Zodiile de Aer au o mulțime de calități care le transformă în zodii sociabile și sociale. Cele trei zodii de Aer, Gemenii, Balanța și Vărsătorul sunt foarte apreciate în societate și în orice domeniu profesional, sunt zodii echilibrate, comunicative, deschise către oameni și totodată provocatoare.

Cele 4 elemente primordiale și semnificația lor

Cele 12 zodii sunt fiecare influențate de unul dintre cele patru elemente primordiale ale vieții: focul, pământul, aerul și apa. Cele patru elemente sunt legate de temperamentul zodiilor. Ele dezvăluie aspecte nebănuite ale personalităţii, trăsăturile înnăscute, stabile, care nu pot fi modelate nici prin educaţie, nici de mediul în care trăim.

Aerul, apa, pământul sau focul reprezintă, în astrologie, concepte complexe, care vorbesc despre natura umană şi au funcţie de simbol.

Aerul reprezintă nivelul intelectual, mental, conceptele, năzuinţele şi visurile. Zodiile de Aer sunt cele mai cerebrale.

Apa este nivelul emoţional, universul sufletului, dorinţele, sentimentele şi dragostea. Zodiile de Apă sunt cele mai emotive și sensibile.

Pământul simbolizează nivelul concret, cotidianul, aspectele materiale ale vieţii. Zodiile de Pământ sunt cele mai pragmatice.

„Dacă nu câştigăm acest război, va avea loc un nou Holocaust”, susține armata israeliană. Avertismentul lui Netanyahu, după 6 luni de conflict
Recomandări
„Dacă nu câştigăm acest război, va avea loc un nou Holocaust”, susține armata israeliană. Avertismentul lui Netanyahu, după 6 luni de conflict

Focul este nivelul energetic, acţiunea, determinarea, lupta şi câştigul. Zodiile de Foc sunt cele mai dinamice și luptătoare.

Ce reprezintă Aerul ca element primordial în zodiac

Aerul înseamnă, înainte de toate libertate: libertatea de gândire, libertate de exprimare și libertate de acțiune. Gemenii, Balanțele și Vărsătorii sunt zodiile cu spiritul cel mai liber, cel mai deschis și schimbător. Pentru ele, comunicarea, gândirea, logica, noutățile și dialogul sunt printre cele mai importante principii de viață.

Curioşi, avizi de noutăţi şi informaţii, nativii cu semn de Aer trăiesc mai degrabă într-un univers abstract, decât într-o lume practică. Sunt primii care aderă la idei inovatoare şi adoră să discute despre concepte moderne, să analizeze lucrurile pe toate părţile.

Se ştie cât sunt de vorbăreţi şi sociabili, dar nu sunt deosebit de prietenoşi. În schimb, sunt devotaţi în dragoste, dacă întâlnesc partenerul cel mai potrivit pentru firea lor destul de schimbătoare.

Pot fi riguroşi, ordonaţi şi calculaţi când sunt preocupaţi de ceva. Sunt genul de oameni care găsesc soluții pentru orice, sunt ingenioși și inventivi și ies din orice încurcătură, chiar dacă lasă totul în urmă. Nativii cu semn de Aer preferă să piardă bani, obiecte, imagine, prestigiu, dar să nu își piardă libertatea și mai ales dreptul lor de a lua decizii de capul lor. 

România se deșertifică. „În 20 de ani vom avea o climă foarte similară cu cea a Greciei”, avertizează ministrul Mediului
Recomandări
România se deșertifică. „În 20 de ani vom avea o climă foarte similară cu cea a Greciei”, avertizează ministrul Mediului

Zodiile de Aer și dragostea

Nativii cu semn de Aer sunt atrăgători și au un șarm anume pentru sexul opus, chiar dacă nu sunt neapărat cei mai frumoși din punct de vedere fizic. Conversațiile lor inteligente, ideile ingenioase și îndrăzneala lor, istețimea care îi caracterizează îi fac să fie persoane foarte plăcute în orice mediu și să atragă imediat atenția. De aceea, zodiile de Aer sunt printre cele mai cuceritoare zodii și printre cele care flirtează cel mai mult.

Dar Gemenii, Balanțele sau Vărsătorii își găsesc mai greu un partener potrivit, gata să fie alături de ei când vor să încerce lucruri noi, să plece în aventură și să schimbe totul în jurul lor. Dacă își găsesc partenerul potrivit, îl vor iubi o viață și nu se vor gândi niciodată la despărțire. Dar zodiile de Aer care nu se bucură de un partener potrivit ajung imediat la divorț și nici nu se uită în urmă.

Zodiile de Aer și cariera

Semnele de Aer nu sunt carieriste, dar sunt interesate de bani. Pe ele nu le interesează funcțiile, prestigiul, poziția din firmă sau laudele celor din jur. Le interesează în schimb să fie bine plătite pentru munca și pentru ideile lor creative. Pe de altă parte, nu vei auzi niciodată un Geamăn sau vreun Vărsător să se plângă de bani. Ei știu să se adapteze și unor condiții de trai mai modeste. Dar vor face tot ce pot pentru a câștiga mai bine și pentru a-și permite călătoriile și aventurile care le fac fericite.

Volodimir Zelenski: Ucraina va pierde războiul fără ajutorul american blocat în Congres, iar Rusia va ataca alte state
Recomandări
Volodimir Zelenski: Ucraina va pierde războiul fără ajutorul american blocat în Congres, iar Rusia va ataca alte state

Pe de altă parte, mulți nativi din zodiile de Aer sunt foarte creativi și vor avea un hobby sau un meșteșug artistic pe lângă meseria lor de bază. Doar așa ele vor reuși să își pună în evidență talentul, imaginația și puterea lor de creație.

Zodiile de Aer și sănătatea

În ceea ce privește rezistența, tonusul și sănătatea lor, zodiile de Aer nu sunt la fel de robuste precum cele de Pământ. Nativii din zodii de Aer sunt predispuși la tot felul de afecțiuni, pornind de la insomnie, anxietate, depresie, până la probleme cu ficatul și cu stomacul. În tinerețe, mulți dintre ei au probleme mari cu dezechilibrul hormonal și suferă de acnee.

Pentru zodiile de Aer este foarte important să facă multă mișcare în aer liber, să aibă plămânii și creierul bine oxigenate și să încerce să trăiască în zone cât mai puțin poluate. Săptămânal se recomandă călătorii scurte la munte, la pădure, la mare sau în orice altă zonă verde, liniștită și curată.

Aerul și zodia Gemeni. 4 calități mari și 4 defecte

Nativii Gemeni se bucură de câteva calități deosebite pe care le primesc datorită elementului Aer.

  • Creativi
  • Spontani
  • Comunicativi
  • Liber cugetători

Dar Gemenii capătă și defecte greu de tolerat din cauza elementului Aer.

  • Schimbători
  • Curioși
  • Superficiali
  • Nervoși  

Aerul și zodia Balanță. 4 calități mari și 4 defecte

Iată cele mai importante calități pe care le primesc nativii Balanță de la elementul Aer

  • Rafinați
  • Diplomați
  • Răbdători
  • Empatici

Dar iată și defectele pe care multe Balanțe ar dori să le ascundă

  • Leneși
  • Indeciși
  • Pisălogi
  • Risipitori

Aerul și zodia Vărsător. 4 calități mari și 4 defecte

Iată cu ce calități deosebite se pot lăuda nativii Vărsători datorită Aerului

  • Originali
  • Inventivi
  • Prietenoși
  • Generoși

Dar iată și ce trăsături negative le împrumută elementul Aer

  • Ranchiunoși
  • Contradictorii
  • Superficiali
  • Pierde-vară

Zodiile de Aer și relația cu celelalte zodii

Conform vechilor principii din zodiac, zodiile de Aer sunt atrase în dragoste tot de zodii de Aer, dar mai ales de zodii de Foc. Doi nativi cu semne de Aer pot fi iremediabil atrași unul de celălalt, se vor completa și se vor înțelege de minune, dar numai dacă au aceeași pregătire și dacă trăiesc în medii sociale similare.

Un nativ de Aer educat, rafinat și inteligent, cu pretenții și cu o anumită cultură, nu se va îndrăgosti niciodată de un alt nativ de Aer dintr-un mediu social inferior. Nativii din zodiile de Aer care provin din medii diferite, vorbesc limbi diferite și nu se vor înțelege.

O atracție frumoasă poate apărea oricând în zodiile de Aer și cele de Foc, în schimb, relațiile cu zodiile de Apă sunt palide și cu puține șanse de împlinire, iar cele cu zodiile de Pământ ridică mereu probleme.

Cele mai puternice relații de dragoste Aer – Aer

Gemeni – Vărsător

Amândoi sunt atrași de erotism, de aventură, flirt și mici escapade. Dacă se întâlnesc pe același palier în viață, relația lor va fi intensă tot restul vieții lor.

Gemeni – Balanță

Este o legătură durabilă, plină de erotism și fantezie, dar numai dacă cei doi nativi sunt suficient de maturi pentru a recunoaște că au nevoie unul de celălalt.

Vărsător – Vărsător

Este una dintre cele mai intense relații de dragoste din zodiac. Doi Vărsători știu să ofere atât de mult în dragoste fără să ceară nimic în schimb, încât își vor dărui totul de la bun început.

Cele mai bune relații Aer – Foc

Leu – Balanță

Nativul din zodia Leu va găsi echilibrul și maturitatea de care are nevoie la un partener care îi poate oferi totul.

Săgetător – Gemeni

Nativul din zodia Săgetător are mare nevoie de încurajarea, de pasiunea și independența pe care i-o oferă nativul din Gemeni.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (6)

Andreeafunduc   •   13.01.2024, 19:37

Hmmm, am aflat lucruri foarte interesante

Costica2023   •   05.01.2024, 14:20

astrologia este subiect de interpretare și că fiecare individ are trăsături unice care pot depăși stereotipurile asociate cu zodia sa

Costica2023   •   05.01.2024, 14:19

Sunt deschiși la dialog și își exprimă gândurile și ideile în mod clar

Vezi toate comentariile (6)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Locul din România unde turiștii vor ajunge mai ușor. Este spectaculos și renumit pentru izvoarele termale unice
FANATIK.RO
Locul din România unde turiștii vor ajunge mai ușor. Este spectaculos și renumit pentru izvoarele termale unice
Incredibil! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Incredibil! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Ce nume extrem de rar are bebelușul lui Reghe. Nu s-a mai auzit în România. Primele declarații despre copil și un atac furibund la adresa Anamariei Prodan
Libertateapentrufemei.ro
Ce nume extrem de rar are bebelușul lui Reghe. Nu s-a mai auzit în România. Primele declarații despre copil și un atac furibund la adresa Anamariei Prodan
Cea mai frumoasă reporteră italiană n-a putut intra într-o faimoasă discotecă din Berlin, din cauza garderobei: „N-am fost refuzată niciodată!”
GSP.RO
Cea mai frumoasă reporteră italiană n-a putut intra într-o faimoasă discotecă din Berlin, din cauza garderobei: „N-am fost refuzată niciodată!”
Locul spectaculos din România pe care turiștii sunt înnebuniți să-l viziteze în acest moment. E un adevărat paradis
FANATIK.RO
Locul spectaculos din România pe care turiștii sunt înnebuniți să-l viziteze în acest moment. E un adevărat paradis
Orașul din Ucraina pe care Kremlinul vrea să îl transforme într-o „zonă gri”, în care oamenii nu vor avea voie să locuiască
Știrileprotv.ro
Orașul din Ucraina pe care Kremlinul vrea să îl transforme într-o „zonă gri”, în care oamenii nu vor avea voie să locuiască
Mesajul publicat de Cristina Ciobănașu în ziua nunții lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. A surprins pe toată lumea!
Unica.ro
Mesajul publicat de Cristina Ciobănașu în ziua nunții lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. A surprins pe toată lumea!
EXCLUSIV | Lovitura primită de "arhitectul" plecării lui Mutu de la CFR Cluj! Soţia fotbalistului a rupt tăcerea
Orangesport.ro
EXCLUSIV | Lovitura primită de "arhitectul" plecării lui Mutu de la CFR Cluj! Soţia fotbalistului a rupt tăcerea
Un bărbat din Timiş şi-a înjunghiat partenera în gât, după care şi-a dat foc într-o anexă de lângă casă. Cei doi aveau împreună cinci copii
Observatornews.ro
Un bărbat din Timiş şi-a înjunghiat partenera în gât, după care şi-a dat foc într-o anexă de lângă casă. Cei doi aveau împreună cinci copii
Horoscop 8 aprilie 2024. Peștii pot să se agite inutil sau pot să-și vadă de-ale lor, în ciuda turbulențelor care apar și par să nu se termine
HOROSCOP
Horoscop 8 aprilie 2024. Peștii pot să se agite inutil sau pot să-și vadă de-ale lor, în ciuda turbulențelor care apar și par să nu se termine
RECOMANDĂRI