Zodiile de Pământ sunt Taurul, Fecioara și Capricornul, adică zodiile care pun accentul pe rațiune, gândire și logică, în detrimentul emoțiilor și sentimentelor. Zodiile de Pământ au numeroase calități și trăsături favorabile, deși au și ele defectele lor, dar poate mai puține decât alte semne zodiacale.

Cele 4 elemente primordiale și semnificația lor

Cele 12 zodii sunt fiecare influențate de unul dintre cele patru elemente primordiale ale vieții: focul, pământul, aerul și apa. Cele patru elemente sunt legate de temperamentul zodiilor. Ele dezvăluie aspecte nebănuite ale personalităţii, trăsăturile înăscute, stabile, care nu pot fi modelate nici prin educaţie, nici de mediul în care trăim.

Aerul, apa, pământul sau focul reprezintă, în astrologie, concepte complexe, care vorbesc despre natura umană şi au funcţie de simbol.

Elementul Aer – zodiile de aer

Aerul reprezintă nivelul intelectual, mental, conceptele, năzuinţele şi visurile. Zodiile de Aer sunt cele mai cerebrale. Cele trei zodii de aer sunt: Gemenii, Balanța și Vărsătorul.

Elementul Apă – zodiile de apă

Apa este nivelul emoţional, universul sufletului, dorinţele, sentimentele şi dragostea. Zodiile de Apă sunt cele mai emotive și sensibile. Cele trei zodii de apă sunt: Rac, Scorpion și Pești.

Gunoiul ținut preș. A fost nevoie de un scandal sexual în Malta și de mărturia unei mame din Craiova ca să aflăm de la șefii Universității de ce l-au dat afară pe Devis Mangia
Recomandări
Gunoiul ținut preș. A fost nevoie de un scandal sexual în Malta și de mărturia unei mame din Craiova ca să aflăm de la șefii Universității de ce l-au dat afară pe Devis Mangia

Elementul Pământ – zodiile de pământ

Pământul simbolizează nivelul concret, cotidianul, aspectele materiale ale vieţii. Zodiile de Pământ sunt cele mai pragmatice. Zodiile de Pământ sunt Taur, Fecioară și Capricorn.

Elementul Foc – zodiile de foc

Focul este nivelul energetic, acţiunea, determinarea, lupta şi câştigul. Zodiile de Foc sunt cele mai dinamice și luptătoare. Zodiile de foc sunt Berbec, Leu și Săgetător.

Ce reprezintă Pământul ca element primordial în zodiac

Elementul Pământ înseamnă un fundament solid, stabilitate și fertilitate. Pământul vorbeşte despre universul fizic, palpabil, despre rădăcini, familie şi cămin. Pe de altă parte, Pământul înseamnă constanță, rezistență, putere și creație.

Pe de altă parte, Pământul poate fi și arid, sterp, atunci când nu este lucrat și udat, când nu este îngrijit. Pământul este un element metaforic în zodiac care ne arată toate lucrurile bune cu care sunt înzestrate cele trei zodii: Taurul, Fecioara și Capricornul, dar care spune că există și un revers la medaliei, dacă nativii acestor zodii nu știu să profite de toate calitățile pe care le primesc de la elementul lor primordial.

Semnele de Pământ sunt stabile, echilibrate, raţionale şi responsabile. Uneori, însă, pot fi şi obtuze sau prea încăpăţânate. Cele trei zodii sunt interesate de aspectele materiale ale vieţii, de confort, bogăţie și de bunăstarea familiei. Sunt foarte muncitoare, dar muncesc numai pentru interesele lor. Sunt zodii care obțin multe în viață și care știu cum să își organizeze toate resursele pentru a scoate profit din tot ceea ce fac.

Ligia Deca, propusă de PNL ca ministru al educației. Premierul Ciucă l-a lăudat pe Cîmpeanu că „a muncit zi și noapte” la Legile educației
Recomandări
Ligia Deca, propusă de PNL ca ministru al educației. Premierul Ciucă l-a lăudat pe Cîmpeanu că „a muncit zi și noapte” la Legile educației

Zodiile de Pământ și dragostea

Pasiunea fulgerătoare apare rar în viața zodiilor de Pământ. Cu greu vei găsi un Taur sau vreo Fecioară să se îndrăgostească peste noapte și să îi treacă peste câteva luni. Zodiile de Pământ prețuiesc dragostea profundă, afecțiunea sinceră, sentimentele solide și durabile. Pentru ele pasiunea este un foc de paie. Ele oferă și caută o dragoste reală, împletită cu responsabilitate și datorie.

Un partener din cele trei zodii de Pământ va fi un partener fidel și stabil, dacă este prețuit. Nativii de Pământ care nu se simt cu adevărat iubiți și care nu sunt apreciați de partenerii lor vor renunța la relații pentru a se concentra mai mult pe muncă și carieră, până găsesc jumătatea ideală.

Zodiile de Pământ și cariera

Nativii semnelor de Pământ sunt raționali și bine organizați. Ei sunt atrași de științele exacte și de meseriile practice, în care pot vedea cum iese un obiect finit din mâinile lor. Pot fi meșteșugari, strungari, electricieni, tehnicieni, ingineri, medici, avocați, notari, judecători. Dar li se potrivește și cariera militară, astfel că mulți dintre ei se îndreaptă către armată sau poliție pentru că se înțeleg bine cu regulile și cu ordinea și disciplina.

Klaus Iohannis spune că „avem nevoie de toleranță zero față de plagiat”, care este „un fenomen toxic”, fără a-i rosti numele fostului ministru Cîmpeanu
Recomandări
Klaus Iohannis spune că „avem nevoie de toleranță zero față de plagiat”, care este „un fenomen toxic”, fără a-i rosti numele fostului ministru Cîmpeanu

Cariera va fi întotdeauna pe primul lor în viața lor, la fel de importantă ca familia. Mulți dintre ei nici nu le văd drept entități separate. Cei care își fac o carieră, imediat se gândesc și la o familie și la copii. Nativii cu semne de Pământ, care nu reușesc să câștige prea mulți bani, nu se gândesc la căsătorie și locuință decât mult mai târziu în viață.

Zodiile de Pământ și sănătatea

Toate cele trei zodii de Pământ, Taurul, Fecioara și Capricornul sunt înzestrate cu rezistența și duritatea acestui element primordial. Așa cum pământul rezistă la cutremure, inundații și incendii, la fel și ei rezistă ani de zile și rămân sănătoși până la bătrânețe, indiferent de bolile trecătoare cu care se confruntă uneori.

Zodiile de Pământ au o imunitate puternică, dar unii nativi sunt lacomi și se îngrașă din tinerețe, ceea ce va atrage problemele de sănătate în a doua parte a vieții. Iar alții riscă să aibă probleme cu picioarele, coloana și oasele din cauza sedentarismului, dacă au o slujbă de birou.

Pământul și zodia Taur. 4 calități mari și 4 defecte

Nativii Tauri se bucură de câteva calități deosebite pe care le primesc datorită elementului Pământ.

 • Simț practic
 • Hotărâre
 • Responsabilitate
 • Hărnicie

Dar Taurii capătă și defecte greu de tolerat din cauza elementului Pământ

 • Lăcomie
 • Indulgență
 • Lipsă de creativitate
 • Încăpățânare

Pământul și zodia Fecioară. 4 calități mari și 4 defecte

Iată cele mai importante calități pe care le primesc nativii Fecioare de la elementul Pământ

 • Seriozitate
 • Meticulozitate
 • Prudență
 • Organizare

Dar iată și defectele pe care multe Fecioare ar dori să le ascundă

 • Severitate
 • Perfecționism
 • Spirit conservator
 • Avariție

Pământul și zodia Capricorn. 4 calități mari și 4 defecte

Iată cu ce calități deosebite se pot lăuda nativii Capricorni datorită elementului Pământ

 • Disciplină
 • Hărnicie
 • Înțelepciune
 • Răbdare

Dar iată și ce trăsături negative le împrumută influența Pământului

 • Lăcomie
 • Egoism
 • Pesimism
 • indiferență

Zodiile de Pământ și relația cu celelalte zodii

În general, zodiile de Pământ se înțeleg foarte bine ele între ele, având cam același temperament și aceleași interese. De asemenea, mulți nativi din zodiile de Pământ, în special Taurii și Capricornii, se înțeleg bine cu nativii din zodiile de Apă. Pământul și Apa sunt două elemente primordiale care se pot combina, se pot adapta și se pot uni. Între zodiile de Pământ și zodiile de Apă se pot naște frumoase relații de dragoste, relații de prietenie pe viață sau foarte bune relații de rudenie.

În schimb, zodiile de Pământ nu se vor înțelege prea bine în dragoste nici cu zodiile de Foc, și nici cu zodiile de Aer, deoarece foarte rar se întâmplă să fie atracție erotică între ele și să aibă aceleași obiective în viață.

Cele mai bune relații Pământ – Pământ

Taur – Taur: doi nativi din zodia Taurului pot avea o căsnicie ideală și se pot bucura de pasiune și afecțiune sinceră toată viața lor.

Taur – Fecioară: nativul Taur va fi fericit pe viață alături de o Fecioară, deoarece au aceleași interese și se sprijină unul pe celălalt financiar și emoțional.

Capricorn – Fecioară: cei doi se vor înțelege de minune, dacă există atracție între ei și se căsătoresc: amândoi au aceleași interese, sunt atenți cu banii, sunt părinți buni și țin la familie.

Cele mai bune relații Pământ – Apă

Taur – Pești: doi nativi din aceste zodii se vor iubi necondiționat, se vor respecta și vor fi uniți pe viață, dacă se îndrăgostesc și se căsătoresc.

Fecioară – Rac: Amândoi sunt tradiționaliști și familiști convinși, amândoi știu să respecte dragostea și fericirea celuilalt și se vor înțelege bine.

Capricorn – Rac: partenerul din zodia Racului este perfect pentru Capricornul care vrea dăruire, afecțiune și fidelitate pe viață și pe cineva pe care se poate baza.

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

„Mangia îi făcea copilului meu propuneri indecente în timp ce se masturba în fața lui”. Caz șocant în România
GSP.RO
„Mangia îi făcea copilului meu propuneri indecente în timp ce se masturba în fața lui”. Caz șocant în România
BREAKING: Dezvăluirea care aruncă Rusia în aer. Cum va distruge NATO țara condusă de Vladimir Putin. Liderul rus nu mai are mult timp la dispoziție
Playtech.ro
BREAKING: Dezvăluirea care aruncă Rusia în aer. Cum va distruge NATO țara condusă de Vladimir Putin. Liderul rus nu mai are mult timp la dispoziție
Mesaj strigător la cer pe o coroană de flori de la înmormântarea lui Alexandru Arșinel! Oamenii s-au revoltat când au citit
Viva.ro
Mesaj strigător la cer pe o coroană de flori de la înmormântarea lui Alexandru Arșinel! Oamenii s-au revoltat când au citit
Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, găsit împușcat în casa lui din Otopeni. Ofițerul avea 41 de ani
Observatornews.ro
Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, găsit împușcat în casa lui din Otopeni. Ofițerul avea 41 de ani
Șoferul ucis de bolovan pe Defileul Jiului se întorcea de la mormântul lui Arsenie Boca. Ce urma să facă
Știrileprotv.ro
Șoferul ucis de bolovan pe Defileul Jiului se întorcea de la mormântul lui Arsenie Boca. Ce urma să facă
El este omul care a căzut din spațiu. Din Vladimir Komarov a mai rămas doar o bucată carbonizată
FANATIK.RO
El este omul care a căzut din spațiu. Din Vladimir Komarov a mai rămas doar o bucată carbonizată
Reghecampf, lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan. Ce decizie a luat acesta
Orangesport.ro
Reghecampf, lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan. Ce decizie a luat acesta
Horoscop 3 octombrie 2022. Gemenii ar putea profita de agitația din jur, ca să se ocupe de ceea ce e cu adevărat urgent și important
HOROSCOP
Horoscop 3 octombrie 2022. Gemenii ar putea profita de agitația din jur, ca să se ocupe de ceea ce e cu adevărat urgent și important
Sănătatea, încotro? Săptămânile Tranziției Alimentare Carrefour îți fac cunoștință cu numeroase produse sănătoase
PUBLICITATE
Sănătatea, încotro? Săptămânile Tranziției Alimentare Carrefour îți fac cunoștință cu numeroase produse sănătoase