Zodia Scorpion este o zodie fixă, feminină, influențată de elementul primordial al Apei. Pentru Scorpioni, chiar dacă ei nu o recunosc, verbul care le definește cel mai bine acțiunile este ”eu vreau!”

Zodia Scorpionului este asociată cu începutul şi sfârşitul. Nu întâmplător, cel de al optulea semn al zodiacului este considerat cel mai complex dintre toate. Nativii Scorpion sunt caractere puternice, echilibrate, dar au o anumită tendinţă spre izolare şi pasivitate. 

În vremuri mai vechi, zodia era reprezentată printr-un vultur. Cei născuţi sub acest semn au o privire care îţi pătrunde în suflet şi sunt în stare să descopere secrete pe care le crezi bine ascunse. 

Zodia Scorpion are polaritate negativă, fiind cunoscută şi drept Zodia Misticului sau a Căutătorului. Sufletul Scorpionilor este dominat de o furtună de sentimente, chinuit de întrebări şi aflat în căutarea liniştii pe care rareori o găseşte. Scorpionul guvernează Casa a opta, a Morţii şi a Moştenirilor, atât materiale, cât şi spirituale.   

Ce semnifică perioada zodiei Scorpion

Perioada acestei zodii este cuprinsă între 23 octombrie și 2o noiembrie, vreme în care se culeg ultimele roade, Soarele este tot mai palid, zilele sunt tot mai întunecate, iar înserările grăbite ascund multe mistere, așa cum o face și zodia Scorpionului. 

„Dacă nu câştigăm acest război, va avea loc un nou Holocaust”, susține armata israeliană. Avertismentul lui Netanyahu, după 6 luni de conflict
Recomandări
„Dacă nu câştigăm acest război, va avea loc un nou Holocaust”, susține armata israeliană. Avertismentul lui Netanyahu, după 6 luni de conflict

Personalitatea Scorpionului și caracteristici speciale

Guvernați de Pluto și de Marte, Scorpionii primesc vibrații de la aceste două astre care, pe de o parte, se completează, iar pe de altă parte, se intersectează. Ei pot fi dinamici, pasionali, incisivi, dar și tăcuți, introvertiți, ascuși sau pasivi. 

Drept calităţi, Scorpionul poate fi hotărât, persistent, puternic, intuitiv, pasional, atrăgător și emotiv. Dar poate ascunde și defecte precum gelos, impulsiv, posesiv, secretos, încăpăţânat, răzbunător sau manipulator. 

De multe ori, un Scorpion se va opune schimbărilor și se va retrage în cotlonul lui, sperând ca lumea să îl lase în pace. Trebuie să ținem cont că este semn Fix și are nevoie de spațiul lui intim, de lumea lui închisă pentru a-și reface forțele sau pentru a petrece un timp doar cu el însuși.  

Femeia Scorpion 

Nativa din zodia Scorpion este una dintre cele mai misterioase femei din zodiac. Puține de mai pot compara cu ea și nicio altă femeie din zodiac nu mai îmbină atât de bine o fire pasională, cu un caracter distant și rece. 

Femeia Scorpion poate fi destul de retrasă, dar sub armura rece şi distantă, se ascunde un suflet sensibil. Se poate spune că este mai de modă veche: este loială celor pe care îi iubeşte şi înfruntă cu mult curaj schimbările de viaţă. 

România se deșertifică. „În 20 de ani vom avea o climă foarte similară cu cea a Greciei”, avertizează ministrul Mediului
Recomandări
România se deșertifică. „În 20 de ani vom avea o climă foarte similară cu cea a Greciei”, avertizează ministrul Mediului

Uşor romantică, are pretenţia ca partenerul ei să fie un cavaler desăvârşit, numai că rareori îşi găseşte un bărbat pe potriva ei. Se împrieteneşte doar cu persoane care au cam aceleaşi scopuri şi interese ca şi ea. Nimic nu este lăsat la întâmplare în viaţa ei, chiar dacă pare uneori dezorganizată.

Bărbatul Scorpion 

Nativul din zodia Scorpion are un magnetism puternic. Poate fi incivis, poate fi determinat și puternic, dar poate fi și ascuns, astfel încât să nu știe nimeni ce intenții are. Partenerele sale se plâng adesea că este prea tăcut şi prea retras. 

Nativul Scorpion este înzestrat cu o mare forţă de caracter, dar nu se lasă uşor atras de vâltoarea evenimentelor în care se implică prietenii săi. În realitate, în sufletul lui se dă o luptă între forţa distructivă şi puterea benefică a energiei sale. 

Dacă lasă garda jos, Scorpionul riscă să alunece pe panta viciilor şi să devină un tiran pentru soţie şi copii. Nativul zodiei mai are de înfruntat un demon care îi poate distruge relaţiile de prietenie: suspiciunea. Îi este foarte greu să aibă încredere în oameni!

Copiii născuți în zodia Scorpion  

Micuții născuți în zodia Scorpionului atrag imediat simpatia tuturor. Sunt copii cu un magnetism puternic, sunt inteligenți și zglobii. Ei arată de la vârste fragede că au o personalitate puternică și un caracter greu de modelat, dacă nu au părinți capabili să le înțeleagă nevoia lor de afecțiune profundă. 

Volodimir Zelenski: Ucraina va pierde războiul fără ajutorul american blocat în Congres, iar Rusia va ataca alte state
Recomandări
Volodimir Zelenski: Ucraina va pierde războiul fără ajutorul american blocat în Congres, iar Rusia va ataca alte state

Copiii Scorpioni sunt foarte buni la învățătură și mulți dintre ei excelează la anumite materii, în special materiile exacte, matematica, fizica sau geografia și economia. Ei au o intuiție foarte bună și au încredere în intuiția lor, luând singuri decizii foarte bune în viață chiar din adolescență. Cei mai sensibili dintre ei au și momente puternice premonitorii, sunt atrași de mistere, secrete, magie și de știință. Au o minte pătrunzătoare și au nevoie de o familie iubitoare, care să îi susțină la studii și să le ofere toate pârghiile pentru a ajunge cât mai sus. 

Compatibilitatea cu alte zodii 

Scorpion – Berbec

Este una din cele mai nefericite combinaţii. De altfel, foarte rar auzi de asemenea cupluri, pentru că nu există nici cea mai mică atracţie intre Scorpion si Berbec.

Scorpion – Taur 

Se pot completa şi se pot iubi, dacă renunţă fiecare la tentaţia de a-l domina pe celălalt. Cu toate acestea, Taurul va suferi ştiind că Scorpionul îi ascunde anumite lucruri. 

Scorpion – Gemeni 

Au şanse de a rămâne împreună numai dacă acceptă fiecare defectele celuilalt. Scorpionul trebuie să aibă răbdare şi să îi lase multă libertate nativului din Gemeni.

Scorpion – Rac 

O căsnicie durabilă şi plină de evenimente frumoase va fi mereu între Scorpioni şi Raci. Scorpionul pasional va fi atras de la prima întâlnire de seducătorul Rac, iar pasiunea dintre ei va creşte cu trecerea timpului.   

Scorpion – Leu

Amândoi îşi ascund adevăratele sentimente când se îndrăgostesc. Leul poate spune totuşi cu sinceritate „te iubesc”, în timp ce Scorpionul va rămâne rezervat. 

Scorpion – Fecioară

Cu greu se vor naşte sentimente profunde de dragoste între cei doi. Este posibil să aibă relaţii superficiale, bazate doar pe atracţia fizică cu Fecioara.

Scorpion – Balanţă

Scorpionul este un partener mult prea bătăios şi hotărât pentru Balanţa fragilă şi indecisă. Relaţia lor poate rezista numai dacă se întâlnesc la maturitate. 

Scorpion – Scorpion

La prima ceartă mai serioasă, relaţia lor este puternic ameninţată. Nici unul nu va încerca să alunge supărarea, să îl împace pe celălalt. Sunt firi prea dificile, ca să se înţeleagă. 

Scorpion – Săgetător

Partenerul Săgetător va simţi imediat dacă Scorpionul va încerca să îl manipuleze. Nu este uşor să îi mai împaci, dacă s-au certat. De altfel, nu prea există atracţie între cei doi.

Scorpion – Capricorn

Capricornul va avea mult timp impresia că partenerul său Scorpion are un caracter simplu, uşor de citit. Când va descoperi adevărul, ar putea fi prea târziu să mai dorească să plece. 

Scorpion – Vărsător 

Viaţa aventuroasă a Vărsătorului va trezi repede gelozia puternică a Scorpionului. Au şanse foarte mici să rămână împreună mai mult decât câţiva ani.

Scorpion – Pești 

Scorpionii ar putea fi fericiţi alături de Peşti, care le acceptă natura posesivă şi dominatoare. Cei doi pot fi soţul şi soţia model, cei mai buni prieteni şi nici nu se vor gândi vreodată să îşi schimbe partenerul de viaţă.

Vezi compatibilitatea între zodii pentru semnul tău zodiacal.  

Dragostea și zodia Scorpion

Nativii din zodia Scorpion oferă foarte mult în dragoste și sunt genul de parteneri pe care te poți baza toată viața. Foarte rar se întâmplă ca Scorpionii să înșele, că caute altă iubire, o aventură sau o distracție de o noapte. Ei se căsătoresc când iubesc sincer, iar iubirea lor va dura multă vreme. Și chiar dacă nu mai iubesc, tot nu pleacă de lângă soțul sau soția aleasă în tinerețe. 

Viaţa alături de un partener Scorpion care te iubeşte cu pasiune nu este niciodată plictisitoare. Ştie să îţi ofere exact ce visezi şi să îţi construiască acasă un mic paradis. Dar are pretenţia să îl răsplăteşti însutit. Nu este de ajuns să îl iubeşti, trebuie să îl adori, să îl răsfeţi, să le spui tuturor ce om minunat este.

Scorpionii sunt soţi şi soţii extraordinare când sunt siguri pe sentimentele partenerilor lor. Familia şi casa sunt cel mai frumos refugiu din calea tuturor necazurilor. Până şi vacanţele preferă să şi le petreacă lenevind pe acasă, dacă se bucură de compania copiilor şi a soţilor. 

Meserii potrivite pentru nativii Scorpioni 

Scorpionilor le plac meseriile în care învaţă mereu ceva nou sau în care pot descoperi ceea ce alţii nu pot. Îi atrage medicina, arheologia, fizica, istoria, arhitectura sau psihologia. Pot excela în postura de psiholog. Chiar şi în criminalistică ar putea face o carieră strălucită, mai ales bărbații Scorpion, care au veleități de detectivi. 

Scorpionii pot fi chirurgi de top, pot fi biochimiști sau consilieri, având în vedere că sunt fascinați de psihologia umană. Sunt atrași de medicina alternativă, de științele ezoterice, dar și de religie și credințe religioase. 

În orice domeniu ar lucra, dacă este un domeniu unde au tot timpul de descoperit, cercetat și studiat ceva, vor fi fericiți și pot ajunge foarte sus. 

Sănătatea și zodia Scorpion

Semnul Scorpionului guvernează sistemul reproducător, ganglionii, producția de hormoni, sistemul urinar și organele genitale. 

Scorpionul, deși este o zodie de Apă, este înzestrat cu o energie telurică puternică și are o putere mare de regenerare. Aproape toată viața, exceptând anii senectuții, sunt puternici și rezistenți, se refac foarte repede după problemele medicale și rareori ajung să aibă nevoie de medic.

În schimb, pot avea probleme în perioadele stresante, deoarece suferă mult și se consumă de două ori mai mult decât alții. În a doua parte a vieții sau după vârsta de 60 de ani, mai toți încep să aibă probleme cu aparatul reproducător, cu rinichii, vezica și uretra, dacă nu se îngrijesc la timp. 

Citește mai multe despre fiecare zodie și compatibilitățile ei

Vezi tot ce spune Horoscop Scorpion despre această zodie – zi de zi!

Citește horoscop zilnic pe Libertatea și horoscop săptămânal Urania.


Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (1)

Roxana22   •   07.12.2023, 15:19

o rubrica foarte utila !!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Locul din România unde turiștii vor ajunge mai ușor. Este spectaculos și renumit pentru izvoarele termale unice
FANATIK.RO
Locul din România unde turiștii vor ajunge mai ușor. Este spectaculos și renumit pentru izvoarele termale unice
Incredibil! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Incredibil! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Ce nume extrem de rar are bebelușul lui Reghe. Nu s-a mai auzit în România. Primele declarații despre copil și un atac furibund la adresa Anamariei Prodan
Libertateapentrufemei.ro
Ce nume extrem de rar are bebelușul lui Reghe. Nu s-a mai auzit în România. Primele declarații despre copil și un atac furibund la adresa Anamariei Prodan
Cea mai frumoasă reporteră italiană n-a putut intra într-o faimoasă discotecă din Berlin, din cauza garderobei: „N-am fost refuzată niciodată!”
GSP.RO
Cea mai frumoasă reporteră italiană n-a putut intra într-o faimoasă discotecă din Berlin, din cauza garderobei: „N-am fost refuzată niciodată!”
Locul spectaculos din România pe care turiștii sunt înnebuniți să-l viziteze în acest moment. E un adevărat paradis
FANATIK.RO
Locul spectaculos din România pe care turiștii sunt înnebuniți să-l viziteze în acest moment. E un adevărat paradis
Orașul din Ucraina pe care Kremlinul vrea să îl transforme într-o „zonă gri”, în care oamenii nu vor avea voie să locuiască
Știrileprotv.ro
Orașul din Ucraina pe care Kremlinul vrea să îl transforme într-o „zonă gri”, în care oamenii nu vor avea voie să locuiască
Mesajul publicat de Cristina Ciobănașu în ziua nunții lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. A surprins pe toată lumea!
Unica.ro
Mesajul publicat de Cristina Ciobănașu în ziua nunții lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. A surprins pe toată lumea!
EXCLUSIV | Lovitura primită de "arhitectul" plecării lui Mutu de la CFR Cluj! Soţia fotbalistului a rupt tăcerea
Orangesport.ro
EXCLUSIV | Lovitura primită de "arhitectul" plecării lui Mutu de la CFR Cluj! Soţia fotbalistului a rupt tăcerea
Eclipsă totală de Soare pe 8 aprilie. De ce nu poate fi văzută din România
Observatornews.ro
Eclipsă totală de Soare pe 8 aprilie. De ce nu poate fi văzută din România
Horoscop 8 aprilie 2024. Peștii pot să se agite inutil sau pot să-și vadă de-ale lor, în ciuda turbulențelor care apar și par să nu se termine
HOROSCOP
Horoscop 8 aprilie 2024. Peștii pot să se agite inutil sau pot să-și vadă de-ale lor, în ciuda turbulențelor care apar și par să nu se termine
RECOMANDĂRI