Zodiile de Apă sunt Rac, Scorpion și Pești. Prima dintre ele, Racul, este o zodie cardinală, Scorpionul este o zodie fixă, iar zodia Pești este o zodie mobilă.

Spre deosebire de celelalte zodii dominate de câte un element primordial cum ar fi Pământul sau Focul și care au multe în comun datorită acestuia, zodiile de Apă diferă foarte mult una de cealaltă. Racul este o zodie emotivă, dar stăpână pe sine, Scorpionul este condus de emoții, dar este mai dezorganizat, iar zodia Pești își construiește universul ei propriu, în care nu lasă să pătrundă decât oamenii care îi sunt foarte dragi.

Cele 4 elemente primordiale și semnificația lor

Cele 12 zodii sunt fiecare influențate de unul dintre cele patru elemente primordiale ale vieții: focul, pământul, aerul și apa. Cele patru elemente sunt legate de temperamentul zodiilor. Ele dezvăluie aspecte nebănuite ale personalităţii, trăsăturile înnăscute, stabile, care nu pot fi modelate nici prin educaţie, nici de mediul în care trăim.

Aerul, apa, pământul sau focul reprezintă, în astrologie, concepte complexe, care vorbesc despre natura umană şi au funcţie de simbol.

Aerul reprezintă nivelul intelectual, mental, conceptele, năzuinţele şi visurile. Zodiile de Aer sunt cele mai cerebrale.

EXCLUSIV. Un an de regim taliban: „Dacă suntem prea aranjate sau ieșim neînsoțite de un bărbat suntem biciuite pe stradă”
Recomandări
EXCLUSIV. Un an de regim taliban: „Dacă suntem prea aranjate sau ieșim neînsoțite de un bărbat suntem biciuite pe stradă”

Pământul simbolizează nivelul concret, cotidianul, aspectele materiale ale vieţii. Zodiile de Pământ sunt cele mai pragmatice.

Focul este nivelul energetic, acţiunea, determinarea, lupta şi câştigul. Zodiile de Foc sunt cele mai dinamice și luptătoare.

Apa este nivelul emoţional, universul sufletului, dorinţele, sentimentele şi dragostea. Zodiile de Apă sunt cele mai emotive și sensibile.

Ce reprezintă elementul primordial al Apei în zodiac

Lumea interioară, imaginaţia, sentimentele şi emoţiile sunt termenii care descriu cel mai bine nativii cu semne de Apă. Racii, Scorpionii şi Peştii sunt, poate, firile cele mai introvertite ale zodiacului, deşi le place să îşi facă prieteni noi şi să fie mereu înconjuraţi de persoanele dragi.

Zodiile de Apă se implică profund într-o relaţie de dragoste şi sunt familişti convinşi. Receptivi la sentimente şi emoţii, ei judecă în primul rând cu sufletul, şi abia apoi caută argumentele obiective. Nativii celor trei zodii sunt, categoric, romanticii zodiacului, mulţi dintre ei fiind înzestraţi cu un talent deosebit pentru artele frumoase, atraşi de călătorii şi de experienţe spirituale inedite.

Pe de altă parte, elementul Apă pune accentul pe intuiția acestor zodii care se bazează foarte mult pe vocea lor interioară, pe ceea ce le șoptește subconștientul și pe emoțiile pe care le simt în anumite momente în care trebuie să ia decizii și să acționeze.

Cum s-au regrupat managerii de spital din mandatul lui Firea în jurul lui Secureanu, mutându-se din București în provincie
Recomandări
Cum s-au regrupat managerii de spital din mandatul lui Firea în jurul lui Secureanu, mutându-se din București în provincie

De cele mai multe ori, intuiția și sentimentele lor le ajută să ia decizii mai bune decât zodiile de Foc care se bazează pe îndrăzneala lor.  

Zodiile de Apă și dragostea

Nativii din zodiile de Apă sunt sensibili și emotivi. Apa reprezintă tumultul sentimentelor lor. Dar acest lucru nu înseamnă că ei oferă cu inimă largă dragoste și afecțiune tuturor. Din contră! Zodiile de Apă se atașează foarte greu de cineva. Nu se îndrăgostesc la prima vedere decât dacă le șoptește intuiția că au găsit partenerul ideal pe viață.

Zodiile de Apă așteaptă, urmăresc din umbră… mai ales Scorpionul, își testează partenerii în diferite situații, nu se aruncă niciodată cu capul înainte într-o relație de lungă durată. Ele vor afecțiune profundă, stabilitate, confort psihic, liniște și mai ales un soi de conexiune care frizează telepatia și chiar magia. Dacă iubirea nu le oferă totul, nu vor fi niciodată fericite.  

Zodiile de Apă și cariera

Profesia este importantă pentru zodiile de Apă, deoarece ele nu se pot adapta prea ușor în diverse medii. Ele au nevoie de un mediu relaxat, creativ, stimulator. Nativii cu semne de Apă nu sunt interesați de carieră și funcții, dar pot fi foarte buni în profesii care presupun meșteșug, creație, îndemânare, imaginație, lucru individual, comunicare și deschidere către alții.

ÎNREGISTRĂRI cu întoarcerea lui Secureanu. 2016: „Bă idioato, eu sunt managerul, f*****-n cap!”. 2022: „Scrie, bă, demisia!”
Recomandări
ÎNREGISTRĂRI cu întoarcerea lui Secureanu. 2016: „Bă idioato, eu sunt managerul, f*****-n cap!”. 2022: „Scrie, bă, demisia!”

Zodiile de Apă sunt, în schimb, interesate de bani mai mult decât zodiile de Foc, spre exemplu. Deoarece banii le oferă stabilitatea materială care le permite să se desfășoare pe alte planuri, să își dezvolte un hobby, să creeze, să călătorească, să se simtă libere și să viseze la tot ce vor ele.

Zodiile de Apă și sănătatea

Din punctul de vedere al energiei și tonusului, Apa este un element care oferă impulsuri de moment, iar zodiile de Apă pot avea perioade scurte în care sunt pline de viață și perioade lungi de acalmie sau chiar lene. Starea lor de sănătate poate fi bună, dacă au o moștenire genetică robustă. Dar, în general, încep să se confrunte cu tot felul de probleme încă de la vârsta de 30 sau 35 de ani.

Nativii din zodii de Apă sunt predispuși la sedentarism, obezitate, afecțiuni ale rinichilor, afecțiuni ale picioarelor, insomnii, anxietate sau chiar depresie. Ele au nevoie tot timpul de cineva care să le mențină interesul treaz, să le ridice moralul și să le ajute să fie mai active.   

Apa și zodia Rac. 4 calități mari și 4 defecte

Nativii Raci se bucură de câteva calități deosebite pe care le primesc datorită elementului Apă:

 • Generozitate
 • Empatie
 • Capacitatea de a iubi profund
 • Romantism

Dar Racii capătă și defecte greu de tolerat din cauza elementului Apă:

 • Firi schimbătoare
 • Capricioși
 • Dezorganizați
 • Posesivi

Apa și zodia Scorpion. 4 calități mari și 4 defecte

Iată cele mai importante calități pe care le primesc nativii Scorpioni de la elementul Apei:

 • Pasiune
 • Fidelitate
 • Intuiție profundă
 • Inteligență

Dar iată și defectele pe care mulți Scorpioni ar dori să le ascundă:

 • Geloși
 • Manipulatori
 • Răzbunători
 • Secretoși

Apa și zodia Pești. 4 calități mari și 4 defecte

Iată cu ce calități deosebite se pot lăuda nativii Pești datorită elementului Apă:

 • Optimiști
 • Sinceri
 • Sensibili
 • Empatici

Dar iată și ce trăsături negative le împrumută Apa:

 • Dezorganizați
 • Împrăștiați
 • Superficiali
 • Leneși

Zodiile de Apă și relația cu celelalte zodii

Nativii cu semne de Apă sunt capabili de sentimente profunde și oferă totul în dragoste, dacă găsesc din tinerețe partenerul potrivit. Ei sunt visători, optimiști și încrezători, fiind deschiși să încerce o relație, chiar dacă nu se simt în largul lor, dar simt că vor avea parte de iubire.

În schimb, dacă sunt dezamăgiți, au nevoie de mult timp pentru a-și limpezi sufletul și mintea și pentru a-și reorganiza viața. De aceea, este indicat să caute pe cineva care să le semene foarte bine, cineva care să rezoneze cu sufletul lor romantic și firea lor emotivă.

Zodiile de Apă pot avea relații de dragoste frumoase și stabile tot cu zodii de Apă sau cu zodii de Pământ. Cu zodiile de Aer se pot înțelege până la un punct și pot avea mai degrabă relații amicale foarte bune, dar cu zodiile de Foc nu vor reuși niciodată să mențină relații lungi, de niciun fel.

Cele mai frumoase relații Apă – Apă

Rac – Pești

Legătura dintre un nativ din Peşti şi unul din zodia Racului poate fi o căsnicie exemplară. Sunt foarte deschişi unul faţă de celălalt, îşi împărtăşesc toate tainele şi toate visurile, de aceea relaţia lor se bazează pe o prietenie sinceră.

Pești – Pești

Doi nativi din zodia Pești pot fi foarte fericiţi în dragoste. Împreună, devin o forţă care poate dărâma orice obstacol. Se simt puternici datorită dragostei pe care şi-o dăruiesc fără rezerve şi fără pretenţii.

Rac – Scorpion

O căsnicie durabilă şi plină de evenimente frumoase va fi mereu între Scorpioni şi Raci. Scorpionul pasional va fi atras de la prima întâlnire de seducătorul Rac, iar pasiunea dintre ei va creşte cu trecerea timpului. Vor fi soţul şi soţia model, cei mai buni prieteni şi nici nu se vor gândi vreodată să îşi schimbe partenerul de viaţă.

Cele mai bune relații Apă – Pământ

Peşti – Capricorn

Nativii din aceste zodii pot avea o căsnicie frumoasă. Capricornul este capabil să îi ofere nativului din zodia Peşti acea siguranţă materială de care are nevoie pentru a-şi satisface capriciile şi visurile. Iar nativul Pești va oferi Capricornului romantismul după care tânjește în secret.

Rac – Fecioară

Iubirea lor poate fi puternică şi poate să reziste de-a lungul anilor. Singurele probleme care vor afecta relaţia lor vor fi cele de natură financiară, dar cum amândoi sunt interesați de confort și de partea materială a vieții, se vor sprijini unul pe altul în carieră și afaceri și vor avea o viață lipsită de griji. Vezi ce personalitate au nativii din zodia Fecioară.

Urmărește-ne pe Google News
Dezvăluiri despre Dan Șucu, nimeni nu se aștepta. Ce a spus o persoană importantă din fotbal despre afacerist
GSP.RO
Dezvăluiri despre Dan Șucu, nimeni nu se aștepta. Ce a spus o persoană importantă din fotbal despre afacerist
ȘOC! Putin, la fel ca Stalin! Legea HALUCINANTĂ pe care a semnat-o: toți rușii sunt ULUIȚI
Playtech.ro
ȘOC! Putin, la fel ca Stalin! Legea HALUCINANTĂ pe care a semnat-o: toți rușii sunt ULUIȚI
Afacerea cu care un profesor universitar din Bihor a dat lovitura. Cererea este atât de mare, încât bărbatul se gândeşte să extindă producţia
Observatornews.ro
Afacerea cu care un profesor universitar din Bihor a dat lovitura. Cererea este atât de mare, încât bărbatul se gândeşte să extindă producţia
Horoscop 16 august 2022. Vărsătorii pot face un exercițiu util încercând să înțeleagă și părerile celor din anturajul apropiat, care îi contrazic
HOROSCOP
Horoscop 16 august 2022. Vărsătorii pot face un exercițiu util încercând să înțeleagă și părerile celor din anturajul apropiat, care îi contrazic
Rusia a făcut anunțul la care nu se aștepta nimeni. Ce se întâmplă la centrala nucleară Zaporojie
Știrileprotv.ro
Rusia a făcut anunțul la care nu se aștepta nimeni. Ce se întâmplă la centrala nucleară Zaporojie
3 universităţi uriaşe din SUA, oferte pentru David Popovici. Cum a reacţionat sportivul român
Orangesport.ro
3 universităţi uriaşe din SUA, oferte pentru David Popovici. Cum a reacţionat sportivul român
Criteriile pentru a primi un credit țin cont de vârstă, venit, vechime în muncă, rate curente și multe altele. Află toți factorii luați în calcul!
PUBLICITATE
Criteriile pentru a primi un credit țin cont de vârstă, venit, vechime în muncă, rate curente și multe altele. Află toți factorii luați în calcul!
Pssst!!! Ai auzit de Remixshop? Au zilnic reduceri de până la 90%
PUBLICITATE
Pssst!!! Ai auzit de Remixshop? Au zilnic reduceri de până la 90%
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.