Aflați sub protecţia lui Saturn şi a lui Jupiter, anul 2024 va fi cu totul deosebit pentru Peşti. Norocul le surâde aproape în toate aspectele vieţii, iar perioadele dificile vor fi destul de scurte. Mai mult decât atât, zodia Pești în 2024 devine o zodie mai puternică, o zodie care acționează, care ia decizii și duce mai departe planuri de anvergură.

Iar tinerii Pești vor primi lecții valoroase, care îi ajută să se îndrepte pe drumul cel mai bun și totodată să își împlinească visuri din adolescenţă. Pentru ei, cariera va fi deosebit de importantă în 2024 și vor lua singuri decizii pentru viitorul lor, fără să se mai lase influențați de dorințele sau eșecurile părinților. În schimb, nativii Pești aflați la a doua tinerețe vor căpăta o nouă perspectivă asupra vieții și vor învăța, mai ales în a doua jumătate a anului, să își dozeze eforturile pentru cele mai importante planuri din viața de cuplu.  

Marile șanse în 2024 pentru Pești

Încă de la începutul anului, se simte din plin sprijinul lui Saturn. În primele luni din anul 2024, Saturn schimbă câteva direcții importante și îi ajută pe nativii Pești să se orienteze către planuri și decizii mai bune. Pe unii dintre ei îi îndeamnă să aleagă o carieră nouă, să învețe o meserie nouă, de viitor. Forța benefică a lui Saturn se împleteşte cu cea a lui Jupiter, supranumit astrul șanselor. Până în luna mai 2024, nativii Pești interesați de carieră vor avea ocazia să schimbe aproape tot ceea ce nu le mai place sau ce nu le mai aduce profit.

UE declară război Beijingului în cazul subvențiilor pentru firmele chineze. „Am devenit dependenți de gazele rusești. Să nu repetăm greșeala cu China”
Recomandări
UE declară război Beijingului în cazul subvențiilor pentru firmele chineze. „Am devenit dependenți de gazele rusești. Să nu repetăm greșeala cu China”

În schimb, trebuie să fie mai atenți la relaţiile de dragoste, deoarece armonia de care se bucură la începutul anului nu trebuie tulburată. Ca de obicei, la începutul unui an nou, mulți Pești sunt mai ambiţioși la serviciu şi își propun să atingă obiective îndrăzneţe în primele şase luni. Jupiter îi va ajuta mai ales să câştige bani, dar funcții de conducere sau un statut mai bun la actualul loc de muncă s-ar putea să nu obţină în 2024. În schimb, Peștii ambițioși se pot orienta și către alte domenii, căutând colaborări care vor aduce bani.    

Februarie 2024 poate fi luna în care pot descoperi soluţii şi idei noi pentru a câştiga mai mult. Unii dintre ei se vor aventura într-un domeniu în care nu au experienţă, dar vor reuşi să se descurce onorabil. Vor învăţa meserie din mers, poate vor urma și cursuri de calificare, dar vor învăța foarte multe lucruri pe parcursul noului an și vor ajunge să stăpânească un domeniu nou.

Jupiter le întreţine optimismul şi nativii Pești vor simți că nimic nu poate fi prea greu de făcut în 2024. Din lunile mai sau iunie pot beneficia de aliați puternici la muncă, vor fi susținuți de șefi sau chiar vor ajunge să conducă ei departamente și echipe de oameni. Călătoriile, marea plăcere la începutul fiecărei veri, sunt favorizate din plin de astre anul viitor. Iar banii nu vor lipsi!

Xi Jinping a făcut cea mai mare restructurare a armatei chineze din ultimul deceniu. Strategia din spatele deciziei sale
Recomandări
Xi Jinping a făcut cea mai mare restructurare a armatei chineze din ultimul deceniu. Strategia din spatele deciziei sale

Horoscop Pești 2024 – Carieră, muncă şi câştiguri

Influenţa benefică a lui Jupiter aduce întotdeauna câştiguri mai bune decât în anii anteriori. În zodia Pești, influenţa lui Jupiter va fi accentuată și de energia lui Saturn care este foarte generos cu nativii zodiei în prima jumătate a anului 2024.

Saturn îi ajută pe nativii Pești să vadă mult mai clar unele soluții, să găsească mai ușor resurse și idei creative. În primele luni ale anului, din ianuarie până în iunie, va fi o perioadă cu adevărat profitabilă în muncă, afaceri, negocieri și proiecte. Peștii vor avea destul timp să lucreze la noile proiecte, să le pună în aplicare şi să îndrepte greşelile care apar pe parcurs. Apoi, se vor bucura şi de răsplata financiară.

Zodia Pești în 2024 pare să aibă parte de câştiguri mici şi dese, care se vor aduna și vor constitui o bază importantă pentru planurile lor de viitor. Până și nativii care fac investiții mari sau pierd niște bani la începutul anului, vor reuși să recupereze banii până în lunile iulie – august.

Pești în 2024: Dragostea și relațiile de cuplu

Lunile februarie şi martie sunt cele mai bune luni ale anului 2024 pentru a pune capăt discuţiilor neplăcute şi problemelor din cuplu, dacă la începutul anului relaţiile au de suferit. Este posibil ca munca şi timpul pe care îl petrec la serviciu să afecteze relaţiile de dragoste. De aceea, nativii Pești ar fi bine să pună deoparte mici suprize pentru partenerii lor de viaţă, astfel încât aceștia să nu se simtă neglijați.

Zeci de mii de români, așteptați pe Litoral în minivacanța de 1 Mai și Paște. În străinătate, Grecia și Turcia sunt în top: „Turcii au învățat să facă ouă roșii pentru noi”
Recomandări
Zeci de mii de români, așteptați pe Litoral în minivacanța de 1 Mai și Paște. În străinătate, Grecia și Turcia sunt în top: „Turcii au învățat să facă ouă roșii pentru noi”

Nativii mai tineri, aflați la începutul unei relații în doi, vor căpăta mai multă încredere în iubirea lor spre sfârșitul primăverii și se vor gândi mai mult la un viitor împreună, la o căsnicie sau la achiziția unei locuințe.

Nativii Pești care au deja relații solide de cuplu trebuie să se bucure de vacanțe și călătorii alături de soții sau soțiile lor și să lase, pe timpul verii, deoparte alte proiecte. Dragostea are nevoie de timp, de înțelegere și comunicare, iar vacanțele în doi sunt cele mai inspirate alegeri. Pentru mulți dintre ei va fi anul în care nu vor mai lua copiii în vacanțe și se vor concentra mai mult pe relația lor de cuplu.

Viaţa de familie

Familia este foarte importantă pentru Pești, iar Jupiter arată că toți nativii vor face eforturi mai mari pentru ca familiile lor să se bucure de stabilitate și prosperitate în 2024. Tocmai de aceea, unii dintre ei se vor concentra pe carieră, pentru a aduce acasă venituri mai bune. Iar alții se vor orienta către afaceri din care pot obține venituri consistente pentru copiii lor.

Peștii vor reuşi să păstreze relaţii cordiale cu toţi membrii familiei, chiar dacă spre sfârşitul anului 2023 unii dintre ei au trecut prin momente tensionate din cauza unor rude dificile. Peștii sunt mult mai dispuși să ierte, să treacă cu vederea, iar, în cazurile complexe, preferă să păstreze distanţa. Atenţie, însă, rudele apropiate continuă să îşi pună în aplicare planurile fără să ţină cont de părerile celor din jur. Din această cauză, probabil vor mai apărea probleme în luna martie sau în luna august, dacă Peștii vor depinde de deciziile luate de rudele respective. Unii dintre ei vor fi mai norocoși dacă vor găsi sprijin la persoane din afara familiei şi totul va merge ca pe roate. În privinţa copiilor, este posibil să apară probleme la şcoală în luna aprilie.   

Sănătatea

Perioada cea mai delicată din punct de vedere al rezistenței fizice și sănătății va fi în a doua jumătate a anului, începând din luna iulie până în luna noiembrie. În aceste luni, nativii Pești trebuie să fie mult mai atenți cu sănătatea lor, să își menajeze eforturile, să se ferească de soarele puternic și de insolație pe timpul verii, dar și de umezeala rece care se instalează toamna.

Nativii care au anumite probleme de sănătate este posibil să se confrunte cu unele complicații, dacă nu respectă indicațiile medicului.

Femeile Pești care au o constituţie fizică mai delicată, care le împiedică să depună prea mult efort fizic, trebuie să se ferească de treburile care presupun mânuirea unor obiecte grele. O clipă de neatenţie şi pot avea probleme serioase cu spatele sau cu mâinile.

Nativele care au tendința să se îngraşe uşor, este bine să evite dietele severe care promit că pot slăbi rapid. Este mult mai bine să consulte un nutriționist și să stabilească împreună cu acesta un program echilibrat prin care pot slăbi treptat, astfel încât să își protejeze sănătatea.

Bărbații Pești trebuie să fie mai atenți cu efortul depus la muncă și să se odihnească mai bine în perioadele dificile și solicitante.   

Ce le poartă noroc Peștilor în 2024

  • Pandantiv din argint sub formă de Lună nouă
  • Bijuteriile cu piatra lunii
  • Breloc din argint sau oțel cu simbolul ancorei
  • O fotografie a copiilor pe birou sau într-un portofel
  • Un ficus la ghiveci amplasat către răsărit în casă sau la birou.

Planeta puternică în 2024: Saturn

Mișcarea lui Saturn împarte anul 2024 în două perioade distincte pentru nativii Pești. Prima perioadă, până pe data de 29 iunie, este perioada plină de acțiune, evenimente, decizii și planuri. Totul se transformă, lucrurile încep să progreseze, iar nativii Pești se bucură de realizări deosebite. De la finalul lunii iunie, din data de 29 iunie, Saturn intră în mișcare retrogradă în zodia Peștilor, fiind urmat la câteva zile și de Neptun, care intră și el în mișcare retrogradă tot în zodia Peștilor. Saturn revine la mersul direct în Pești abia pe data de 15 noiembrie. Datorită celor două planete mari care retrogradează în Pești, a doua jumătate a anului poate fi văzută drept o perioadă de așteptare și tatonare, de acumulare și introspecție. Nativii zodiei sunt sfătuiți să se gândească de două ori la toate deciziile și proiectele pe care le iau, să verifice de trei ori bugetul de care dispun și să analizeze bine dacă au energia și puterea necesară pentru a se înhăma la munci grele.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (4)

Luizamatza   •   04.01.2024, 22:31

O rubrica interesanta pentru Pesti.

Bazilus   •   03.01.2024, 19:31

Un articol interesant pentru pesti.

Andrissima   •   31.12.2023, 10:29

O rubrica interesanta si frumoasa!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
FANATIK.RO
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Libertateapentrufemei.ro
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
GSP.RO
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
FANATIK.RO
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa
Știrileprotv.ro
România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
Unica.ro
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care le deţin
Observatornews.ro
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care le deţin
Horoscop 28 aprilie 2024. Capricornilor le-a venit rândul să fie sursă de stres sau de bucurie pentru cei din jur
HOROSCOP
Horoscop 28 aprilie 2024. Capricornilor le-a venit rândul să fie sursă de stres sau de bucurie pentru cei din jur

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI