Zodia Balanţă – Marile șanse din anul 2024

De la jumătatea lunii ianuarie până în luna mai, Jupiter va avea o influenţă deosebită asupra zodiei Balanță şi le va aduce nativilor numeroase şanse să îndrepte deciziile greşite şi să aleagă un drum mai uşor şi mai sigur. Jupiter va fi planeta puternică și norocoasă a zodiei și va influența pozitiv munca, profesia, cariera și câștigurile în prima parte a anului.

Oficialii americani au „îngrijorări serioase cu privire la nerespectarea” dreptului internațional umanitar în Fâșia Gaza. Posibilele consecințe pentru Israel
Recomandări
Oficialii americani au „îngrijorări serioase cu privire la nerespectarea” dreptului internațional umanitar în Fâșia Gaza. Posibilele consecințe pentru Israel

O altă planetă benefică va fi Venus, care va transmite vibrații puternice tuturor nativilor din Balanţă pe tot parcursul anului, timp suficient să își realizeze cele mai importante planuri şi visuri. Această planetă va guverna Casa realizărilor şi a faimei, ceea ce îi va ajuta pe nativii cei mai ambițioși să își perfecţioneze munca şi să își ofere condiţii de trai mai bune.

Doar între lunile aprilie şi iulie 2024, influenţa lui Jupiter și a lui Venus vor fi mai slabe şi este posibil să apară unele piedici în planurile legate de carieră. Dar primul trimestru al anului și apoi luna septembrie vor fi deosebit de norocoase pentru nativii Balanță tineri, activi și dornici să se afirme.   

Zodia Balanţă 2024 – Carieră, muncă și câștiguri

Fiecare nativ al zodiei trebuie să profite din plin de toate ocaziile pe care le creează Jupiter în anul 2024, dacă este interesat de carieră, de o profesie mai bine plătită sau chiar de un loc de muncă în străinătate. Cu influența benefică a lui Jupiter în Casa muncii și a carierei nu se vor mai întâlni Balanțele decât peste 12 ani. Iar Balanţa este una dintre cele mai bune zodii pentru Jupiter, este zodia în care influenţa sa nu poate fi decât pozitivă, puternică și energizantă.

Balanța aderării la UE. Câștig de 65 de miliarde de euro pentru România. „Dacă vrem să vedem cum ar fi arătat țara noastră fără UE, ar trebui să mergem în Republica Moldova”
Recomandări
Balanța aderării la UE. Câștig de 65 de miliarde de euro pentru România. „Dacă vrem să vedem cum ar fi arătat țara noastră fără UE, ar trebui să mergem în Republica Moldova”

Lunile ianuarie și februarie sunt excelente pentru a căuta un nou loc de muncă, iar luna martie este perioada benefică pentru a demara o afacere nouă sau pentru a-și cumpăra o casă. Și la sfârşitul verii, astrele vor aduce șanse pentru un loc de muncă nou şi câştiguri mai bune, în mod deosebit pentru nativii Balanță care au trecut de vârsta a doua și simt nevoia unei reconversii profesionale.

Dar principalul scop al nativilor din Balanță anul acesta este să găsească un echilibru între timpul petrecut la muncă şi cel petrecut acasă. Cei care sunt nevoiți să renunţe la un serviciu din cauza orelor suplimentare obositoare pot găsi ceva mai bun la sfârşitul primăverii. Martie şi mai sunt lunile cele mai bune pentru semnarea unor acorduri sau a unor contracte. Din luna iunie vor începe să culeagă şi roadele, vor lua fie primul salariu, fie primul bonus în urma unei afaceri bine făcute.

Balanțele vor întâlni adesea şi oameni dificili în viitoarele lor proiecte legate de carieră, aşa că vor avea nevoie de mai multă diplomaţie și răbdare decât în alți ani. Cu cât sunt mai determinate să reușească, cu atât există riscul să stârnească invidia altor colegi. Dar acest lucru nu trebuie să devină un obstacol pentru Balanțe, ci un motiv să meargă mai departe.   

Nicușor Dan ocupă prima poziție în intențiile de vot ale bucureștenilor, în primul sondaj realizat după intrarea în cursă a Gabrielei Firea. Câte procente ar obține Piedone
Recomandări
Nicușor Dan ocupă prima poziție în intențiile de vot ale bucureștenilor, în primul sondaj realizat după intrarea în cursă a Gabrielei Firea. Câte procente ar obține Piedone

Zodia Balanţă 2024 – Dragostea și relația de cuplu

La începutul anului, dragostea va rămâne în planul secund. Multe Balanțe vor fi preocupate de obligațiile lor profesionale și sociale. Puțini nativi vor avea timp pentru clipe romantice sau pentru capriciile partenerilor.

Abia din lunile mai sau iulie, nativii care sunt singuri pot fi atrași de un nou partener, dacă nu vor să petreacă vara singuri. Unii dintre ei vor avea cele mai multe şanse să cunoască pe cineva datorită contactelor prilejuite de mediul lor profesional. Aşa că nu sta pe gânduri dacă îţi doreşti un partener coleg de serviciu cu tine sau pe cineva care lucrează în același domeniu și te înțelege perfect când pui munca pe primul loc.

Iar pentru cei aflați în relații stabile de multă vreme, noiembrie poate fi luna nunţii, dacă își doresc o familie. Foarte curând după cununie, unele native din Balanță vor avea șanse mari să devină mame, să conceapă copii sănătoși chiar în ultima lună a anului.

Zodia Balanţă 2024 – Viaţa de familie

Balanțele sunt stresate de muncă, datorii, obligații și bani la început de an. Este posibil ca familia să le simtă lipsa, dacă se concentrează mai mult pe muncă și carieră, ceea ce poate genera uneori discuții tensionate. Pe de altă parte, obsesia pentru detalii a unor persoane din familie poate fi obositoare pentru Balanțele care sunt interesate mai mult de scopurile generale și mai puțin de amănuntele unor probleme. Cu timpul însă, atmosfera de acasă va fi mai echilibrată, Balanțele vor reuși să împace pe toată lumea și vor dărui multă afecțiune, ceea ce le este caracteristic.

Sfatul astrelor pentru Balanțe este să își păstreze calmul orice ar fi. Nu trebuie să se enerveze prea uşor, chiar dacă li se cer explicaţii amănunţite despre viaţa lor şi despre ceea ce fac în fiecare zi. Părinţii sunt tot părinţi, chiar dacă ai trecut de 30 de ani. Balanțele care au copii vor fi norocoase în 2024, pentru că vor fi rare momentele în care vor fi dezamăgiți de ei. Copiii le oferă acestor nativi numeroase bucurii și motive de mândrie. Iar Balanțele care au copii deja maturi trebuie să facă un mic efort și să îi ajute cu bani în luna iulie pentru proiecte ambițioase sau pentru achiziția unei locuințe.  

Zodia Balanţă 2024 – Sănătatea

Lunile ianuarie și februarie vor fi aglomerate, nativii Balanță vor munci mai mult, vor avea diverse colaborări sau proiecte, iar ritmul zilnic va fi destul de obositor. Cei care vor trece prin perioade obositoare se vor resimți, iar munca îşi va pune amprenta asupra sănătăţii lor.

Iarna, în general, nu este un anotimp prea bun pentru persoanele născute în Balanță, care suportă mai greu frigul și umezeala rece. De obicei, Balanțele se simt lipsite de energie, zilele scurte și lipsa soarelui le afectează şi fac față mai greu tuturor obligațiilor. Nu este exclus ca efortul susținut și programul încărcat să accentueze unele afecțiuni mai vechi, să provoace mai des migrene, dureri de cap, senzații de vertij sau senzația de oboseală accentuată.

În sezonul cald le merge de minune Balanțelor, care se întremează, devin mai puternice și sunt mai optimiste. Abia în luna decembrie este posibil să înfrunte o boală mai gravă decât simplele răceli de sezon. Dar aceasta poate afecta nativii de vârsta a doua. Cei care au grijă de sănătatea lor și iau tratament la timp, se pot vindeca mai uşor.

Ce le poartă noroc Balanțelor în 2024

Un trifoi cu patru foi, pentru sănătate, putere de muncă și succes în carieră.

Bijuterii cu un cuarț roz, pentru dragoste, liniște, armonie și echilibru interior.

Pandantiv sau charm sub formă de triunghi din aur alb, pentru stabilitate financiară, prosperitate, noroc și bunăstare.

Merele sub formă de bijuterii, brelocuri sau decorațiuni interioare, pentru succes în carieră, comunicare și negocieri avantajoase.

Trandafirii sub diferite forme, de la bijuterii la decorațiuni și plante de ghiveci, le poartă noroc Balanțelor în 2024 și vor atrage dragostea și aprecierea în viața lor.

Planeta puternică în 2024: Jupiter

Prima parte a anului 2024, mai bine zis primele patru luni ale anului, sunt dominate de Jupiter care influențează veniturile Balanțelor, câștigurile, investițiile sau moștenirile. Din luna mai, când Jupiter va intra în zodia Gemenilor, el va influența cea de a IX-a casă a Balanței și anume călătoriile, studiile, spiritualitatea sau legăturile cu străinătatea.

În primul trimestru al anului, nativii Balanțe vor avea șansa să adune bani, să negocieze un salariu mai bun, să primească oferte de lucru și colaborări mai bine plătite decât la începutul anului 2023. În cea de-a doua parte a anului, Balanțele vor avea iar de câștigat datorită lui Jupiter, care favorizează acum relațiile cu străinătatea și călătoriile pe distanțe lungi. Vara anului 2024 sau luna septembrie reprezintă cea mai bună perioadă pentru vacanțe exotice. Este anul în care nativii zodiei își pot împlini un vis și pot ajunge în destinații îndepărtate, pe insule exotice sau în parcuri naționale fabuloase, pot vizita marile muzee ale lumii, temple hinduse sau piramidele din Egipt.

Citeşte şi: Horoscopul anului 2024 – șanse, hazard și schimbări majore

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (21)

eugen28   •   18.01.2024, 22:08

Am întrat special ca să citesc rubrica cu obiectele norocoase

eugen28   •   18.01.2024, 22:07

Mi se pare un articol foarte interesant

Luntrasul   •   04.01.2024, 10:52

Informatii interesante pentru cei din zodia Balanta...

    eugen28   •   18.01.2024, 22:19

    Luntrasul   •  04.01.2024, 10:52

    Informatii interesante pentru cei din zodia Balanta...

    Comentariile nu erau pentru dumneavoastră

    eugen28   •   18.01.2024, 22:17

    Luntrasul   •  04.01.2024, 10:52

    Informatii interesante pentru cei din zodia Balanta...

    Imi cer scuze, am apasat din greseala fara sa îmi dau seama

    eugen28   •   18.01.2024, 22:15

    Luntrasul   •  04.01.2024, 10:52

    Informatii interesante pentru cei din zodia Balanta...

    Mi se par mult mai specifice si mai speciale fata de restul zodiilor despre care am citit

    eugen28   •   18.01.2024, 22:14

    Luntrasul   •  04.01.2024, 10:52

    Informatii interesante pentru cei din zodia Balanta...

    Mi se pare foarte interesant ca pentru aceasta zodie se axeaza pe bijuterii si pe accesorii

    eugen28   •   18.01.2024, 22:14

    Luntrasul   •  04.01.2024, 10:52

    Informatii interesante pentru cei din zodia Balanta...

    Ma asteptam putin sa fie si pietrele norocoase, dar mă surprinde foarte plăcut faptul ca sunt și foarte multe obiecte care pot fi integrate cu ușurință in viata de zi cu zi

    eugen28   •   18.01.2024, 22:12

    Luntrasul   •  04.01.2024, 10:52

    Informatii interesante pentru cei din zodia Balanta...

    Inafara de pietrele norocoase care cred ca sunt la fiecare zodie, nu e nimic din ce ma așteptam

    eugen28   •   18.01.2024, 22:12

    Luntrasul   •  04.01.2024, 10:52

    Informatii interesante pentru cei din zodia Balanta...

    Obiectele alese pentru aceasta zodie sunt deloc previzibile sau accesibile la tot pasul

    eugen28   •   18.01.2024, 22:11

    Luntrasul   •  04.01.2024, 10:52

    Informatii interesante pentru cei din zodia Balanta...

    Cred ca ar fi un subiect de articol pe care l.as citi cu mare interes

    eugen28   •   18.01.2024, 22:10

    Luntrasul   •  04.01.2024, 10:52

    Informatii interesante pentru cei din zodia Balanta...

    Mi.ar plăcea extrem de mult sa stiu cum au fost alese

    eugen28   •   18.01.2024, 22:10

    Luntrasul   •  04.01.2024, 10:52

    Informatii interesante pentru cei din zodia Balanta...

    Ma surprind extrem de tare obiectele alese pentru aceasta zodie

    eugen28   •   18.01.2024, 22:10

    Luntrasul   •  04.01.2024, 10:52

    Informatii interesante pentru cei din zodia Balanta...

    Ma surprind foarte tare obiectele alese pentru aceasta zodie

    eugen28   •   18.01.2024, 22:09

    Luntrasul   •  04.01.2024, 10:52

    Informatii interesante pentru cei din zodia Balanta...

    Chiar mi.a stârnit foarte tare curiozitatea acest subiect

Vezi toate comentariile (21)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
FANATIK.RO
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Libertateapentrufemei.ro
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Au întors toate privirile. Detalii din tribunele stadionului de la Galați + tatuajul special al lui Iancu
GSP.RO
Au întors toate privirile. Detalii din tribunele stadionului de la Galați + tatuajul special al lui Iancu
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
FANATIK.RO
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Rusia se dezlănțuie pe frontul din Ucraina, după ajutorul militar anunțat de SUA. Un atac masiv a fost ordonat de Kremlin
Știrileprotv.ro
Rusia se dezlănțuie pe frontul din Ucraina, după ajutorul militar anunțat de SUA. Un atac masiv a fost ordonat de Kremlin
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
Unica.ro
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
Observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
Horoscop 28 aprilie 2024. Capricornilor le-a venit rândul să fie sursă de stres sau de bucurie pentru cei din jur
HOROSCOP
Horoscop 28 aprilie 2024. Capricornilor le-a venit rândul să fie sursă de stres sau de bucurie pentru cei din jur

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI