Zodiile de Pământ sunt Taurul, Fecioara și Capricornul, adică zodiile care pun accentul pe rațiune, gândire și logică, în detrimentul emoțiilor și sentimentelor. Zodiile de Pământ au numeroase calități și trăsături favorabile, deși au și ele defectele lor, dar poate mai puține decât alte semne zodiacale.

Cele 4 elemente primordiale și semnificația lor

Cele 12 zodii sunt fiecare influențate de unul dintre cele patru elemente primordiale ale vieții: focul, pământul, aerul și apa. Cele patru elemente sunt legate de temperamentul zodiilor. Ele dezvăluie aspecte nebănuite ale personalităţii, trăsăturile înăscute, stabile, care nu pot fi modelate nici prin educaţie, nici de mediul în care trăim.

Aerul, apa, pământul sau focul reprezintă, în astrologie, concepte complexe, care vorbesc despre natura umană şi au funcţie de simbol.

Elementul Aer – zodiile de aer

Aerul reprezintă nivelul intelectual, mental, conceptele, năzuinţele şi visurile. Zodiile de Aer sunt cele mai cerebrale. Cele trei zodii de aer sunt: Gemenii, Balanța și Vărsătorul.

Elementul Apă – zodiile de apă

Apa este nivelul emoţional, universul sufletului, dorinţele, sentimentele şi dragostea. Zodiile de Apă sunt cele mai emotive și sensibile. Cele trei zodii de apă sunt: Rac, Scorpion și Pești.

„Dacă nu câştigăm acest război, va avea loc un nou Holocaust”, susține armata israeliană. Avertismentul lui Netanyahu, după 6 luni de conflict
Recomandări
„Dacă nu câştigăm acest război, va avea loc un nou Holocaust”, susține armata israeliană. Avertismentul lui Netanyahu, după 6 luni de conflict

Elementul Pământ – zodiile de pământ

Pământul simbolizează nivelul concret, cotidianul, aspectele materiale ale vieţii. Zodiile de Pământ sunt cele mai pragmatice. Zodiile de Pământ sunt Taur, Fecioară și Capricorn.

Elementul Foc – zodiile de foc

Focul este nivelul energetic, acţiunea, determinarea, lupta şi câştigul. Zodiile de Foc sunt cele mai dinamice și luptătoare. Zodiile de foc sunt Berbec, Leu și Săgetător.

Ce reprezintă Pământul ca element primordial în zodiac

Elementul Pământ înseamnă un fundament solid, stabilitate și fertilitate. Pământul vorbeşte despre universul fizic, palpabil, despre rădăcini, familie şi cămin. Pe de altă parte, Pământul înseamnă constanță, rezistență, putere și creație.

Pe de altă parte, Pământul poate fi și arid, sterp, atunci când nu este lucrat și udat, când nu este îngrijit. Pământul este un element metaforic în zodiac care ne arată toate lucrurile bune cu care sunt înzestrate cele trei zodii: Taurul, Fecioara și Capricornul, dar care spune că există și un revers la medaliei, dacă nativii acestor zodii nu știu să profite de toate calitățile pe care le primesc de la elementul lor primordial.

Semnele de Pământ sunt stabile, echilibrate, raţionale şi responsabile. Uneori, însă, pot fi şi obtuze sau prea încăpăţânate. Cele trei zodii sunt interesate de aspectele materiale ale vieţii, de confort, bogăţie și de bunăstarea familiei. Sunt foarte muncitoare, dar muncesc numai pentru interesele lor. Sunt zodii care obțin multe în viață și care știu cum să își organizeze toate resursele pentru a scoate profit din tot ceea ce fac.

România se deșertifică. „În 20 de ani vom avea o climă foarte similară cu cea a Greciei”, avertizează ministrul Mediului
Recomandări
România se deșertifică. „În 20 de ani vom avea o climă foarte similară cu cea a Greciei”, avertizează ministrul Mediului

Zodiile de Pământ și dragostea

Pasiunea fulgerătoare apare rar în viața zodiilor de Pământ. Cu greu vei găsi un Taur sau vreo Fecioară să se îndrăgostească peste noapte și să îi treacă peste câteva luni. Zodiile de Pământ prețuiesc dragostea profundă, afecțiunea sinceră, sentimentele solide și durabile. Pentru ele pasiunea este un foc de paie. Ele oferă și caută o dragoste reală, împletită cu responsabilitate și datorie.

Un partener din cele trei zodii de Pământ va fi un partener fidel și stabil, dacă este prețuit. Nativii de Pământ care nu se simt cu adevărat iubiți și care nu sunt apreciați de partenerii lor vor renunța la relații pentru a se concentra mai mult pe muncă și carieră, până găsesc jumătatea ideală.

Zodiile de Pământ și cariera

Nativii semnelor de Pământ sunt raționali și bine organizați. Ei sunt atrași de științele exacte și de meseriile practice, în care pot vedea cum iese un obiect finit din mâinile lor. Pot fi meșteșugari, strungari, electricieni, tehnicieni, ingineri, medici, avocați, notari, judecători. Dar li se potrivește și cariera militară, astfel că mulți dintre ei se îndreaptă către armată sau poliție pentru că se înțeleg bine cu regulile și cu ordinea și disciplina.

Volodimir Zelenski: Ucraina va pierde războiul fără ajutorul american blocat în Congres, iar Rusia va ataca alte state
Recomandări
Volodimir Zelenski: Ucraina va pierde războiul fără ajutorul american blocat în Congres, iar Rusia va ataca alte state

Cariera va fi întotdeauna pe primul lor în viața lor, la fel de importantă ca familia. Mulți dintre ei nici nu le văd drept entități separate. Cei care își fac o carieră, imediat se gândesc și la o familie și la copii. Nativii cu semne de Pământ, care nu reușesc să câștige prea mulți bani, nu se gândesc la căsătorie și locuință decât mult mai târziu în viață.

Zodiile de Pământ și sănătatea

Toate cele trei zodii de Pământ, Taurul, Fecioara și Capricornul sunt înzestrate cu rezistența și duritatea acestui element primordial. Așa cum pământul rezistă la cutremure, inundații și incendii, la fel și ei rezistă ani de zile și rămân sănătoși până la bătrânețe, indiferent de bolile trecătoare cu care se confruntă uneori.

Zodiile de Pământ au o imunitate puternică, dar unii nativi sunt lacomi și se îngrașă din tinerețe, ceea ce va atrage problemele de sănătate în a doua parte a vieții. Iar alții riscă să aibă probleme cu picioarele, coloana și oasele din cauza sedentarismului, dacă au o slujbă de birou.

Pământul și zodia Taur. 4 calități mari și 4 defecte

Nativii Tauri se bucură de câteva calități deosebite pe care le primesc datorită elementului Pământ.

  • Simț practic
  • Hotărâre
  • Responsabilitate
  • Hărnicie

Dar Taurii capătă și defecte greu de tolerat din cauza elementului Pământ

  • Lăcomie
  • Indulgență
  • Lipsă de creativitate
  • Încăpățânare

Pământul și zodia Fecioară. 4 calități mari și 4 defecte

Iată cele mai importante calități pe care le primesc nativii Fecioare de la elementul Pământ

  • Seriozitate
  • Meticulozitate
  • Prudență
  • Organizare

Dar iată și defectele pe care multe Fecioare ar dori să le ascundă

  • Severitate
  • Perfecționism
  • Spirit conservator
  • Avariție

Pământul și zodia Capricorn. 4 calități mari și 4 defecte

Iată cu ce calități deosebite se pot lăuda nativii Capricorni datorită elementului Pământ

  • Disciplină
  • Hărnicie
  • Înțelepciune
  • Răbdare

Dar iată și ce trăsături negative le împrumută influența Pământului

  • Lăcomie
  • Egoism
  • Pesimism
  • indiferență

Zodiile de Pământ și relația cu celelalte zodii

În general, zodiile de Pământ se înțeleg foarte bine ele între ele, având cam același temperament și aceleași interese. De asemenea, mulți nativi din zodiile de Pământ, în special Taurii și Capricornii, se înțeleg bine cu nativii din zodiile de Apă. Pământul și Apa sunt două elemente primordiale care se pot combina, se pot adapta și se pot uni. Între zodiile de Pământ și zodiile de Apă se pot naște frumoase relații de dragoste, relații de prietenie pe viață sau foarte bune relații de rudenie.

În schimb, zodiile de Pământ nu se vor înțelege prea bine în dragoste nici cu zodiile de Foc, și nici cu zodiile de Aer, deoarece foarte rar se întâmplă să fie atracție erotică între ele și să aibă aceleași obiective în viață.

Cele mai bune relații Pământ – Pământ

Taur – Taur: doi nativi din zodia Taurului pot avea o căsnicie ideală și se pot bucura de pasiune și afecțiune sinceră toată viața lor.

Taur – Fecioară: nativul Taur va fi fericit pe viață alături de o Fecioară, deoarece au aceleași interese și se sprijină unul pe celălalt financiar și emoțional.

Capricorn – Fecioară: cei doi se vor înțelege de minune, dacă există atracție între ei și se căsătoresc: amândoi au aceleași interese, sunt atenți cu banii, sunt părinți buni și țin la familie.

Cele mai bune relații Pământ – Apă

Taur – Pești: doi nativi din aceste zodii se vor iubi necondiționat, se vor respecta și vor fi uniți pe viață, dacă se îndrăgostesc și se căsătoresc.

Fecioară – Rac: Amândoi sunt tradiționaliști și familiști convinși, amândoi știu să respecte dragostea și fericirea celuilalt și se vor înțelege bine.

Capricorn – Rac: partenerul din zodia Racului este perfect pentru Capricornul care vrea dăruire, afecțiune și fidelitate pe viață și pe cineva pe care se poate baza.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Locul din România unde turiștii vor ajunge mai ușor. Este spectaculos și renumit pentru izvoarele termale unice
FANATIK.RO
Locul din România unde turiștii vor ajunge mai ușor. Este spectaculos și renumit pentru izvoarele termale unice
Incredibil! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Incredibil! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Ce nume extrem de rar are bebelușul lui Reghe. Nu s-a mai auzit în România. Primele declarații despre copil și un atac furibund la adresa Anamariei Prodan
Libertateapentrufemei.ro
Ce nume extrem de rar are bebelușul lui Reghe. Nu s-a mai auzit în România. Primele declarații despre copil și un atac furibund la adresa Anamariei Prodan
Cea mai frumoasă reporteră italiană n-a putut intra într-o faimoasă discotecă din Berlin, din cauza garderobei: „N-am fost refuzată niciodată!”
GSP.RO
Cea mai frumoasă reporteră italiană n-a putut intra într-o faimoasă discotecă din Berlin, din cauza garderobei: „N-am fost refuzată niciodată!”
Locul spectaculos din România pe care turiștii sunt înnebuniți să-l viziteze în acest moment. E un adevărat paradis
FANATIK.RO
Locul spectaculos din România pe care turiștii sunt înnebuniți să-l viziteze în acest moment. E un adevărat paradis
Orașul din Ucraina pe care Kremlinul vrea să îl transforme într-o „zonă gri”, în care oamenii nu vor avea voie să locuiască
Știrileprotv.ro
Orașul din Ucraina pe care Kremlinul vrea să îl transforme într-o „zonă gri”, în care oamenii nu vor avea voie să locuiască
Mesajul publicat de Cristina Ciobănașu în ziua nunții lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. A surprins pe toată lumea!
Unica.ro
Mesajul publicat de Cristina Ciobănașu în ziua nunții lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. A surprins pe toată lumea!
EXCLUSIV | Lovitura primită de "arhitectul" plecării lui Mutu de la CFR Cluj! Soţia fotbalistului a rupt tăcerea
Orangesport.ro
EXCLUSIV | Lovitura primită de "arhitectul" plecării lui Mutu de la CFR Cluj! Soţia fotbalistului a rupt tăcerea
Eclipsă totală de Soare pe 8 aprilie. De ce nu poate fi văzută din România
Observatornews.ro
Eclipsă totală de Soare pe 8 aprilie. De ce nu poate fi văzută din România
Horoscop 8 aprilie 2024. Peștii pot să se agite inutil sau pot să-și vadă de-ale lor, în ciuda turbulențelor care apar și par să nu se termine
HOROSCOP
Horoscop 8 aprilie 2024. Peștii pot să se agite inutil sau pot să-și vadă de-ale lor, în ciuda turbulențelor care apar și par să nu se termine
RECOMANDĂRI