Zodiile de Foc de pe roata zodiacului sunt Berbecul, Leul și Săgetătorul. Berbecul este dominat de focul lui Marte, Leul este dominat de focul Soarelui, iar Săgetătorul de focul lui Jupiter. Acestea trei sunt zodiile cele mai intense, pătimașe, dinamice și ambițioase zodii.

Cele 4 elemente primordiale și semnificația lor

Cele 12 zodii sunt fiecare influențate de unul dintre cele patru elemente primordiale ale vieții: focul, pământul, aerul și apa. Cele patru elemente sunt legate de temperamentul zodiilor. Ele dezvăluie aspecte nebănuite ale personalităţii, trăsăturile înăscute, stabile, care nu pot fi modelate nici prin educaţie, nici de mediul în care trăim.

Aerul, apa, pământul sau focul reprezintă, în astrologie, concepte complexe, care vorbesc despre natura umană şi au funcţie de simbol.

Elementul Aer – zodiile de aer

Aerul reprezintă nivelul intelectual, mental, conceptele, năzuinţele şi visurile. Zodiile de Aer sunt cele mai cerebrale. Cele trei zodii de aer sunt: Gemenii, Balanța și Vărsătorul.

Elementul Apă – zodiile de apă

Apa este nivelul emoţional, universul sufletului, dorinţele, sentimentele şi dragostea. Zodiile de Apă sunt cele mai emotive și sensibile. Cele trei zodii de apă sunt: Rac, Scorpion și Pești.

România penelor de curent: salarii de zeci de mii de lei pentru șefii companiilor de energie aflate în ograda statului
Recomandări
România penelor de curent: salarii de zeci de mii de lei pentru șefii companiilor de energie aflate în ograda statului

Elementul Pământ – zodiile de pământ

Pământul simbolizează nivelul concret, cotidianul, aspectele materiale ale vieţii. Zodiile de Pământ sunt cele mai pragmatice. Zodiile de Pământ sunt Taur, Fecioară și Capricorn.

Elementul Foc – zodiile de foc

Focul este nivelul energetic, acţiunea, determinarea, lupta şi câştigul. Zodiile de Foc sunt cele mai dinamice și luptătoare. Zodiile de foc sunt
Berbec, Leu și Săgetător.

Ce reprezintă elementul primordial al Focului în zodiac

Nu întâmplător, prima zodie, cea care anunţă primăvara şi începutul unui nou ciclu de viaţă, este un semn de Foc. Alături de Berbec, în triada de Foc, stau Leul şi Săgetătorul. Elementul care le caracterizează reprezintă un spirit revoluţionar, o mare încredere în sine, entuziasm şi sinceritate debordantă.

Zodiile de Foc sunt zodii de acţiune, impetuoase, dinamice, impulsive. Răspândesc energie şi au nevoie de libertate pentru a acţiona. Se dedică trup şi suflet planurilor pe care le urmăresc şi mulţi dintre nativi ajung în poziţii de lider.

Elementul Foc este totodată un har și un mare povară pentru cele trei zodii: Berbecul, Leul și Săgetătorul. Ele au foarte mult de câștigat datorită lui, deoarece Focul le conferă mult curaj, îndrăzneală, forță interioară, încredere, ambiție și determinare. Datorită lui, zodiile de Foc sunt considerate printre cele mai norocoase și puțini nativi cu semn de Foc se pot plânge de ghinion.

Propagandiștii Kremlinului, sexiști, rasiști și conspiraționiști la adresa Kamalei Harris: „Mai rea decât o maimuţă cu o grenadă” | VIDEO
Recomandări
Propagandiștii Kremlinului, sexiști, rasiști și conspiraționiști la adresa Kamalei Harris: „Mai rea decât o maimuţă cu o grenadă” | VIDEO

Dar elementul Foc are și o influență mai puțin dorită. El reprezintă defecte pe care mulți nativi de Foc și-ar dori să le ascundă: egoism, nervozitate, furie, nerăbdare, avariție, infatuare, posesivitate, impulsivitate, tendința de control și dominație. Din cauza acestor trăsături care se vor manifesta la toate zodiile de Foc la un moment dat, nativii lor vor avea de pierdut în viață.

Zodiile de Foc și dragostea

Se spune că zodiile de Foc sunt mereu îndrăgostite. Lor le place să iubească de dragul pasiunii. Relațiile lor sunt intense, pasionale și pline de surprize. Nativii din cele trei zodii de Foc oferă foarte mult în dragoste, dar așteaptă și mai mult de la partenerii lor. Ei oferă pasiune, surprize și erotism intens, dar așteaptă iubire necondiționată, fidelitate pe viață, dragoste intensă și dăruire totală.

Pe de altă parte, zodiile de Foc sunt atente și grijulii cu partenerii de cuplu, mulți nativi fiind chiar posesivi și egoiști, nedorind să împartă cu nimeni persoana pe care o iubesc. Cei mai mulți nativi de Foc se îndrăgostesc de mai multe ori în viață, încearcă tot felul de relații, au mai multe căsnicii și le place să aibă o viață de familie bogată, cu mulți copii și tot felul de activități intense. În a doua parte a vieții, însă, mulți dintre ei pierd tocmai ceea ce au iubit cel mai mult, pentru că nu știu să aprecieze la momentul potrivit.

Copiii preluați de serviciile sociale britanice, după incidentele din Leeds, se întorc temporar în familie
Recomandări
Copiii preluați de serviciile sociale britanice, după incidentele din Leeds, se întorc temporar în familie

Zodiile de Foc și cariera

Nativii cu semn de Foc sunt ambițioși și își doresc foarte mult să aibă meserii și locuri de muncă unde pot urca în ierarhie și unde pot fi admirați și apreciați. Dar ei vor carieră pentru puterea pe care le-o dă o funcție de conducere și mai puțin pentru banii și foloasele materiale pe care le pot obține.

Deși le place să aibă bani și să își permită tot felul de aventuri și experiențe, zodiile de Foc nu sunt ahtiate după bunurile materiale și nici nu fac economii consistente. Ele risipesc ușor banii pe care îi câștigă, dacă nu au alături pe cineva calculat și prudent.

Zodiile de Foc și sănătatea

Nativii din zodii de Foc sunt plini de energie tot timpul. Ei dorm puțin, sunt mereu în mișcare, tot timpul fac ceva, sunt amatori de călătorii și aventuri și nu se sperie de riscuri sau activități dificile. Chiar dacă sunt înzestrați cu o vitalitate puternică și o imunitate bună, nativii acestor zodii sunt mereu în pericol să se îmbolnăvească, pentru că nu sunt deloc atenți cu sănătatea lor.

Zodiile de Foc sunt predispuse accidentelor și bolilor cardiovasculare. Unii nativi încep să aibă probleme cu greutatea pentru că sunt lacomi și pofticioși. Alții pot suferi de boli cronice sau diabet, declanșat din cauza unui stil de viață mai haotic și stresant.

Focul și zodia Berbec. 4 calități mari și 4 defecte

Nativii Berbeci se bucură de câteva calități deosebite pe care le primesc datorită elementului Foc.

 • Ambiție
 • Perseverență
 • Determinare
 • Încredere de sine

Dar Berbecii capătă și defecte greu de tolerat din cauza elementului Foc

 • Dominație
 • Încăpățânare
 • Egoism
 • Impulsivitate

Focul și zodia Leu. 4 calități mari și 4 defecte

Iată cele mai importante calități pe care le primesc nativii Lei de la elementul Foc

 • Entuziasm
 • Forță interioară
 • Curaj
 • Determinare

Dar iată și defectele pe care mulți Lei ar dori să le ascundă

 • Nesăbuință
 • Lipsă de control
 • Infatuare
 • Dominație

Focul și Zodia Săgetător. 4 calități mari și 4 defecte

Iată cu ce calități deosebite se pot lăuda nativii Săgetători datorită Focului

 • Dinamism
 • Îndrăzneală
 • Încredere de sine
 • Rapiditate

Dar iată și ce trăsături negative le împrumută elementul Foc

 • Tupeu
 • Nesăbuință
 • Impulsivitate
 • Încăpățânare

Zodiile de Foc și relația cu celelalte zodii

Pe roata zodiacului, elementele se succed într-o ordine anume, păstrând în echilibru energiile telurice şi pe cele astrale. Zodiile care aparţin aceluiaşi semn sunt privite ca o frăţie şi se spune că se dezvoltă relaţii puternice între ele.

Nu toţi nativii cu semn de Foc vor fi prieteni între ei, dar se pot înţelege mai bine între ei decât cu alte zodii, pot colabora şi se pot sprijini în situaţii dificile.

În ceea ce privește dragostea și pasiunea, zodiile de Foc sunt atrase întotdeauna de zodii de Foc și de zodii de Aer și pot avea legături intense de lungă durată.

Relațiile de dragoste dintre zodiile de Foc și zodiile de Apă sau de Pământ nu au șanse mari să sematurizeze și să reziste de-a lungul anilor.

Foc – Foc

Cele mai bune relații între două zodii de Foc

Leu – Berbec: cei doi se vor înțelege de minune, mai ales dacă Leul este dominant, iar Berbecul acceptă toate inițiativele lui.

Leu – Leu: doi nativi din Leu se pot iubi pe viață și pot avea cea mai frumoasă căsnicie, dacă sunt cu adevărat sinceri și fideli.

Leu – Săgetător: Cei doi nativi se completează și se susțin, mai ales în ceea ce privește pasiunea și nevoia de aventură.

Foc – Aer

Cele mai bune relații între zodiile de Foc și de Aer

Leu – Balanță: nativul Leu va găsi echilibrul și maturitatea de care are nevoie la un partener care îi poate oferi totul.

Săgetător – Gemeni: nativul Săgetător are mare nevoie de încurajarea, de pasiunea și independența pe care i-o oferă nativul din Gemeni.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Atentat la Moscova. Mașina unui înalt oficial militar al Federației Ruse a fost aruncată în aer, fiindu-i smulse picioarele
Știrileprotv.ro
Atentat la Moscova. Mașina unui înalt oficial militar al Federației Ruse a fost aruncată în aer, fiindu-i smulse picioarele
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care..."
Viva.ro
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care..."
Petre Roman a împlinit 78 de ani! Poze de colecție: ”Parcă nu a trecut timpul așa de urât peste noi”
Libertateapentrufemei.ro
Petre Roman a împlinit 78 de ani! Poze de colecție: ”Parcă nu a trecut timpul așa de urât peste noi”
Când nu este bine să mănânci roșii. Oamenii care au aceste boli trebuie să le evite
FANATIK.RO
Când nu este bine să mănânci roșii. Oamenii care au aceste boli trebuie să le evite
Planta care nu lipseşte din dieta zilnică a Teodorei Stoica. Se găseşte în orice piaţă şi este plină de vitaminele K și C
GSP.RO
Planta care nu lipseşte din dieta zilnică a Teodorei Stoica. Se găseşte în orice piaţă şi este plină de vitaminele K și C
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă medicii pentru ameliorarea acestei situații de disconfort
FANATIK.RO
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă medicii pentru ameliorarea acestei situații de disconfort
Adela Popescu are pat de 5.000 de euro! Cum arată piesa de mobilier / FOTO
Unica.ro
Adela Popescu are pat de 5.000 de euro! Cum arată piesa de mobilier / FOTO
Fiica lui Ilie Năstase munceşte pentru un magazin din Mall Băneasa, deşi în vacanţă putea face orice! "Drumul meu este în artă. Stau aici până plec la Paris"
Orangesport.ro
Fiica lui Ilie Năstase munceşte pentru un magazin din Mall Băneasa, deşi în vacanţă putea face orice! "Drumul meu este în artă. Stau aici până plec la Paris"
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi portocaliu de furtuni. Ploi, grindină şi vijelii până joi dimineaţă
Observatornews.ro
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi portocaliu de furtuni. Ploi, grindină şi vijelii până joi dimineaţă
Horoscop 24 iulie 2024. Fecioarele vor fi tentate să dea dovadă de mărinimie, să le arate celorlalți că pot fi generoase când nimeni nu se așteaptă
HOROSCOP
Horoscop 24 iulie 2024. Fecioarele vor fi tentate să dea dovadă de mărinimie, să le arate celorlalți că pot fi generoase când nimeni nu se așteaptă

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI