Mergi direct la conținut »
Anghel Iordănescu, nervos după ce fiul său a fost demis de CFR Cluj: ”Nu mi-a venit sa cred”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Anghel Iordănescu, nervos după ce fiul său a fost demis de CFR Cluj: ”Nu mi-a venit sa cred”

Anghel Iordănescu, nervos după ce fiul său a fost demis de CFR Cluj: ”Nu mi-a venit sa cred”

Anghel Iordănescu, nervos după ce fiul său a fost demis de CFR Cluj. Fostul selecționer consideră că Edi Iordănescu a fost victima luptei pentru putere de la nivelul conducerii  campioanei României.

„Nu mi-a venit să cred. Eu n-am vorbit prea multe cu Edi, am vorbit după meciul cu Malmo și era tensiune, era presiune. Din păcate, acesta este fotbalul românesc. Eu cred că a ajuns într-un moment delicat la CFR Cluj. Am înțeles din presă că acolo e vorba de două tabere care își doresc să pună mâna pe putere. Eu cred că s-a făcut o greșeala foarte mare. Și nu pentru că e băiatul meu.

Dar, când numești un antrenor, când aduci un antrenor cu un asemenea profil, atunci trebuie să ai puțină răbdare. Doar fotbalul are de suferit. Este incredibil ca un club de valoarea CFR-ului să dea afară atât de repede un antrenor. Mai ales că a adus deja Supercupa României. Și să nu uităm că CFR a fost bătuta de Malmo, campioana Suediei, iar Suedia am văzut ce a făcut la Campionatul Mondial”, a spus Anghel Iordănescu pentru Telekom Sport.

Edi Iordănescu a stat doar trei meciuri pe banca formației CFR Cluj, perioadă în care a câștigat Supercupa României, a făcut un egal, 1-1, cu FC Botoșani, în debutul Ligii 1, și a pierdut manșa tur din turul doi preliminar al Ligii Campionilor cu Malmo.

În locul lui Edi Iordănescu, a fost numit portughezul Antonio Conceicao, despre care Mircea Lucescu a spus că ”este o ciorbă reîncălzită”.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/Un zâmbet mai puternic decât moartea. Lecția Zorba sau bunicul care și-a smuls nepotul din ghearele flăcărilor și-a fugit cu el în mare

Close
Închide
  Close