”Am avut dialog constat cu domnul Iuliu Mureşan şi am tot respectul pentru dânsul. Dar era foarte clar că doreşte altceva. Ca dovadă că a apelat la cineva care a mai fost în club. A fost o schimbare în masă şi din păcate, am tăria să recunosc că anumite informaţii le aveam deja înainte să vin. Iniţial refuzasem oferta de la CFR, ştiam că sunt anumite probleme, era şi un context foarte dificil, dar mi l-am asumat.

Dan Petrescu a fost foarte abil şi inteligent şi a construit o echipă pe termen scurt şi cu rezultate imediate, reuşind să câştige campionatul, dar din punctul meu de vedere echipa avea nevoie de nişte schimbări în ceea ce priveşte lotul, pentru a trece la următorul nivel. Echipa avea o medie de vârstă ridicată si lipsuri pe anumite posturi, plus că urma să ducă o luptă pe trei fronturi, nu doar într-o competiţie internă, cu joc la săptămână!” a explicat antrenorul în vârstă de 40 de ani.

Iordănescu a continuat: ”Nu am mers la Cluj ca să fac parte dintr-o tabără sau alta. Am mers acolo să antrenez CFR, cu entuziasm şi cu elan. Eu ştiu că şi Dan Petrescu a declarat că o parte a conducerii dorea să îl schimbe. Şi mai ştiu că erau anumite persoane care doreau să renunţe la el, dar bine că nu au făcut-o!” a declarat fiul fostului selecţioner, la Telekom Sport.

Cum se pregătesc ucrainenii de cea mai grea iarnă: dorm îmbrăcați, își fac rezerve de hrană și apă, stau la lumânare. „Dar va veni și primăvara”
Recomandări
Cum se pregătesc ucrainenii de cea mai grea iarnă: dorm îmbrăcați, își fac rezerve de hrană și apă, stau la lumânare. „Dar va veni și primăvara”